Com utilitzar el formulari amb WordPress (formularis de conversa fàcils)

Voleu crear un formulari WordPress Typeform?

Amb Typeform, obtindreu accés a un creador de formularis potent i flexible que us ajudarà a crear formes de conversa úniques. Més enllà d’això, Typeform us permet emmagatzemar totes les dades que recopileu de forma segura. També s’integra amb diversos altres serveis.

Però Typeform és un servei separat de WordPress, de manera que podeu afegir el vostre formulari Typeform al vostre lloc de WordPress?

En aquest article, t’ensenyarem a utilitzar Typeform amb WordPress en tres passos.

Posem a treballar!

Una introducció ràpida a Typeform

En contrast amb la majoria de complements de formularis de WordPress que creen formes estàtiques, Typeform us permet crear formes de conversa úniques com aquesta:

Això ofereix una experiència molt més interactiva que la majoria de complements de formularis per a WordPress.

Una de les particularitats és que Typeform allotja formularis als seus propis servidors. Per tant, si voleu integrar Typeform amb WordPress, haureu de fer un salt entre dos cèrcols.

Com afegir formularis Typeform a WordPress (tres passos)

En aquest tutorial, aprendràs a configurar el primer formulari de model de forma i a afegir-lo a WordPress. En primer lloc, voldreu configurar un compte.

Pas 1: configureu un compte de Typeform

Typeform és un servei premium, tot i que ofereixen un pla gratuït limitat. El pla gratuït permet allotjar tres formularis i processar fins a 100 respostes cada mes. També teniu accés a analítiques, informes i plantilles, per la qual cosa és una oferta força bona.

Quan hàgiu creat un compte i esteu preparat per accedir, és hora de configurar el primer formulari.

Pas 2: crea un nou formulari

Quan el vostre compte estigui llest, tindreu accés al tauler de control de Typeform. Des d’aquí, podeu accedir directament al creador de formularis fent clic al botó Forma nova botó:

Creació d’un nou formulari Typeform.

Haureu de decidir si voleu utilitzar una plantilla o dissenyar un formulari des de zero. Hauríeu de triar Començar de zero als efectes d’aquest tutorial.

Selecció d'una plantilla per al vostre formulari Typeform.

Al formulari emergent, especifiqueu un nom per al vostre projecte i seleccioneu quin tipus de formulari creareu. Per a aquest exemple, creeu un formulari de resposta senzill:

Triar quin tipus de formulari cal crear.

A continuació, accedireu al creador de formularis on podeu configurar la primera pregunta. Si voleu recopilar comentaris, voldreu començar per demanar la informació de contacte del remitent.

Quan feu clic a sobre Afegeix una nova pregunta, Typeform us mostra una llista dels elements que podeu utilitzar. Aquí, tria Pantalla de benvinguda:

Afegir una pantalla de benvinguda al vostre formulari.

Podeu afegir text al vostre nou element i, si feu clic a la icona de la imatge, Typeform us permet carregar el vostre o triar-ne un a una biblioteca de gràfics d’estoc:

Edició de la pantalla de benvinguda.

Tot seguit, és una tasca intel·ligent per recopilar adreces de correu electrònic tan aviat com sigui possible. Amb Typeform, podeu configurar el vostre formulari de manera que no permetrà que els usuaris segueixin si no introdueixen una adreça vàlida. En aquest exemple, ens correspon als usuaris imaginaris:

Demanant als visitants els seus correus electrònics.

Passant endavant, potser podeu afegir-ne una Escala d’opinió de manera que els usuaris puguin puntuar els vostres productes imaginaris en una escala d’un a deu:

Afegint una escala de satisfacció al vostre formulari.

Finalment, un bon missatge de “Gràcies” sempre és una manera fantàstica de concloure un formulari. Si utilitzeu el preconstruït Gràcies la secció Tipus d’oferta, notareu que inclús botons de compartició de xarxes socials, cosa que és un toc excel·lent:

Afegint una secció d’agraïment.

El vostre breu sondeig ja està preparat, però sembla una mica “desnudos”. Si voleu jugar amb l’estil del vostre formulari, podeu fer un salt al Disseny pestanya a la configuració del formulari:

Tenint en compte el disseny del vostre formulari.

Quan estiguis llest, consulta el teu previsualització:

En aquest moment, només queda un pas: afegir el formulari a WordPress.

Pas 3: instal·leu el connector de WordPress Typeform i incorporeu el formulari

Typeform ofereix un complement oficial de WordPress que facilita la inserció de formularis al vostre lloc web. Amb el connector, obtindreu accés a un bloc d’editor nou que podeu utilitzar per afegir ràpidament formularis a qualsevol lloc del vostre lloc.

Després d’instal·lar i activar el complement, aneu a la pàgina on voleu publicar el formulari i afegiu un Formulari bloc:

Configuració d’un bloc de Typeform.

Per obtenir l’URL del vostre formulari, torneu a Typeform, obriu el formulari que voleu incrustar i seleccioneu el formulari Compartir pestanya a la part superior de la pantalla. A la pàgina següent, veureu un URL que podeu utilitzar per concedir accés públic al vostre formulari:

Obteniu l'URL públic del vostre formulari.

Copieu aquest URL i enganxeu-lo a la secció Formulari bloc a WordPress. Si tot funciona correctament, el vostre formulari es mostrarà al lloc web un cop hàgiu desat els canvis:

Un formulari incrustat Typeform.

Tingueu en compte que si voleu accedir a les dades que recopila Typeform o per editar el vostre formulari, ho haureu de fer a través del lloc web de Typeform, no al tauler de control de WordPress..

Conclusió

Typeform facilita la creació de formularis de conversa que podeu utilitzar per qualsevol cosa, des de la realització d’enquestes fins a la recopilació de ressenyes i molt més. Mitjançant Typeform, podeu configurar tants formularis com vulgueu i publicar-los a WordPress, de manera que podreu conèixer millor els vostres usuaris.

Si voleu connectar Typeform amb WordPress, aquí podeu fer-ho en tres passos:

  1. Configura un compte de Typeform.
  2. Crea el teu primer formulari.
  3. Instal·leu el complement WordPress Typeform i incorporeu el formulari mitjançant el bloc.

Si voleu una altra opció per crear formularis més complexos al vostre lloc de WordPress, també us pot interessar la nostra guia sobre com incorporar formularis de Google a WordPress.

Tens alguna pregunta sobre com integrar Typeform amb WordPress? Passem per sobre a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me