Τεκμηρίωση Girly

Contents

Τεκμηρίωση Girly


Δείγμα αρχείων δεδομένων

girly.dat
girly.wie
girly.xml

Μενού τεκμηρίωσης

 1. Εισαγωγή
 2. Μενού
 3. Υποσέλιδο
 4. Εμπρός
 5. Σχετικά με
 6. Πρότυπα σελίδας
 7. Νέα
 8. Κατάστημα
 9. Επικοινωνία
 10. Περιεχόμενο επίδειξης
 11. Πιστώσεις
 12. Πιστώσεις

1. ΓΕΝΙΚΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το Girly είναι ένα premium θέμα WordPress που είναι απλό στη χρήση, αλλά ταυτόχρονα πολύ ευέλικτο και ισχυρό. Τα τέλεια ισορροπημένα στοιχεία μοντέρνου σχεδιασμού σε συνδυασμό με την όμορφη τυπογραφία δίνουν σε αυτό το θέμα μοναδική πινελιά και εφιστά την προσοχή στο πιο σημαντικό, το περιεχόμενό σας. Οι επιλογές προσαρμογής είναι τεράστιες και είναι εύκολα προσβάσιμες από το πρόγραμμα προσαρμογής WordPress. Δεν απαιτούνται βαριές δημιουργίες σελίδων ή πίνακες επιλογών. Οι επιλογές χρώματος είναι ατελείωτες και μπορείτε κυριολεκτικά να μετατρέψετε αυτό το θέμα από θηλυκό θέμα σε πραγματικό αρσενικό σε χρόνο μηδέν.

Το Girly είναι ένα ενημερωμένο και έτοιμο για το μελλοντικό θέμα με διακριτική διάταξη που φαίνεται υπέροχη σε οποιαδήποτε συσκευή, μεγάλη ή μικρή. Είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης, smartphone και tablet.

1. Ξεκινώντας

Για να εγκαταστήσετε αυτό το θέμα πρέπει να έχετε ήδη εγκατεστημένη μια λειτουργική έκδοση του WordPress. Για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση της πλατφόρμας WordPress, ανατρέξτε στο WordPress Codex – http://codex.wordpress.org/Installing_WordPress

Το θέμα χρησιμοποιεί βασικές, βασικές επιλογές WordPress (σελίδες, δημοσίευση, κατηγορίες) για τη δημιουργία ιστότοπου που είναι εύκολο στη χρήση ακόμη και για πολύ αρχάριους. Δεν υπάρχει πίνακας επιλογών με πολλές ρυθμίσεις σε αυτό, όλες οι διαθέσιμες ρυθμίσεις θέματος είναι διαθέσιμες μέσα στο WordPress “Θέμα προσαρμογής” που επιτρέπει στους διαχειριστές ιστότοπου να τροποποιούν τις ρυθμίσεις ενός θέματος και να βλέπουν μια προεπισκόπηση αυτών των αλλαγών σε πραγματικό χρόνο. Θα μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπο της εικόνας σας ή να αλλάξετε τον τίτλο και τον τίτλο του ιστότοπου, να αλλάξετε το χρώμα του φόντου, να ανεβάσετε την εικόνα φόντου, να αλλάξετε την εικόνα της κεφαλίδας και άλλα.

Αυτό το θέμα χρησιμοποιεί τη νέα δυνατότητα WordPress που ονομάζεται “Μορφές ανάρτησης”. Η χρήση των δημοσιεύσεων “Post Formats” μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά και ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

* Σημειώστε ότι οι εικόνες στη ζωντανή προεπισκόπηση προορίζονται μόνο για σκοπούς παρουσίασης και δεν περιλαμβάνονται στο θέμα.

1.1 Εγκατάσταση

Όταν είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το θέμα, πρέπει πρώτα να ανεβάσετε τα αρχεία θεμάτων και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε το ίδιο το θέμα. Τα αρχεία θεμάτων μπορούν να φορτωθούν με δύο τρόπους:

 • Μεταφόρτωση FTP: Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα FTP, μεταφορτώστε το φάκελο θέματος χωρίς zip “girlywp” στο / wp-content / θέματα / φάκελο στον διακομιστή σας
 • Μεταφόρτωση WordPress: Πλοηγηθείτε στην εμφάνιση> Προσθήκη νέου> Μεταφόρτωση. Μεταβείτε στην περιήγηση και επιλέξτε το φάκελο με συμπιεσμένο θέμα “girlywp.zip”. Πατήστε “Εγκατάσταση τώρα” και το θέμα θα μεταφορτωθεί και θα εγκατασταθεί.

Μόλις ανεβάσετε το θέμα, πρέπει να το ενεργοποιήσετε.

Μετά την ενεργοποίηση, θα πρέπει να δείτε το θέμα Girly ως ενεργό θέμα:

1.2 Παρουσιάζοντας το WordPress Theme Customizer?

Η οθόνη “Προσαρμογή θέματος” (δηλαδή “Θέμα προσαρμογής”) επιτρέπει στους διαχειριστές ιστότοπων να τροποποιούν τις ρυθμίσεις θέματος και να βλέπουν μια προεπισκόπηση αυτών των αλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

Η Girly έχει εφαρμόσει αυτήν την επιλογή και έχει προσθέσει μερικές χρήσιμες επιλογές για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το φόντο, τα χρώματα, να ανεβάσετε το λογότυπο της εικόνας και να γράψετε μόνοι σας κείμενο πνευματικών δικαιωμάτων.

Μεταβείτε στην Εμφάνιση> Προσαρμογή

Στην αριστερή πλευρά, θα βρείτε Εργαλείο προσαρμογής θέματος με όλες τις επιλογές που περιέχει.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

1. Ταυτότητα ιστότοπου

Αυτό σας δίνει την ελευθερία να αλλάξετε τον τίτλο, την ετικέτα και το λογότυπο για τον ιστότοπό σας.

2. Χρώματα

Αυτό σας δίνει την επιλογή να αλλάξετε όλα τα χρώματα του θέματος.

3. Εικόνα κεφαλίδας

Αυτό σας δίνει την επιλογή να αλλάξετε την εικόνα κεφαλίδας ή να την αφαιρέσετε.

4. Ρυθμίσεις πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτό σας δίνει την επιλογή να αλλάξετε κείμενο πνευματικών δικαιωμάτων.

5. Widgets

Αυτό σας δίνει την επιλογή να κάνετε προεπισκόπηση όλων των διαθέσιμων widget στη σελίδα που βλέπετε και να προσθέσετε ή να αλλάξετε widget εντός των διαθέσιμων περιοχών Widgetized.

1.3 Περιοχές με Widgetized

Οι περιοχές με μεγάλη ευκρίνεια μπορούν να προσαρμόζονται και παρέχουν πολλές δυνατότητες με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. ΑΣΕ με να εξηγήσω:

Στην περιοχή του υποσέλιδου widget μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα widget θέλετε και θα προσαρμοστεί στον αριθμό των widget που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να έχετε ένα widget θα εξαπλωθεί σε ολόκληρη την περιοχή και θα δημιουργήσει μία στήλη. Εάν επιλέξετε δύο widget, τα δύο widget θα τοποθετηθούν σε δύο στήλες. Ο μέγιστος αριθμός στηλών σε μία σειρά είναι τρεις, επομένως σε μια σειρά μπορείτε να έχετε έως και τρία widget. Εάν, ωστόσο, επιλέξετε να έχετε περισσότερα widget, θα τοποθετηθούν στην επόμενη σειρά τριών στηλών (ή περισσότερες σειρές).

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να συνδυαστεί με “Ορατότητα Widget Jetpack” δυνατότητα δημιουργίας ακόμη πιο χρήσιμων δυνατοτήτων.

1.4 Πρόσθετα που χρησιμοποιούνται με αυτό το θέμα:

1. Τα χαρακτηριστικά Girly plugin “Jetpack” για WordPress που υπερφορτώνουν τον ιστότοπό σας με δυνατότητες έως τώρα διατίθενται μόνο στο WordPress.com. Αυτό το πρόσθετο χρησιμοποιείται για την ορατότητα του widget, τη συλλογή πλακιδίων, τη φόρμα επικοινωνίας…

2. Soliloquy Slider

3. WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/ – χρησιμοποιείται για σελίδα καταστήματος

4. Elementor: https://wordpress.org/plugins/elementor/> – Δημιουργία σελίδων

5. Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/beaver-builder-lite-version/ – Δημιουργία σελίδων

6. Ultimate addons για το Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/ultimate-addons-for-beaver-builder-lite/ – πρόσθετα για το Page Builder

Τα πρόσθετα που αναφέρονται παραπάνω δεν είναι υποχρεωτικά για να λειτουργήσει το θέμα! Ωστόσο, εάν θέλετε να εισαγάγετε περιεχόμενο επίδειξης, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε αυτές τις προσθήκες πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!

1.5 Πώς να ξεκινήσετε?

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του ιστότοπού σας με αυτό το θέμα WordPress.

 • Ξεκινώντας από το μηδέν με το δικό σας περιεχόμενο – για να ξεκινήσετε από το μηδέν, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε την τεκμηρίωση. Ξεκινήστε με την πρώτη σελίδα, το blog, την κεφαλίδα, το μενού και το υποσέλιδο και, στη συνέχεια, προσθέστε εσωτερικές σελίδες.
 • Αντιγράψτε το demo και μετά ξεκινήστε από εκεί – για να αναπαραγάγετε το demo ακολουθήστε τις οδηγίες για το περιεχόμενο επίδειξης.

2. ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτό το θέμα προσφέρει 2 προσαρμοσμένα μενού. Ένα για το μενού και δεύτερο για τα κοινωνικά δίκτυα.

2.1 Κύριο μενού

Μεταβείτε στην Εμφάνιση> Μενού και προσθέστε το μενού σας. Μπορείτε να το ονομάσετε “Μενού 1”

Μέσα τις Θέσεις Θέματος ελέγξτε το Κύριο μενού

2.2 Κοινωνικά

Μεταβείτε στην Εμφάνιση> Μενού και προσθέστε το μενού σας. Μπορείτε να το ονομάσετε “Κοινωνικό”

Μέσα τις Θέσεις Θέματος ελέγξτε Κοινωνικά

2.2.1 ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΚΟΝΑ?

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσθέσετε κοινωνικά μέσα στο μενού “Σύνδεσμοι”. Μέσα στο πεδίο “URL” προσθέστε τη διεύθυνση URL της κοινωνικής σελίδας και μέσα στο “Κείμενο σύνδεσης” προσθέστε το όνομα του κοινωνικού δικτύου, για παράδειγμα “Facebook”. Αφού το προσθέσετε στο μενού, το εικονίδιο κοινωνικής δικτύωσης θα εμφανιστεί αυτόματα μέσα στο υποσέλιδο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η σύνδεση με οποιονδήποτε από τους παρακάτω ιστότοπους θα εμφανίσει αυτόματα το εικονίδιο του στο μενού σας.

 • Codepen
 • Digg
 • Ντρίμπλα
 • Facebook
 • Flickr
 • GitHub
 • Google+
 • Ίνσταγκραμ
 • Συνδεδεμένος
 • Pinterest
 • RSS Feed (διευθύνσεις URL με /ταίζω/)
 • Tumblr
 • Κελάδημα
 • Vimeo
 • WordPress
 • YouTube

3. FOOTER

Αυτό το θέμα έχει widget υποσέλιδου.

Μεταβείτε στην Εμφάνιση> Widgets για να βρείτε τα διαθέσιμα widget σας.

Το υποσέλιδο είναι widgetized. Μπορείτε να έχετε μια στήλη, δύο στήλες ή τρεις στήλες με widget υποσέλιδου. Εάν μεταφέρετε και αποθέσετε ένα γραφικό στοιχείο στην περιοχή “Footer Widget Area” θα έχετε μια περιοχή υποσέλιδου στηλών. Εάν μεταφέρετε και αποθέσετε δύο γραφικά στοιχεία στην περιοχή “Footer Widget Area” θα έχετε δύο στήλες περιοχή υποσέλιδου και αν ανεβάσετε τρία widget θα έχετε τρεις στήλες περιοχή υποσέλιδου. Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε περισσότερα από τρία γραφικά στοιχεία στην περιοχή “Footer Widget Area” και θα εμφανίζονται κάτω από το widget των τριών στηλών.

Πρώτη στήλη – χρησιμοποιήσαμε Widget Πρόσφατων Αναρτήσεων

Δεύτερη στήλη – χρησιμοποιήσαμε κείμενο Widget

Τρίτη στήλη – χρησιμοποιήσαμε προσαρμοσμένο Widget μενού

4. Μπροστινή σελίδα

Η αρχική σελίδα εμφανίζει τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση WordPress.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις για την αρχική σας σελίδα, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ανάγνωση και αντί για την προεπιλογή “Αρχική σελίδα – Οι τελευταίες δημοσιεύσεις σας” επιλέγω “Μια στατική σελίδα” και επιλέξτε τις κατάλληλες σελίδες για την αρχική σελίδα και τη σελίδα ιστολογίου.

4.1 Αρχική σελίδα

4.1.1 ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ?

Ολόκληρο το περιεχόμενο της πρώτης σελίδας μπορεί να προστεθεί στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων. Εδώ θα εξηγήσουμε τι προστέθηκε στο παράδειγμα της ζωντανής προεπισκόπησης.

Η πρώτη σελίδα χρησιμοποιεί “Εξώφυλλο” πρότυπο από τα “Χαρακτηριστικά σελίδας”.

4.1.2 ΕΙΚΟΝΑ HEADER

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εικόνα κεφαλίδας για διαφορετικά πράγματα (όπως πανό, λογότυπο, εικόνα …).

Για να ρυθμίσετε, να αλλάξετε ή να διαγράψετε την εικόνα κεφαλίδας, μεταβείτε στην επιλογή Εμφάνιση> Κεφαλίδα και εκεί θα βρείτε τις διαθέσιμες επιλογές για αυτήν.

4.1.3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΛΙΔΑΣ

Για να έχετε μια προσαρμοσμένη ανάρτηση χαρτοφυλακίου όπως στο live demo, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Jetpack. Αφού ενεργοποιήσετε και συνδέσετε το Jetpack με τον λογαριασμό WordPress.com θα δείτε το “Portfolio” στη γραμμή μενού στα αριστερά.

Ξεκινήστε να προσθέτετε τα έργα χαρτοφυλακίου σας. Η πρώτη σελίδα χρησιμοποιεί την επιλεγμένη εικόνα έργων χαρτοφυλακίου.

Μεταβείτε στις Σελίδες> Αρχική σελίδα και προσθέστε σύντομο κωδικό χαρτοφυλακίου jetpack στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Ο κωδικός Shor που χρησιμοποιείται στο live demo είναι:

[portfolio display_type = true στήλες = 3 showposts = 6]

Μέσα στη ζωντανή προεπισκόπηση χρησιμοποιήσαμε σύντομο κώδικα χαρτοφυλακίου 3 στηλών, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2,3,4,5,6 στήλες. Αυτοί είναι οι σύντομοι κωδικοί:

[portfolio display_type = true στήλες = 2 showposts = 6],
[portfolio display_type = true στήλες = 3 showposts = 6],
[portfolio display_type = true στήλες = 4 showposts = 6],
[portfolio display_type = true στήλες = 4 showposts = 6],
[portfolio display_type = true στήλες = 5 showposts = 6],
[portfolio display_type = true στήλες = 6 showposts = 6] 

απλά αλλάξτε τον αριθμό “στήλες” και τον αριθμό “showpost” στον αριθμό που θέλετε.

Βρείτε περισσότερα για τη δυνατότητα Jetpack Portfolio εδώ: http://jetpack.me/2014/07/31/jetpack-3-1-portfolio-custom-post-types-a-new-logo-and-much-more/ και http://en.support.wordpress.com/portfolios/portfolio-shortcode/

4.2 Μία πρώτη σελίδα

Η πρώτη σελίδα χρησιμοποιεί “Πρώτη σελίδα” πρότυπο από τα “Χαρακτηριστικά σελίδας”.

Όλο το περιεχόμενο για την πρώτη σελίδα που μπορείτε να προσθέσετε χρησιμοποιώντας την πλαϊνή γραμμή widgetized “Front Page One – Recent Post”.

Πρώτα πρέπει να γράψετε τις δημοσιεύσεις σας και να τις αξιολογήσετε στην κατηγορία που θέλετε να εμφανίσετε στην πρώτη σελίδα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην Εμφάνιση> Widgets και σύρετε και αποθέστε “Girly Front Page One – 3 Column Πρόσφατες δημοσιεύσεις”, “Girly Front Page One – 2 Column Πρόσφατες δημοσιεύσεις” ή “Girly Front Page One – 4 Column Πρόσφατες δημοσιεύσεις” widget μέσα στο “Πρώτη σελίδα – Πρόσφατη δημοσίευση” πλευρική γραμμή.

Στη ζωντανή προεπισκόπηση δημοσιεύσαμε 6 αναρτήσεις ιστολογίου και τις αναθέσαμε στην κατηγορία “ομορφιά”. μεσα στην “Girly Front Page One – 3 Column Πρόσφατες δημοσιεύσεις” θέσαμε να δείξουμε 6 δημοσιεύσεις από την κατηγορία “ομορφιά” στην πρώτη σελίδα One.

4.3 Μπροστινή σελίδα δύο

Η πρώτη σελίδα χρησιμοποιεί “Πρώτη σελίδα” πρότυπο από τα “Χαρακτηριστικά σελίδας”.

Όλο το περιεχόμενο για την πρώτη σελίδα που μπορείτε να προσθέσετε χρησιμοποιώντας την πλαϊνή μπάρα widget “Front Page Two – Soliloquy Slider”.

4.3.1 ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΟ

Πλοηγηθείτε στο Soliloquy Menu και κάντε κλικ στο “Add New” για να δημιουργήσετε το ρυθμιστικό σας. Ανεβάστε τις εικόνες σας. Το μέγεθος των εικόνων στη ζωντανή προεπισκόπηση είναι 2600x800px. Μπορείτε, ωστόσο, να ανεβάσετε εικόνες με μικρότερο ύψος.

Τώρα θα πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα “Διαμόρφωση” για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις για το ρυθμιστικό. Χρησιμοποιούμε το ρυθμιστικό “Karisma”.

Για να προσθέσετε το ρυθμιστικό στο περιεχόμενο της σελίδας, μεταβείτε στην Εμφάνιση – Widgets και σύρετε και αποθέστε “Μονόλογος”widget μέσα στο “Μπροστινή σελίδα δύο – Soliloquy Slider” πλαϊνή μπάρα με widget

5. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί το “Προεπιλεγμένο πρότυπο” που μπορείτε να βρείτε μέσα στα “Χαρακτηριστικά σελίδας”.

5.1 Αριστερό μέρος περιεχομένου

Πρώτα έρχεται η επιλεγμένη εικόνα που μπορείτε να συμπεριλάβετε αλλά δεν χρειάζεται. Κάτω από το χαρακτηριστικό είναι ο τίτλος της σελίδας. Κάτω από τον τίτλο της σελίδας βρίσκεται το περιεχόμενο του προγράμματος επεξεργασίας.

5.2 Πλευρική γραμμή

Για να το γεμίσετε με περιεχόμενο, μεταβείτε στην Εμφάνιση> Widgets> Sidebar και προσθέστε το περιεχόμενό σας μέσα σε αυτό. Ειδική δυνατότητα Jetpack “Ορατότητα Widget Jetpack” σας επιτρέπει να έχετε διαφορετικό περιεχόμενο πλευρικής γραμμής σε διαφορετικές σελίδες χρησιμοποιώντας την ίδια πλευρική γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα περιεχόμενο μέσα στην πλαϊνή γραμμή στη σελίδα σχετικά και άλλο περιεχόμενο μέσα στην πλευρική γραμμή στο, για παράδειγμα, “Σελίδα ειδήσεων”. Αυτό σας δίνει μεγάλη δημιουργική ελευθερία! Διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ: http: //jetpack.me/support/widget-visibility/

6. ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Η Girly προσφέρει μερικά διαφορετικά πρότυπα σελίδων. Αυτά τα πρότυπα προσθέτουν ποικιλία επιλογών για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

6.1 Σελίδα πλέγματος

Μεταβείτε στις σελίδες και ανοίξτε μια νέα σελίδα. Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί “Σελίδα πλέγματος” πρότυπο από τα “Χαρακτηριστικά σελίδας”!

6.1.1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Για να δημιουργήσετε σελίδες χρησιμοποιώντας το πρότυπο “Πλέγμα σελίδας” πρέπει να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε μια σελίδα και να την εκχωρήσετε στο πρότυπο “Σελίδα πλέγματος” από τη λειτουργική μονάδα Σελίδες χαρακτηριστικών. Αυτή η σελίδα εμφανίζει όλες τις θυγατρικές σελίδες αυτής της σελίδας με επιλεγμένες εικόνες στο πλέγμα. Για παράδειγμα, είναι ιδανικό για τις μελέτες περίπτωσης, την ομάδα ή τις υπηρεσίες σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία σελίδων και υποσελίδων.

Μεταβείτε στις σελίδες και ανοίξτε μια νέα σελίδα. Επιλέξτε Στοιχεία σελίδας “Γονέας: Σελίδα πλέγματος” για να εμφανίσετε το περιεχόμενο αυτής της σελίδας στη σελίδα πλέγματος. Κάντε το ίδιο πράγμα με άλλες θυγατρικές σελίδες. Μπορείτε να έχετε όσες θυγατρικές σελίδες θέλετε. Το περιεχόμενο διαμορφώνεται σε 5 στήλες, που σημαίνει ότι 5 θυγατρικές σελίδες θα εμφανίζονται σε 1 σειρά.

6.2 Σελίδα πλήρους πλάτους

Μεταβείτε στις σελίδες και ανοίξτε μια νέα σελίδα. Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί “Σελίδα πλήρους πλάτους” πρότυπο από τα “Χαρακτηριστικά σελίδας”!

Αυτό το πρότυπο σελίδας περιέχει εικόνα, τίτλο σελίδας και περιεχόμενο πλήρους πλάτους.

6.3 Σελίδα έργων

Μεταβείτε στις σελίδες και ανοίξτε μια νέα σελίδα. Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί “Πρότυπο σελίδας χαρτοφυλακίου” από τα “Χαρακτηριστικά σελίδας”!

Αυτή η σελίδα διαβάζει τα έργα σας Jetpack Portfolio Custom Post.

Για να έχετε μια προσαρμοσμένη ανάρτηση χαρτοφυλακίου όπως στο live demo, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Jetpack. Αφού ενεργοποιήσετε και συνδέσετε το Jetpack με τον λογαριασμό WordPress.com θα δείτε το “Portfolio” στη γραμμή μενού στα αριστερά.

Ξεκινήστε να προσθέτετε τα έργα χαρτοφυλακίου σας. Προσθέστε το περιεχόμενο και την κύρια εικόνα σας στο Post Editor.

Η πρώτη σελίδα χρησιμοποιεί μια επιλεγμένη εικόνα και η σελίδα έργων χρησιμοποιεί εικόνα και περιεχόμενο από τον επεξεργαστή.

7. ΝΕΑ

Η αρχική σελίδα εμφανίζει τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση WordPress.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις για την αρχική σας σελίδα, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ανάγνωση και αντί για την προεπιλογή “Αρχική σελίδα – Οι τελευταίες δημοσιεύσεις σας” επιλέγω “Μια στατική σελίδα” και επιλέξτε τις κατάλληλες σελίδες για την αρχική σελίδα και τη σελίδα ιστολογίου.

7.1 Εισαγωγή σχετικά με την ανάρτηση και “Μορφές ανάρτησης”

Χρησιμοποιώντας Μορφές ανάρτησης χαρακτηριστικό που διαμορφώσαμε κάθε μορφή ανάρτησης με διαφορετικό τρόπο και προσθέσαμε επίσης διαφορετικό περιεχόμενο.

Πρώτα πλοηγηθείτε στο Δημοσίευση και δημιουργήστε νέα ανάρτηση.

Εάν ανεβεί η επιλεγμένη εικόνα, θα εμφανίζεται στην κορυφή του περιεχομένου πάνω από τον τίτλο.

“Μορφές ανάρτησης” είναι διαθέσιμα για κάθε ανάρτηση.

Τι είναι κολλώδης ανάρτηση και πώς να την επιλέξετε?

Η ανάρτηση “Sticky” εμφανίζεται πάντα ως η πρώτη ανάρτηση και χρησιμοποιείται συνήθως για την επισήμανση μιας σημαντικής ανάρτησης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “κολλώδη” ανάρτηση μπορείτε να βρείτε εδώ: codex.wordpress.org/sticky-posts.

Μέσα στο κουτί Δημοσίευση> Ορατότητα θα μπορείτε να επιλέξετε “Κολλήστε αυτήν την ανάρτηση στην πρώτη σελίδα”.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θέση θέλετε για την κολλώδη ανάρτησή σας.

7.2 Μορφοποίηση προσφοράς

Για να το δημιουργήσετε, μεταβείτε πρώτα στην ανάρτηση και δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση.

Αυτός είναι ο κωδικός που χρησιμοποιήσαμε για την ανάρτηση προσφορών:

Αυτή η ανάρτηση χρησιμοποιεί τη μορφή "Quote" και έχει διαφορετικό στυλ. Όταν εισαγάγετε το περιεχόμενο που θέλετε να εμφανίζεται ως προσφορά, απλά πρέπει να επισημάνετε το "Quote" μέσα στο πλαίσιο "Format" στη δεξιά πλευρά κάτω από το μενού "Δημοσίευση". Σχεδιασμός Anariel - Σχετικά με το Quote Format Post, 2013

7.3 Μορφοποίηση εικόνας

Πρώτα πλοηγηθείτε στο Δημοσίευση και δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση. Από ό, τι επιλέξτε εικόνα από τις επιλογές μορφής (φαίνεται παρακάτω).

7.4 Γκαλερί μορφοποίησης

Πρώτα μεταβείτε στην ανάρτηση και δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση. Στη συνέχεια, επιλέξτε γκαλερί από τις επιλογές μορφής (φαίνεται παρακάτω). Χρησιμοποιήσαμε το Jetpack Tiles Galleries για αυτήν την ωραία διάταξη εικόνας.

7.5 Μορφοποίηση βίντεο

Πρώτα μεταβείτε στην ανάρτηση και δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση. Στη συνέχεια, επιλέξτε βίντεο από τις επιλογές μορφής (φαίνεται παρακάτω). Εάν ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Jetpack, θα μπορείτε να προσθέσετε μόνο έναν σύνδεσμο βίντεο Youtube μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας για να έχετε ένα λειτουργικό βίντεο.

7.6 Δεξιά πλευρική γραμμή

Για να το γεμίσετε με το περιεχόμενο μεταβείτε στην Εμφάνιση> Widgets> Δεξιά πλευρική γραμμή και προσθέστε το περιεχόμενό σας μέσα σε αυτό. Ειδική δυνατότητα Jetpack “Ορατότητα Widget Jetpack” σας επιτρέπει να έχετε διαφορετικό περιεχόμενο πλευρικής γραμμής σε διαφορετικές σελίδες χρησιμοποιώντας την ίδια πλευρική γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα περιεχόμενο μέσα στη δεξιά πλευρική γραμμή στη σελίδα ειδήσεων και άλλο περιεχόμενο μέσα στη δεξιά πλευρική γραμμή στο παράδειγμα “Σχετικά με τη σελίδα”. Αυτό σας δίνει μεγάλη δημιουργική ελευθερία! Διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ: http: //jetpack.me/support/widget-visibility/

8. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

8.1 Πώς να ρυθμίσετε προϊόντα καταστημάτων στη σελίδα σας?

Πριν ξεκινήσετε με τη ρύθμιση του ιστότοπου του καταστήματός σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόσθετο WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/.

Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι θέμα WooCommerce αλλά θέμα που υποστηρίζει αυτό το πρόσθετο και έχει στυλ για αυτό, δεν θα εξηγήσουμε πώς λειτουργεί το πρόσθετο WooCommerce. Περισσότερα σχετικά με τη ρύθμιση του καταστήματός σας και τη χρήση της προσθήκης WooCommerce, διαβάστε εδώ: http://www.woothemes.com/woocommerce/

8.2 Πώς να προσθέσετε περιεχόμενο στη σελίδα καταστήματος?

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί “Σελίδα Woocommerce” πρότυπο από τα “Χαρακτηριστικά σελίδας”!

Η σελίδα καταστημάτων τραβάει προϊόντα που προσθέτετε μέσα στο WooCommerce – Προϊόντα

8.3 Μεγέθη εικόνας προϊόντος

Μεταβείτε στο WooCommerce> Ρυθμίσεις> Προϊόντα και δημιουργήστε “Μεγέθη εικόνας προϊόντος” ως εξής:

Χρησιμοποιούμε μέγεθος 706×706 εικονοστοιχεία για την εικόνα του προϊόντος.

9. ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί το πρότυπο “Προεπιλογή” που μπορείτε να βρείτε μέσα στα “Χαρακτηριστικά σελίδας”.

Η ίδια η φόρμα επικοινωνίας έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας Jetpack, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη φόρμα επικοινωνίας.

10. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ DEMO

Εάν θέλετε να αναπαραγάγετε τον ιστότοπο επίδειξης προτού αρχίσετε να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε το δικό σας περιεχόμενο, τότε αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Εγκαταστήστε όλα τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται στο demo. Οι προσθήκες αναφέρονται παρακάτω.
 • Εισαγωγή αρχείου XML, ρυθμίσεις widget (αρχείο WIE) χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο εισαγωγής επίδειξης με ένα κλικ.
 • Ρύθμιση πρωτογενούς στο Εμφάνιση »Μενού.
 • Ρυθμίστε μια στατική πρώτη σελίδα στις Ρυθμίσεις »Ανάγνωση.

10.1 Πρόσθετα που χρησιμοποιούνται με αυτό το θέμα:

1. Τα χαρακτηριστικά Girly plugin “Jetpack” για WordPress που υπερφορτώνουν τον ιστότοπό σας με δυνατότητες έως τώρα διατίθενται μόνο στο WordPress.com. Αυτό το πρόσθετο χρησιμοποιείται για την ορατότητα του widget, τη συλλογή πλακιδίων, τη φόρμα επικοινωνίας…

2. Soliloquy Slider

3. WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/ – χρησιμοποιείται για σελίδα καταστήματος

4. Elementor: https://wordpress.org/plugins/elementor/ – Δημιουργία σελίδων

5. Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/beaver-builder-lite-version/ – Δημιουργία σελίδων

6. Ultimate addons για το Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/ultimate-addons-for-beaver-builder-lite/ – πρόσθετα για το Page Builder

Τα πρόσθετα που αναφέρονται παραπάνω δεν είναι υποχρεωτικά για να λειτουργήσει το θέμα! Ωστόσο, εάν θέλετε να εισαγάγετε περιεχόμενο επίδειξης, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε αυτές τις προσθήκες πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!

10.2 Εισαγωγή περιεχομένου επίδειξης

Για να εισαγάγετε το περιεχόμενο επίδειξης, εγκαταστήστε την προσθήκη επίδειξης με ένα κλικ. Πλοηγηθείτε στην εμφάνιση »Εισαγωγή επίδειξης περιεχομένου και επιλέξτε τα αρχεία XML, WIE και DAT που βρίσκονται στην κορυφή αυτού του εγγράφου.

10.3 Ρύθμιση του κύριου μενού

Μεταβείτε στην Εμφάνιση> Μενού και προσθέστε το μενού σας. Μπορείτε να το ονομάσετε “Μενού 1”

Μέσα τις Θέσεις Θέματος ελέγξτε το Κύριο μενού

10.4 Ρύθμιση του μενού κοινωνικής δικτύωσης

Μεταβείτε στην Εμφάνιση> Μενού και προσθέστε το μενού σας. Μπορείτε να το ονομάσετε “Κοινωνικό”

Μέσα τις Θέσεις Θέματος ελέγξτε Κοινωνικά

10.4.1 ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Εικονίδια?

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσθέσετε κοινωνικά μέσα στο μενού “Σύνδεσμοι”. Μέσα στο πεδίο “URL” προσθέστε τη διεύθυνση URL της κοινωνικής σελίδας και μέσα στο “Κείμενο σύνδεσης” προσθέστε το όνομα του κοινωνικού δικτύου, για παράδειγμα “Facebook”. Αφού το προσθέσετε στο μενού, το εικονίδιο κοινωνικής δικτύωσης θα εμφανιστεί αυτόματα μέσα στο υποσέλιδο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η σύνδεση με οποιονδήποτε από τους παρακάτω ιστότοπους θα εμφανίσει αυτόματα το εικονίδιο του στο μενού σας.

 • Codepen
 • Digg
 • Ντρίμπλα
 • Facebook
 • Flickr
 • GitHub
 • Google+
 • Ίνσταγκραμ
 • Συνδεδεμένος
 • Pinterest
 • RSS Feed (διευθύνσεις URL με /ταίζω/)
 • Tumblr
 • Κελάδημα
 • Vimeo
 • WordPress
 • YouTube

11. ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντάκτες των προσθηκών, των εικονιδίων και των σεναρίων που χρησιμοποιούμε σε αυτό το θέμα.

Πρόσθετα και εικονίδια:

1. Jetpack: http://jetpack.me/ – plugin για WordPress που υπερφορτώνει τον ιστότοπό σας με δυνατότητες έως τώρα διαθέσιμο μόνο στο WordPress.com. Αυτό το πρόσθετο χρησιμοποιείται για την ορατότητα του widget, τη συλλογή πλακιδίων, τη φόρμα επικοινωνίας…

2. Soliloquy Slider

3. WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/ – χρησιμοποιείται για τη σελίδα του καταστήματος

4. Genericons: http://genericons.com/

5. Elementor: https://wordpress.org/plugins/elementor/ – Δημιουργία σελίδων

6. Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/beaver-builder-lite-version/ – Δημιουργία σελίδων

7. Ultimate addons για το Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/ultimate-addons-for-beaver-builder-lite/ – πρόσθετα για το Page Builder

Εικόνες

Οι εικόνες μπορούν να αγοραστούν στο Photodune και στο Creative Market: http://photodune.net/item/difficult-choice/371450?ref=anariel7, http://photodune.net/item/profile-of-woman-with-colorful -wreath-of-flowers-valentines-day / 4158761? ref = anariel7, http://photodune.net/item/woman-eye-zone-make-up/498694?ref=anariel7, http://photodune.net / item / άρωμα / 7687796? ref = anariel7, http://crtv.mk/gkpF, http://crtv.mk/ek92, http://crtv.mk/tjeG,http://crtv.mk/hl9s , http://crtv.mk/qjnG

12. WPML

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε πρόσθετα WPML και πρόσθετα, δηλαδή το βασικό πολύγλωσσο CMS WPML που απαιτείται πάντα και το πρόσθετο των μεταφράσεων String. Πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του WPML διατίθενται στον οδηγό έναρξης του WPML.

Ένα demo του “Girly” που τρέχει κάτω από το WPML: http://theme-testing.wpml.org/girly/

12.1 Πώς να ρυθμίσετε και να μεταφράσετε τα κύρια χαρακτηριστικά του θέματος

Χρήση της διαχείρισης μετάφρασης http://wpml.org/documentation/translating-your-contents/using-the-translation-editor/

Διαχείριση και δυνατότητες μετάφρασης – http://wpml.org/documentation/translating-your-contents/using-the-translation-editor/translation-management-features/

Μετάφραση slugs URL – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/translating-page-slugs/

12.2 Ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να μεταφράσετε χορδές που προέρχονται από το θέμα

Πώς να σαρώσετε χορδές που προέρχονται από το θέμα – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/theme-localization/

Πώς να μεταφράσετε συμβολοσειρές χρησιμοποιώντας το String Translation – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/string-translation/

12.3 Εάν απαιτείται προσαρμογή για την εναλλαγή γλώσσας WPML, προσθέστε και αυτό

http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/language-setup/custom-language-switcher/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map