5 bedste WooCommerce-alternativer: Bedre muligheder for specifikke behov

Spørg alle, der kender WordPress, hvad det bedste eCommerce-plugin er, og chancerne er for, at de siger WooCommerce. Men hvad med al konkurrencen? Er der nogen WooCommerce-alternativer, der tilbyder bedre eller mere unikke funktioner?

Ja. I nogle situationer.

En håndfuld WordPress-plugins, integrationer og fristående eCommerce-platforme har specifikke funktioner, der gør dem mere brugervenlige under visse omstændigheder.

WooCommerce er stadig den bedste all-round løsning – dens popularitet støtter det op – men hvad nu hvis du vil oprette en multivendor butik eller sælge abonnementer? Nogle af WooCommerce-alternativerne er ganske tiltalende.

Nedenfor gennemgår vi nogle WooCommerce-alternativer, der muligvis er en bedre mulighed for specifikke anvendelsessager. Vi forklarer også, hvorfor de er bedre og nogle af ulemperne i sammenligning med WooCommerce.

1. Easy Digital Downloads til salg af digitale downloads

Easy Digital Downloads (EDD) siger det hele i navnet. Det forvandler ethvert WordPress-websted til en digital e-handelsbutik. Forskellige tilføjelser sælges til frontend-indsendelser, softwarelicensering og betalingsgateways, men det grundlæggende plugin opretter en butik, accepterer betalinger og administrerer markedsføring.
EDD produktside

Prisfastsættelse

Core plugin er gratis, og tilføjelserne starter ved $ 15,20. Du kan også købe tilføjelsespakker, der starter ved $ 108,50.

Hvad det gør bedre end WooCommerce

EDD er den enkleste mulighed for salg af digitale downloads. WooCommerce understøtter digitalt salg, men det har en forvirrende konfigurationsproces, og nogle af de gratis avancerede funktioner i EDD kræver betalte udvidelser i WooCommerce (som produktbundter). Easy Digital Downloads tilføjer en indkøbsvogn, rabatkoder, kundestyring og datarapportering med en installation. Hvis du kun sælger digitale genstande, er dit dashboard ikke rodet med fysiske produktfunktioner.

Ulemper sammenlignet med WooCommerce

EDD er begrænset til virtuelle varer. Så hvis du planlægger at sælge fysiske produkter i fremtiden, er WooCommerce bedst. EDD Simple Shipping-tilføjelse hjælper med fysiske ting, men det er begrænset (ingen variable forsendelsesomkostninger, ingen rederiintegrationer og udvandt rapportering).

Hvem skal bruge det?

Overvej Easy Digital Downloads for en hurtig måde at sælge digitale produkter og intet andet på. Musik, e-bøger, fotografering og videoer fungerer alle godt sammen med EDD.

2. MemberPress for at sælge abonnementsabonnementer

MemberPress er et WordPress-plugin med det, der ligner enhver medlemsfunktion, du har brug for. Med dryppindhold, abonnementsstyring og fantastiske prisfastsættelsessider indstilles størstedelen af ​​dit abonnement eller medlemskabsoperation.

Prisfastsættelse

 • Grundlæggende plan – 129 dollars om året.
 • Plusplan – 249 $ om året.
 • Pro-plan – $ 369 om året.
memberpress - WooCommerce Alternatives

Hvad det gør bedre end WooCommerce

MemberPress skiller sig ud på grund af sin premium support. Medlemskabssteder er en helt anden race sammenlignet med almindelige e-handelsbutikker. WooCommerce-dokumentationen er fin til hurtige rettelser, men nogle gange vil du tale med en rigtig person.

WooCommerce kræver også ekstra udvidelser til fuld funktionalitet for medlemskab. WooCommerce-medlemskaps plugin er fantastisk, men du har brug for andre udvidelser til tilknyttede programmer, prissider og mere.

WooCommerce-medlemskaber

MemberPress er også billigere.

Ulemper sammenlignet med WooCommerce

MemberPress mangler en almindelig eCommerce-butik til varer med fast pris. WooCommerce har også støtte til flere betalingsportaler.

Hvem skal bruge det?

Enhver, der har brug for en komplet medlemskab eller abonnements suite ét sted.

3. Shopify for en enklere tilgang til e-handel

Både WooCommerce og WordPress er open source og self-hostede platforme. Det betyder, at du skal finde hosting og vedligeholde webstedet. Det er ikke en dårlig ting for de fleste mennesker, men begyndere med webdesign kan synes dette er skræmmende.

Det er her Shopify kommer ind.

Shopify

Shopify har en komplet eCommerce-builder med hosting, domænenavne, design, temaer og marketing, alt i instrumentbrættet.

Prisfastsættelse

 • Shopify Lite – $ 9 per måned.
 • Grundlæggende Shopify – $ 29 pr. Måned.
 • Shopify – $ 79 per måned.
 • Avanceret Shopify – 299 $ pr. Måned.
 • Shopify Plus – Skal kontakte.

Hvad det gør bedre end WooCommerce

Shopify gør bygningen af ​​en butik mindre kompliceret med alle værktøjer i et instrumentbræt. Du behøver aldrig at bekymre dig om ting som hosting, sikkerhed eller opdateringer – Shopify gør alt det for dig.

Ulemper sammenlignet med WooCommerce

Du kan finde en bredere vifte af temaer til WooCommerce. Det er også lettere at skalere op med WooCommerce, da du har fuld webstedskontrol. Endelig bruger Shopify det flydende kodesprog, så avancerede ændringer er hårdere.

Lær mere om Shopify vs WooCommerce.

Hvem skal bruge det?

Shopify er god til absolutte begyndere, der stadig ønsker en flot, fuldt funktionel butik.

4. Arcadier til oprettelse af en multivendor-butik

Arcadier genererer en komplet multivendor-markedsplads for alt fra servicebestilling til detailvarer. Det er fuldt hostet med unikke funktioner som kundechatbokse, forhandlingsværktøjer og sociale logins.

Prisfastsættelse

 • Startplan – $ 34 per måned.
 • Grundlæggende plan – 68 dollars om måneden.
 • Vækstplan – $ 170 pr. Måned.
 • Skalaplan – $ 340 pr. Måned.
Arcadier

Hvad det gør bedre end WooCommerce

Ligesom medlemssteder er multivendor-butikker vanskelige at håndtere logistisk. Så det hjælper med at have en platform dedikeret til multivendorsalg sammen med et stort supportteam.

WooCommerce har ikke multivendor-funktionalitet, men nogle plugins tillader det at fungere. Selvom plugins (som WP Marketplace) har stærke funktionssæt, vil du bemærke ting, der mangler, som support til lejelige varer eller forhandlingsværktøjer.

WP Marketplace

Ulemper sammenlignet med WooCommerce

Arcadier kræver et noget højt månedligt gebyr fra starten. De fleste hæderlige WooCommerce-plugins har gratis versioner med overkommelige tilføjelser.

Hvem skal bruge det?

Alle, der opretter et multivendorsite fra bunden. WooCommerce og et multivendor-plugin er muligvis en bedre mulighed, hvis du tilføjer multivendor-funktionalitet til et eksisterende websted.

5. Magento til et højdrevet e-handelsfokuseret CMS

Hvis du mangler en funktion i WooCommerce, er chancerne for, at en udvidelse kan afhjælpe dette problem. Imidlertid vil nogle mennesker hellere have enhver mulig e-handelsfunktion indbygget i deres system uden at skulle dele det udvidelsespuslespil sammen. En konfiguration som denne kan hjælpe med at skalere din virksomhed ved at se, hvordan du ikke behøver at undersøge et nyt plugin for at udvide dine salgsmuligheder.
Magento-klientliste

Magento er et solidt WooCommerce-alternativ til dem, der er mere teknisk avancerede og leder efter noget uden for WordPress.

Prisfastsættelse

Magento Commerce Starter starter ved $ 2.000 pr. Måned, mens Magento Commerce Pro-plan starter ved $ 3.417 pr. Måned. Der er også en begrænset, men gratis open source-version.

Hvad det gør bedre end WooCommerce

Magento er en powerhouse e-handelsplatform lavet til større virksomheder. Det er et helt indholdsstyringssystem med stort set hver lille e-handelsfunktion inkluderet uden at skulle finde plugins eller tilføjelser.

Ulemper sammenlignet med WooCommerce

Magento er ikke så svært at konfigurere, men konfiguration og design tager normalt en erfaren udvikler – hvorimod WooCommerce er ret let for begyndere.

Derudover er den betalte Magento Commerce-version dyrt.

Lær mere om WooCommerce vs Magento.

Hvem skal bruge det?

Magento er en god mulighed for større, voksende virksomheder med avancerede e-handelsbehov. Tilpasningsmulighederne er legendariske med Magento, men du skal selv være udvikler eller have penge til at ansætte en.

Hvilke af disse WooCommerce-alternativer er bedst for dig?

Heldigvis er beslutningen om at gå med WooCommerce temmelig skåret og tør. WooCommerce fungerer vidundere for de fleste eCommerce-butikker, men der er de tilfældige situationer (som når du opretter en multivendor eller abonnementswebsted), når et af disse WooCommerce-alternativer måske tjener dig bedre.

Og hvis du leder efter mere detaljeret information om de to mest populære WooCommerce-alternativer, der ikke er WordPress, kan du tjekke vores sammenligningsindlæg til Shopify og Magento.

Har du andre spørgsmål om at vælge mellem disse WooCommerce-alternativer? Fortæl os det i kommentarerne!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me