Documentació Liber

Contents

Documentació Liber


 1. General i instal·lació
 2. Portada
 3. Bloc
 4. Capçalera-Menú-Socials
 5. Peu de pàgina
 6. Personalitzador
 7. Plantilles
 8. Lliscant
 9. Botiga
 10. Contacte
 11. Crèdits
 12. Contingut de demostració
 13. WPML

1. INSTAL·LACIÓ GENERAL I

1.1 Unes paraules sobre Liber

Liber és un tema excel·lent de WordPress optimitzat per a llocs web de restaurants, bar i pubs. Els llocs web de gastronomia requereixen funcions específiques de nínxol i Liber proporciona pistes.

Permetin-me citar alguns:

 • Voleu que els vostres clients puguin reservar una taula en línia? Ho tens.
 • Voleu afegir menús o receptes elegants? És allà.
 • Mostra a la gent on trobar el restaurant amb un mapa? No hi ha cap problema.
 • Horari d’obertura? Comprovat.
 • Tens clients feliços i vols mostrar els seus testimonis? Perquè no.

A part d’aquestes funcions principals, hi ha moltes altres com ara barra social, botiga, subscripció a butlletins i molt més.

Liber presenta un disseny modern i sensible amb moltes opcions de personalització disponibles directament des del personalitzador de WordPress. Des de les opcions de disseny de la pàgina principal, fins a les opcions de bloc, opcions de colors i molt més, tot és allà, lògicament dissenyat i fàcil d’utilitzar. És, per descomptat, una traducció preparada i senzilla per a mòbils, de manera que el vostre lloc web brillarà amb la millor llum de tots els dispositius. Liber està construït mitjançant funcions de WordPress estàndard; publicacions, pàgines, pàgines infantils, widgets i personalitzador. No hi ha panells d’opcions addicionals per aprendre, ni pes addicional al servidor. Només cal que es creï el codi sòlid i els temps de càrrega ràpida i tots sabem que l’oncle Google els agrada .

1.2 Primers passos

Per instal·lar aquest tema heu de tenir instal·lada una versió de WordPress ja funcionant. Per obtenir informació sobre la instal·lació de la plataforma WordPress, consulteu el Còdex de WordPress – http://codex.wordpress.org/Installing_WordPress

El tema utilitza opcions bàsiques i bàsiques de WordPress (pàgines, publicacions, categories) per crear un lloc fàcil d’utilitzar fins i tot per a molt principiants. No hi ha cap panell d’opcions amb moltes configuracions, totes les opcions de temes disponibles estan disponibles a l’interior de WordPress “Personalitzador del tema” que permet als administradors del lloc modificar la configuració del tema i veure una vista prèvia d’aquests canvis en temps real. Podreu penjar el vostre logotip o canviar el títol i l’etiqueta del lloc, canviar el color de fons, penjar la imatge de fons, canviar la imatge de la capçalera i molt més..

1.3 Instal·lació

Quan esteu preparat per instal·lar el tema, primer heu de penjar el fitxer zip d’instal·lació del tema i activar el tema en si. El fitxer de tema es pot carregar de dues maneres:

 • Càrrega de FTP: mitjançant el programa FTP, pugeu la carpeta de temes no comprimits “liber” a la carpeta / wp-content / topics / del servidor
 • Càrrega de WordPress: navega a Aparença »Temes» Afegeix un nou »Carrega. Feu clic a navegar, i seleccioneu la carpeta de temes comprimits “liber.zip”. Pega “instal · lar ara” i el tema es penjarà i s’instal·larà.

Una vegada carregat el tema, cal activar-lo.

Després de l’activació, haureu de veure el tema Liber com a tema actiu:

1.4 Complements

Després de l’activació del tema, veureu una barra de notificacions amb complements necessaris i recomanats. Instal·leu i activeu un complement necessari Plugin de tipus personalitzat Liber personalitzat.

Tots els altres complements recomanats són plugins i no requerit Per tal que el tema funcioni, podeu decidir si voleu instal·lar-ne.

Si voleu utilitzar la importació de demostració d’un clic i que el vostre lloc web sembli igual que la demostració, instal·leu tots aquests complements i seguiu les instruccions per a Importació d’una demostració d’un clic: .

1.5 Especificacions ràpides (totes les mesures en píxels)

Aquesta és una llista de mides d’imatges que hem utilitzat a la demostració de temes, però pots carregar i utilitzar altres mides d’imatge.

 • Portada:
  Imatge destacada – 2600x919
  Panel One – Imatges de pàgines infantils – 100x84
  Tauler dos: imatge destacada en segon pla – 2048x647
  Tauler Tres – Imatge destacada – 765x750
  Tauler Quatre: Imatge destacada de fons – 1600x1065
  Panell Cinc – Imatge testimonial – 100x100
 • Pàgina del menú:
  per obtenir el millor aspecte, carregueu imatges amb la mateixa amplada i alçada, per exemple 90x90
  Default del menú: imatge destacada – 90x90
  Menú clàssic: imatge destacada – 598x598
 • Imatge de l’heroi de la pàgina superior: – 2048x942
 • Amplada del contingut – 765.
 • Contingut d’amplada completa – 1180.
 • L’amplada de la barra lateral és – 340.

1.6 Com començar?

Hi ha dues maneres de començar a crear el vostre lloc amb aquest tema de WordPress.

 • A partir de zero amb contingut propi; per començar, es recomana seguir la documentació. Comenceu amb la pàgina principal, bloc, capçalera, menú i peu de pàgina i, a continuació, afegiu pàgines interiors.
 • Replica la demostració i, a continuació, comencem des d’allà, per reproduir la demostració, seguiu les instruccions del document Importació d’una demostració d’un clic.

2. PÀGINA FRONTAL

La pàgina principal està constituïda per contingut de l’editor de portada: imatge d’heroi i 5 plafons de contingut. A l’editor de la pàgina principal es poden afegir tot tipus de contingut i, mitjançant el personalitzador, podeu afegir fins a 5 panells de contingut a la vostra pàgina principal.

Es poden combinar 5 panells de diferents maneres i no tots s’han d’utilitzar. Les àrees que deixeu buides no es mostraran a la pàgina principal.

Per començar a crear una pàgina principal, aneu a la secció Pàgines i creeu una pàgina nova i poseu-hi el nom (a la demostració l’anomenem “Liber”)..

De manera predeterminada, WordPress a la portada mostra les últimes publicacions.

Si voleu configurar la pàgina que heu creat com a pàgina principal només aneu a la secció Configuració »Lectura i en lloc del predeterminat “Visualitzacions de la pàgina frontal: les vostres darreres publicacions” tria “Una pàgina estàtica” i des del menú desplegable escolliu la pàgina que heu creat. Des del Entrades de la pàgina desplega la selecció d’una pàgina que voleu utilitzar com a pàgina del bloc.

2.1 Hero Image: contingut de la pàgina

Desplaceu-vos a Pàgines i obriu la pàgina que heu creat anteriorment (“Liber.”). La imatge Hero es mostra a la imatge i el text de subtítol s’afegeix a l’editor.

El contingut que hem afegit a l’editor és:

 

Horari d'obertura: MO-SA 11: 00-23: 00

Aquesta demostració mostra el tema de Liber com a eix vertebrador d'un bell lloc web de restaurants saludables. Aquest tema de bar i restaurant excel·lents ofereix unes funcions optimitzades de nínxol i un disseny sensible i modern en un paquet fàcil d’utilitzar. Fer una reserva

Si voleu afegir el botó a qualsevol lloc del vostre lloc web, només cal que copieu i enganxeu aquest codi i en lloc del signe “#” afegiu el vostre enllaç:

Trobeu més

Desplaceu-vos a Aparença »Personalitzador» Opcions del tema »Hero Image on trobareu diferents opcions per a la imatge de l’heroi. Podeu decidir ocultar la imatge de l’heroi o afegir opacitat a la imatge, canviar els colors i la posició, etc..

CARRER SLIDER

Podeu afegir el control lliscant destacat en lloc de la imatge de l’heroi o les dues coses. Desplaceu-vos a Aparença »Personalitzador» Opcions del tema »Control lliscant destacat on podreu activar el control lliscant, escolliu el nombre de publicacions, la categoria, canvieu els colors, la disposició i molt més.

2.2 Tauler 1 – Tauler 5

Liber us permet crear una pàgina inicial que conté contingut de diferents pàgines del vostre lloc. Té cinc panells diferents als quals podeu assignar pàgines. Cada plafó està format per la pàgina que trieu mostrar, les seves pàgines secundàries i nombroses opcions per mostrar com menú, testimonis o publicacions recents..

Primer navega cap a Aparença »Personalitzador» Contingut de la pàgina principal / Configuració i obriu un Tauler 1. Aquí trobareu tots els paràmetres del primer tauler de contingut.

2.2.1 CONTINGUT DEL PANEL

Seleccioneu una pàgina el contingut de la qual es mostri en aquest tauler. Si no seleccioneu una pàgina, aquest panell no es mostrarà. Si encara no heu creat cap pàgina, aneu primer a les pàgines i obriu una pàgina nova que vulgueu aparèixer al primer plafó.

Podeu decidir si voleu amagar el títol de la vostra pàgina fent clic a “Oculta el títol de la pàgina”.

A. Etiqueta del panell

Podeu escriure l’etiqueta de la vostra pàgina aquí. Es mostrarà a sobre del títol de la pàgina.

B. Opcions d’imatge destacades

Per utilitzar aquestes opcions, la imatge destacada s’ha de penjar a l’editor de pàgines de la pàgina que heu seleccionat a “Contingut del tauler”.

C. Estil de contingut del tauler

Trieu la disposició del contingut del tauler principal.

D. Tauler Columnes de la pàgina infantil

Trieu el nombre de columnes per mostrar les pàgines infantils. Aquesta característica es pot utilitzar si la pàgina que heu seleccionat a “Contingut del tauler” té pàgines secundàries.

Com crear una pàgina infantil?

 • navegueu a Pàgines> Afegeix una nova pantalla.
 • Al menú dret, feu clic al menú desplegable “Parent de pàgina”.
 • Seleccioneu la pàgina principal adequada al menú desplegable perquè la pàgina actual sigui una pàgina infantil.
 • Afegiu contingut a la subpàgina.
 • Feu clic a Publica quan estigui llest.

2.2.2 POSTS RECENTS

En aquesta secció, podeu habilitar l’opció de publicació recent. Es mostrarà les publicacions recents en aquest plafó. Podeu triar el nombre de publicacions, la categoria i l’estil. Abans haureu d’obrir i escriure les publicacions del vostre bloc.


2.2.3 MENÚ D’ALIMENTACIÓ

En aquesta secció podeu habilitar l’opció del menú de menjar. Es mostrarà les publicacions personalitzades del Menú Alimentari en aquest plafó. Podeu introduir el nombre de publicacions i categories del menú de menjar.

Per poder mostrar publicacions personalitzades del menú de menjar, aneu a la secció Menús alimentaris i afegiu les vostres publicacions al menú de menjar (assegureu-vos d’instal·lar i activar el nostre complement personalitzat de tipus personalitzat requerit amb aquest tema).


2.2.4 TESTIMONIS

En aquesta secció podeu habilitar l’opció testimonial. Es mostrarà les publicacions personalitzades de Testimonis en aquest plafó. Podeu introduir nombre de publicacions testimonials.

Per poder mostrar publicacions testimonials, aneu a la secció Testimonis i afegeix les teves publicacions testimonials (assegureu-vos d’instal·lar i activar el nostre complement personalitzat de tipus personalitzat requerit amb aquest tema).


2.2.5 COLORS DE PANEL

En aquesta secció, podeu canviar diferents colors del tauler, com ara el color del fons del contingut del plafó, el text i les sanefes, etc..

3. BLOG

La pàgina que seleccioneu com a pàgina de publicacions enumerarà automàticament totes les publicacions del vostre blog cronològicament, començant per la més recent. Per a la pàgina del bloc no és possible triar la plantilla de pàgina. El estil s’aplica automàticament tan aviat com seleccioneu la “pàgina de publicacions” a Configuració-> Lectura. Podeu seleccionar-vos diferents opcions de disseny de blocs dins del personalitzador.

3.1 Bloc

Dins de l’interior Personalitzador »Opcions del bloc trobareu diferents configuracions per a la vostra pàgina del bloc:

 • control lliscant del bloc
 • bloc del títol del bloc
 • opcions de disseny de blocs
 • opcions de publicació única

3.1.1 SLIDER CARACTERÍSTIC DEL BLOG

Si voleu habilitar el control lliscant destacat a la pàgina del vostre bloc, aneu a la secció Personalitzador »Opcions de blocs» Lliscador lliscat amb bloc i activeu el control lliscant.

Trieu el nombre de publicacions, la categoria i els diferents estils.


3.1.2 BLOC TÍTOL BLOC

Si voleu habilitar el bloc de títols a la pàgina del vostre bloc, aneu a la secció Personalitzador »Opcions del bloc» Bloc del títol del bloci activeu el bloc de títols.

Carregueu la imatge que desitgeu com a imatge de fons.


3.1.3 OPCIÓ I OPCIONS DE BLOG

A la Opcions del bloc del client panell, a sota Disposició i opcions de disseny del bloc, trieu el millor disseny per al vostre lloc. Podeu canviar de predeterminat a tres o dos de quadrícula i també canviar la posició de la barra lateral o cap barra lateral. També podeu amagar la meta meta.


3.1.4 CREAR UN POST

Les publicacions són entrades que es mostren en ordre invers a la pàgina de les publicacions. Les publicacions solen tenir un camp de comentaris a sota i s’inclouen al canal RSS del vostre lloc.

Llegiu més informació sobre l’escriptura d’una publicació aquí: https://codex.wordpress.org/Writing_Posts

3.2 Publicació única

Dins de l’interior Personalitzador »Opcions de bloc» Opcions de publicació única trobareu diferents configuracions per a la vostra pàgina de publicació única. Podeu triar entre 2 estils diferents i podeu ocultar meta meta com a autor bio, data, publicacions relacionades.

Liber també ofereix una plantilla de publicació especial “Plantilla de recepta” per a les receptes que podeu triar dins dels “Atributs de la publicació”. Aquesta plantilla està dissenyada per a les publicacions de receptes.

4. CAPÇAL

4.1 Títol i etiqueta del lloc

Desplaceu-vos a Aparença »Personalitzador» Identitat del lloc i afegiu el vostre títol i etiqueta.

4.2 Logotip

Desplaceu-vos a Aparença »Personalitzador» Identitat del lloc i pengeu la imatge del vostre logotip.

4.3 Suport de capçalera

Desplaceu-vos a Aparició »Personalitzador» Suport de capçalera i pengeu la vostra imatge o vídeo de la capçalera. Aquesta funció només està disponible per a la pàgina principal.

4.4 Menú

Per crear un menú, recomanem crear primer com a mínim un parell de pàgines amb contingut!

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Menú i crea un menú. Podeu posar-vos el nom que vulgueu. En aquest exemple el vam anomenar “Menú principal”

Per convertir aquest en el vostre menú de navegació principal Ubicacions temàtiques activeu la casella de menú principal i deseu-la.

Per crear un element de menú de botons de vora com el que tenim a la demostració “Reserva una taula”, aneu a la secció Aparença »Menú i afegiu el “color” de la classe CSS per a l’últim ítem del menú.

Més informació sobre la configuració del menú aquí: Guia de l’usuari del menú de WordPress

4.5 Menú secundari

Per crear un menú secundari, recomanem crear primer almenys un parell de pàgines amb contingut!

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Menú i crea un menú. Podeu posar-vos el nom que vulgueu. En aquest exemple l’hem anomenat “Menú secundari”

Per a fer que sigui el vostre menú de navegació secundària a Ubicacions temàtiques activeu la casella de menú secundari i deseu-la.

Important:
Per visualitzar el menú secundari, heu de seleccionar l’opció “Capçalera de dues files” o “Capçalera de dues files encapçalades” a “Personalitzador-> Opcions de tema-> Capçalera”.

4.6 Com afegir icones socials?

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Menú i crea un menú. Podeu anomenar-lo “Menú social”

Dins Ubicacions del tema a continuació, comproveu el menú social.

Per afegir xarxes socials, només cal afegir Enllaços personalitzats al menú A continuació, a dins del camp “URL” afegiu la vostra URL de pàgina social i dins del “Text d’enllaç” afegiu el nom de la pàgina social, per exemple “Facebook”. Després d’afegir-lo al menú, la icona social apareixerà automàticament a la barra social. Un cop finalitzeu, feu clic a “Desa el menú”.

ICONS DISPONIBLES

Enllaçar-se a qualsevol dels llocs següents mostrarà automàticament la seva icona al menú.

 • Codepen
 • Digg
 • Dribbble
 • Facebook
 • Flickr
 • GitHub
 • Google+
 • Instagram
 • Linkedin
 • Pinterest
 • Feed RSS (URL amb / alimentar /)
 • Tumblr
 • Twitter
 • Vimeo
 • WordPress
 • YouTube

4.7 Opcions de capçalera

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Personalitzador» Opcions del tema »Capçalera. Aquí trobareu tots els paràmetres de la part de capçalera. Podeu escriure la informació del text de la capçalera, triar les opcions de la capçalera i canviar els colors.

5. PEU

Liber admet tres àrees de widget del peu de pàgina: Primera àrea de widget de peu de pàgina, àrea de widget de peu de pàgina i tercera àrea de widget de peu de pàgina. Quan afegiu ginys a qualsevol àrea de widgets del peu de pàgina, es mostraran automàticament a totes les pàgines del vostre lloc web.

5.1 Àrea de widget del primer peu de pàgina

Solíem Giny de text amb aquest contingut:

	 

Cras sodales luctus arcu, ac placerat nunc sagittis a. In at turpis ac nibh luctus sagittis in ut est.

Adreça: Carrer Liber, França
Telèfon: 80808 8978 870
Correu electrònic: [email protected]
Lloc web: liber.com

5.2 Àrea de widgets del segon peu de pàgina

A la demostració que vam utilitzar Liber: Horari d’obertura widget.

5.3 Àrea de widgets del tercer peu

A la demostració que vam utilitzar Últimes publicacions i widget d’Instagram de WPZOOM.

5.4 Opcions del peu de pàgina

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Personalitzador» Opcions del tema »Peu de pàgina. Aquí podeu penjar la imatge com a imatge de fons per al peu de pàgina i canviar de color.

* Utilitzant la funció de visibilitat de widget mitjançant la instal·lació. El complement de widgets per a la visibilitat es pot mostrar diferents ginys dins del peu de pàgina a diferents pàgines. El mòdul de visibilitat de widget et permet configurar els ginys perquè només apareguin en determinades pàgines (o bé ocultar-se en determinades pàgines) mitjançant el panell de Visibilitat..


6. PERSONALITZADOR DE PARAULES

6.1 Presentació del personalitzador de temes de WordPress?

La pantalla de personalització del tema (és a dir, “personalitzador del tema”) permet als administradors del lloc modificar la configuració del tema i veure una vista prèvia d’aquests canvis en temps real..

El tema Liber ha implementat el personalitzador i ha afegit algunes opcions útils per ajudar-vos a crear la vostra pàgina principal, fons de tema d’estil, elements de color, penjar logotip d’imatge, triar diferents dissenys de blocs i capçaleres i molt més.

Desplaceu-vos a Aparença »Personalitza

A la part esquerra, es troba Personalitzador de temes amb totes les opcions.

6.2 Opcions

1. Indentitat del lloc

Aquí podeu definir el títol i el marcador per al vostre lloc.

2. Logotip

Això us dóna l’opció de penjar el logotip de la imatge.

3. Mitjans de capçalera

Desplaceu-vos a Aparició »Personalitzador» Suport de capçalera i pengeu la vostra imatge o vídeo de la capçalera. Aquesta funció només està disponible per a la pàgina principal.

4. Opcions del tema

Aquí trobareu tots els paràmetres per a la capçalera, la imatge de l’heroi de la pàgina principal, el control lliscant, peu de pàgina i drets d’autor.

5. Contingut / configuració de la pàgina principal

Liber us permet crear una pàgina inicial que conté contingut de diferents pàgines del vostre lloc. Té cinc panells diferents als quals podeu assignar pàgines.

6. Opcions del bloc

Aquí trobareu diferents opcions de configuració per al vostre bloc i pàgina de publicació única. Podeu activar el slider de publicacions destacats, el bloc de títols a la pàgina del vostre bloc, triar diferents dissenys i molts altres.

7. Opcions de WooCommerce

Aquí podeu activar o desactivar la barra lateral de la vostra botiga i / o pàgina de producte únic.

8. Configuració de color

Aquí podeu canviar elements de color del vostre lloc web.

9. CSS addicionals

Afegiu un codi CSS personalitzat al vostre lloc de WordPress sense problemes.

7. FITXES DE PÀGINA

Les plantilles de pàgines ofereixen diferents opcions de disseny que es poden utilitzar per crear pàgines. Dins d’aquests dissenys, podeu afegir tot tipus de contingut a l’editor o, fins i tot, utilitzar un complement creador de pàgines per millorar encara més les opcions de disseny.

Aquest tema ofereix 9 plantilles de pàgines diferents: Plantilla de quadrícula, Plantilla per defecte, Plantilla de menú de menjar, Plantilla de llista de menús de menjar, Plantilla clàssica del menú de menjar, Plantilla de testimoni, Pàgina amb la barra lateral, Plantilla de creador de pàgines i Plantilla de botiga WooCommerce.

7.1 Plantilla de quadrícula

Aquesta pàgina mostra totes les pàgines secundàries d’aquesta pàgina amb imatges destacades en una graella de 3 columnes màxim. És perfecte per a les pàgines de tipus Projectes, Equip o Serveis.

 • Creeu o editeu una pàgina i assigneu-la Plantilla de quadrícula a Atributs de pàgina. Carregueu la vostra imatge destacada com a fons del títol de la pàgina.
 • La plantilla de pàgina de quadrícula mostra totes les pàgines secundàries de la pàgina en una graella. Més informació sobre com crear subpàgines (o pàgines secundàries).
 • La imatge, el títol i el contingut destacats de cada subpàgina creen un element de graella.

La disposició de la pàgina de quadrícula pot tenir una graella de 3 columnes màxim, és a dir, si la pàgina té 4 pàgines secundàries, la quarta pàgina infantil passarà a la següent fila i omplirà tota l’amplada. Si la pàgina només té dues pàgines secundàries, crearà una graella de dues columnes i etc.

La pàgina infantil també pot tenir les seves pròpies pàgines infantils i d’aquesta manera es poden crear dissenys diferts com ho vam fer a la nostra demostració. Per exemple, la nostra pàgina Sobre Nosaltres consta de 4 pàgines infantils, de manera que tres pàgines infantils crearan una quadrícula de tres columnes i que la quarta pàgina infantil (“La nostra història”) omplirà la següent fila. Aquesta quarta pàgina infantil té 3 pàgines infantils que tornaran a crear tres quadrícules (la part “El nostre equip”)

7.1.2 ESTILS CSS

Per dissenyar les pàgines de forma individualitzada, podeu utilitzar estils CSS addicionals a l’editor de text / HTML de pàgina.

Botó:

Llegeix més

Horari d’obertura

  

Horari d'obertura

 • Dilluns a dimarts 11: 00-23: 00
 • Divendres-dim 11: 00-23: 00
 • Dimecres TANCAT

Caixa de contingut

  

Visiteu-nos

La nostra història

Cras sodales luctus arcu, ac placerat nunc sagittis a. In at turpis ac nibh luctus sagittis in ut est Proin sed mi vitae velit convallis gravida imperdiet eu mauris. Cras sodales luctus arcu, ac placerat nunc sagittis a. In at turpis ac nibh luctus sagittis in ut est.
Explica'm més

Informació de l’equip

  

Oferta especial

  

Cras sodales luctus arcu, ac placerat nunc sagittis a. In at turpis ac nibh luctus sagittis in ut est Proin sed mi vitae velit convallis gravida imperdiet eu mauris. Maecenas vehicula quam vel urna pulvinar, quis faucibus quam pellentesque.

Coneix-nos

7.2 Plantilla per defecte

Aquesta és la cerca per defecte de les pàgines, que elimina la barra lateral, donant-li al contingut un gran espai per distribuir-se!

Per fer ús d’aquesta plantilla, creeu o editeu una pàgina i assigneu-la Plantilla per defecte a Atributs de pàgina.

7.3 Pàgina amb barra lateral

Aquesta plantilla de pàgina es mostra amb el contingut a l’esquerra i una barra lateral a la dreta.

Per fer ús d’aquesta plantilla, creeu o editeu una pàgina i assigneu-la Pàgina amb la barra lateral plantilla a Atributs de pàgina.

7.4 Plantilles de menú de menjar

Plantilla de menú de menjar, Plantilla de llista de menús de menjar, Plantilla clàssica del menú de menjar es mostren les publicacions personalitzades d’aliments.

Per fer ús d’aquesta plantilla, creeu o editeu una pàgina i assigneu-la Plantilla de menú de menjar o Plantilla de menú de menjar o Plantilla clàssica de menú de menjar plantilla a Atributs de pàgina. Carregueu la vostra imatge destacada com a fons del títol de la pàgina.

Per poder mostrar publicacions personalitzades del menú de menjar, aneu a la secció Menús alimentaris i afegiu les vostres publicacions al menú de menjar (assegureu-vos d’instal·lar i activar el nostre complement personalitzat de tipus de publicació requerit amb aquest tema). Afegiu contingut a l’editor de pàgines, pengeu la vostra imatge destacada, afegiu preu i categoria per a cada publicació del menú de menjar.

7.4.1 IMATGE CATEGORIA DE MENÚS ALIMENTARIS SOBRE EL TÍTOL DE LA CATEGORIA

Desplaceu-vos a la secció Menús d’aliments »Categories del menú i a la secció “Descripció” afegiu una imatge així:

	 text alt

Plantilla de testimoni 7.5

Aquesta plantilla mostra les publicacions personalitzades testimonials.

Per fer ús d’aquesta plantilla, creeu o editeu una pàgina i assigneu-la Plantilla de testimoni plantilla a Atributs de pàgina.

Per poder mostrar publicacions personalitzades testimonials, aneu a la secció Testimonis i afegiu les vostres publicacions (assegureu-vos d’instal·lar i activar el nostre complement personalitzat de tipus de publicació requerit amb aquest tema). Afegiu contingut a l’editor de pàgines i pengeu la vostra imatge destacada.

7.6 Plantilla de creador de pàgines

Aquesta plantilla està creada per a les pàgines que utilitzaran Elementor Builder Page.

Abans de començar, heu d’instal·lar el complement de Elementor: https://wordpress.org/plugins/elementor/.

Per fer ús d’aquesta plantilla, creeu o editeu una pàgina i assigneu-la Plantilla de creador de pàgines plantilla als atributs de pàgina i feu clic a “Edita amb Elementor” botó.

Ara esteu preparat per crear una pàgina amb un creador de pàgines arrossegar i deixar anar. Podeu trobar alguns exemples de les pàgines creades amb Elementor a la demostració de temes Liber dins de l’element del menú Característiques.

Trobeu més informació sobre com es creen pàgines i s’utilitzen plantilles aquí: Pàgines


8. SLIDER

Per crear un control lliscant amb el complement de control lliscant Soliloquy feu clic a “Afegir nou” i posa el nom. Ara podeu jugar i crear el control lliscant amb moltes opcions i funcions que ofereix aquest gran control lliscant.

Primer, penja les teves imatges.

Una vegada afegides les imatges, és possible que vulgueu configurar la configuració del control lliscant navegant a Configura.

La captura de pantalla mostra la configuració que s’utilitza en la demostració.

Quan acabeu de crear el control lliscant, aneu a la pàgina, la publicació o el widget on vulgueu fer servir el control lliscant. A les pàgines i publicacions que trobareu, a la part superior de l’editor, hi trobareu Botó “Afegir lliscant”.

Feu clic al botó per obrir la nova finestra. Allà podreu triar els control lliscants creats i posar-los dins d’una pàgina o publicació:

Si voleu utilitzar el control lliscant dins de la barra lateral del widget, aneu a Aspecte »Ginys, que hi trobareu “Soliloqui” widget Arrossegueu el widget cap a una de les barres laterals disponibles i trieu el control lliscant que voleu mostrar al menú desplegable.

9. BOTIGA

Abans d’iniciar la configuració del lloc de la botiga, heu d’instal·lar el complement WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/.

Com que aquest no és un tema de WooCommerce, sinó un tema que és compatible i que està dissenyat visualment per adaptar-se al complement, en aquesta documentació no explicarem com funciona el complement WooCommerce. Per obtenir més informació sobre la configuració de la botiga i l’ús del complement WooCommerce, llegiu aquí: http://www.woothemes.com/woocommerce/

Per assignar una pàgina a la pàgina de la vostra botiga, primer heu de crear una pàgina estàndard si aneu a “Pàgines-> Afegeix una nova”. Podeu posar-li el nom de “Botiga” o “Botiga” o, tot i així, vulgueu assignar-lo Plantilla de botiga WooCommerce a Atributs de pàgina. A continuació, a la secció “WooCommerce-> Settings-> Products-> Display”, seleccioneu la pàgina que heu creat per ser la vostra botiga..

A. COM AFEGIR CONTINGUTS A LA PÀGINA DE LA BOTIGA?

Podeu afegir una imatge (com vam fer a la demostració), un control lliscant o algun contingut dins de l’editor. Es mostrarà a sobre dels productes que es llisten.

La pàgina de la botiga mostra automàticament els productes que afegeixes dins de WooCommerce – Productes

B. COM OBRIR / MOSTRE SIDEBAR?

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Personalitza» Opcions de WooCommerce on teniu opcions d’amagar la barra lateral a la pàgina de producte principal i única.

10. CONTACTE

Desplaceu-vos a Pàgines i creeu una pàgina nova anomenada “Contacte” o com vulgueu anomenar-la. Usos de pàgines de contacte Pàgina amb la barra lateral de la Atributs de la pàgina.

Per afegir un formulari de contacte, primer necessiteu un complement que ofereixi aquesta funcionalitat. A la demostració hem utilitzat el complement del formulari de contacte Formulari de contacte 7: https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/


11. CRÈDITS

1. Genericons: http://genericons.com/

2. WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/ – crea la teva pròpia botiga

3. Elementor: https://wordpress.org/plugins/elementor/ – creador de pàgines

4. Formulari de contacte 7: https://wordpress.org/plugins/elementor/ – creador de pàgines

5. Importació d’una demostració de clic: https://wordpress.org/plugins/one-click-demo-import/ – Importació d’una demostració d’un clic

6. Tipus de Google: https://www.google.com/fonts

7. Normalitzar: / *! normalitzar.css v3.0.2 | Llicència MIT | git.io/normalize * /

8. jQuery.scrollTo: / *! v2.1.2 | Llicència MIT | Copyright (c) 2007-2015 Ariel Flesler | http://flesler.blogspot.com * /

9. Waypoints: / *! v3.1.1 | Llicència MIT | Copyright (c) Caleb Troughton 2011-2015 * /

10. Lliscador lliscant: / *! v1.6.0 | Ken Wheeler * /

* Les imatges gratuïtes que es fan servir en la demostració en directe són de unsplash.com, pixabay.com, graphicburger.com, varionica.com i les nostres pròpies imatges!


12. IMPORTACIÓ DEMO UNA CLIC

Si voleu replicar el lloc de demostració abans de començar a editar i afegir el vostre propi contingut, aquests són els passos que heu de seguir:

 • Instal·leu el tema
 • Instal·leu i activeu tots els complements (obligatoris i recomanats) que veureu al quadre de notificacions després de la instal·lació del tema.

 • Desplaceu-vos a Aparença »Importa dades de demostració

 • Trieu una de les tres importacions de demostració diferents i feu clic a importar botó

12.1 Menú secundari

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Menú i seleccioneu “Secundari” al menú desplegable

Per a fer que sigui el vostre menú de navegació secundària a Ubicacions temàtiques activeu la casella de menú secundari i deseu-la.

12.2 Com afegir icones socials?

Desplaceu-vos a la secció Aparença »Menú i seleccioneu “Menú social” al menú desplegable

Dins Ubicacions del tema després comproveu el menú social.

Per afegir xarxes socials, només cal afegir Enllaços personalitzats al menú A continuació, a dins del camp “URL” afegiu la vostra URL de pàgina social i dins del “Text d’enllaç” afegiu el nom de la pàgina social, per exemple “Facebook”. Després d’afegir-lo al menú, la icona social apareixerà automàticament a la barra social. Un cop finalitzeu, feu clic a “Desa el menú”.

ICONS DISPONIBLES

Enllaçar-se a qualsevol dels llocs següents mostrarà automàticament la seva icona al menú.

 • Codepen
 • Digg
 • Dribbble
 • Facebook
 • Flickr
 • GitHub
 • Google+
 • Instagram
 • Linkedin
 • Pinterest
 • Feed RSS (URL amb / alimentar /)
 • Tumblr
 • Twitter
 • Vimeo
 • WordPress
 • YouTube

13. WPML

WPML és un complement multilingüe de WordPress premium.

Per començar, necessitareu plugins WPML i complements, és a dir, el CMS multilingüe principal WPML que sempre és necessari i el complement de traduccions String. La informació sobre la instal·lació i l’activació de WPML està disponible a la guia per començar.

13.1 Com definir i traduir les principals característiques del tema

Utilitzant la gestió de traduccions http://wpml.org/documentation/translating-your-contents/using-the-translation-editor/

Gestió i funcions de traducció: http://wpml.org/documentation/translating-your-contents/using-the-translation-editor/translation-management-features/

Traducció de llimadures d’URL – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/translating-page-slugs/

13.2 Un exemple de com podeu traduir cadenes provinents del tema

Com escanejar cadenes del tema – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/theme-localization/

Com traduir cadenes mitjançant la traducció de cadenes – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/string-translation/

13.3 Si cal ajustar el commutador d’idiomes WPML, afegiu-ho

http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/language-setup/custom-language-switcher/


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map