4 maneres diferents de protegir la contrasenya WordPress

Necessiteu protegir la contrasenya de WordPress? Tant si heu de protegir amb contrasenya tot el lloc com només algunes publicacions (o alguna cosa entremig!), Tinc les solucions en aquesta publicació.


Un cop acabis de llegir, sabràs protegir la contrasenya:

 • Tot el vostre lloc de WordPress
 • Categories específiques del vostre lloc
 • Entrades o pàgines individuals
 • Productes individuals de WooCommerce
 • Contingut específic dins d’una publicació de WordPress d’una altra manera

Així que si voleu tot el kit i el kaboodle o només una publicació, ho aprendreu aquí. Saltem …

Com protegir amb contrasenya tot el vostre lloc de WordPress

Si voleu protegir amb contrasenya tot el lloc de WordPress, necessitareu un complement de tercers per fer les coses. Després de jugar-hi amb diverses de diferents, m’he instal·lat a Contrasenya protegida per Ben Huson:

Per utilitzar-lo, instal·leu i activeu el complement com ho faríeu amb qualsevol altre complement de WordPress. Després, dirigiu-vos a Configuració → Protecció de contrasenya.

Tot el que heu de fer és configurar la pàgina següent per protegir amb contrasenya WordPress:

com protegir amb contrasenya tot el lloc de WordPress

Aquí teniu tot el que significa:

 • Estat protegit amb contrasenya – quan està activat, el vostre lloc està protegit amb contrasenya.
 • Permisos protegits – si marqueu una d’aquestes caselles, els visitants amb aquests permisos ho faran no heu d’introduir una contrasenya. Simplement veuran el vostre lloc com a normal.
 • nova contrasenya – introduïu la contrasenya que voleu utilitzar per al vostre lloc.
 • Permet una adreça IP – si introduïu una adreça IP aquí, qualsevol persona que visiti el vostre lloc des d’aquesta adreça IP ho farà no heu d’introduir una contrasenya.

Un cop feu clic Guardar canvis, qualsevol persona que no s’ajusti a una de les regles d’accés que vau definir, veurà aquesta pantalla abans que pugui accedir al vostre lloc:

Entrada de contrasenya de WordPress

Si voleu personalitzar l’estil d’aquesta pàgina, podeu fer-ho de la mateixa manera que personalitzar la pàgina d’inici de sessió de WordPress normal.

Nota – si algú té un enllaç directe a una imatge o fitxer al servidor, encara podrà accedir a aquest fitxer. La protecció de contrasenya només afecta el vostre lloc WordPress real.

Com protegir amb contrasenya les categories de WordPress

No estàs preparat per protegir amb contrasenya tot el teu lloc? Si voleu quelcom una mica menys dràstic, podeu utilitzar un complement diferent per protegir amb contrasenya categories específiques de publicacions del vostre lloc. Per a aquest enfocament, podeu utilitzar la contrasenya de la categoria d’accés:

Un cop hàgiu instal·lat i activat el connector, dirigiu-vos a Arranjament → Contrasenya de la categoria d’accés.

Igual que la protecció de contrasenya, només hi ha una pàgina de configuració:

com protegir amb contrasenya les categories de WordPress

Aquí teniu tot el que significa:

 • La contrasenya – autoexplicatiu! La contrasenya que els usuaris faran servir per accedir a categories restringides.
 • Categories afectades – Marqueu la casella de cada categoria a la qual voleu aplicar la contrasenya.
 • Atorgar usuaris – Els rols d’usuari per als quals marqueu la casella no heu d’introduir una contrasenya.
 • Única publicació única – si marqueu aquesta casella, el contingut de la publicació es mostrarà a les vostres pàgines d’arxiu o a la pàgina principal. Només es protegirà amb contrasenya la pàgina de publicació única de les publicacions de les categories restringides. El valor per defecte hauria de ser desmarcat.

A sota d’aquestes opcions, també podeu configurar els diversos missatges que apareixeran a la secció Introduir la contrasenya forma. Parlant de tot això, aquí es mostren els usuaris que veuran si intenten accedir a una publicació des d’una categoria restringida:

Categoria WordPress protegida amb contrasenya

Com protegir amb contrasenya publicacions de WordPress o productes de WooCommerce

Si voleu protegir contrasenyes publicacions, pàgines o productes de WooCommerce de WordPress, no necessitareu cap complement de tercers. WordPress té una funció integrada que us ajuda a aconseguir-ho.

Només cal dirigir-se a l’Editor de WordPress per a una publicació, pàgina o producte WooCommerce que vulgueu restringir. Després, a sota Publicar, feu clic Edita per als Visibilitat opció:

com protegir amb contrasenya la publicació de WordPress

Tria Protecció de contrasenya i introduïu la vostra contrasenya desitjada. A continuació, feu clic a D’acord:

Funcionalitat de contrasenya integrada de WordPress

Quan tu Publicar o Actualitza la publicació estarà protegida amb contrasenya i serà així:

com és la publicació protegida amb contrasenya

Com que aquesta és una funció bàsica de WordPress, el procés és idèntic per a pàgines, productes de WooCommerce o gairebé qualsevol tipus de publicació personalitzada..

Un truc net és utilitzar la mateixa contrasenya per a diverses publicacions. Si ho feu, l’usuari només haurà d’introduir la contrasenya un cop per accedir a totes les publicacions mitjançant aquesta contrasenya específica.

Com protegir amb contrasenya part de la publicació de WordPress

Si només voleu afegir protecció de contrasenya a un contingut específic en una publicació o pàgina de WordPress que no sigui pública, haureu de tornar als complements de tercers per obtenir ajuda. En aquesta ocasió, podeu utilitzar un anomenat Passster – Protecció de contrasenya:

Com és habitual, instal·leu i activeu el complement per començar. Després, aneu a Arranjament → Passster i creeu un codi curt amb la vostra contrasenya o amb una generada automàticament.

com afegir codi curt

A continuació, dirigiu-vos a l’Editor de WordPress per a la publicació a la qual vulgueu afegir contingut protegit amb contrasenya. A continuació, simplement enganxeu el codi curt on vulgueu a l’editor i escriviu el contingut protegit:

com afegir codi curt

Ara, els visitants podran veure tot el contingut normal. Però qualsevol cosa que introduïu dins del codi curt es protegirà amb contrasenya així:

com s’assembla a codi de contrasenya al front-end

Empaquetar les coses

I això acaba la nostra guia de protecció de contrasenyes de WordPress de tota mena de maneres. Si només heu de restringir les publicacions de WordPress, podeu utilitzar la funcionalitat de contrasenya integrada de WordPress. En cas contrari, per protegir amb contrasenya altres parts de WordPress, haureu d’utilitzar un dels plugins de tercers als quals heu fet referència anteriorment.

Si teniu cap pregunta sobre com protegir la contrasenya de WordPress, deixeu-los als comentaris i intentarem ajudar-vos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map