Vegeta dokumentacija

Contents

Vegeta dokumentacija


Primjeri podataka

veggie.dat
veggie.wie
veggie.xml

Izbornik dokumentacije

 1. Početak rada
 2. Naslovna strana
 3. Blog
 4. Header-izbornik
 5. Podnožje
 6. Customizer
 7. Predlošci
 8. klizač
 9. Dućan
 10. Značajke
 11. krediti
 12. Demo sadržaj
 13. WPML

1. OPĆE I UGRADNJA

1.1 Malo riječi o Veggie

Veggie je prekrasna WordPress tema koja je savršena za izradu web stranica vezanih uz hranu. Izvrsna je za web stranice s receptima, blogove, časopise i još mnogo toga. Veggie je prvo izgrađena mobilna i zadovoljstvo je gledati na uređajima svih veličina. Odlikuje ga moderna tipografija koja se lako čita i minimalistički dizajn. Kao bonus i prava poslastica u ovoj temi su vlastiti zdravi recepti koje koristimo i uživamo svakodnevno. Više ste nego dobrodošli da isprobate i podijelite. Recepti su popraćeni stvarnim i besplatnim slikama koje smo napravili tijekom pripreme ovih jela. dobar tek!

1.2 Početak rada

Da biste instalirali ovu temu, morate imati radnu verziju WordPress-a već instaliranu. Informacije o instaliranju WordPress platforme potražite u WordPress Codexu – http://codex.wordpress.org/Installing_WordPress

Tema koristi osnovne, osnovne WordPress opcije (stranice, post, kategorije) za stvaranje web stranice koja je jednostavna za upotrebu čak i za početnike. Ne postoji ploča s mogućnostima s mnogim postavkama, sve opcije tema dostupne su iz programa WordPress “Prilagoditelj teme” koji administratorima web mjesta omogućuje prilagodbu postavki teme i pregled ovih promjena u stvarnom vremenu. Moći ćete prenijeti svoj logotip ili promijeniti naslov i oznaku web mjesta, promijeniti boju pozadine, prenijeti pozadinsku sliku, promijeniti sliku zaglavlja i još mnogo toga.

* Pravi recepti i slike koje smo napravili su besplatni i uključuju se kao bonus u demo datoteku!

1.3 Instalacija

Kad ste spremni za instalaciju teme, prvo morate prenijeti zip datoteku za instalaciju teme, a zatim aktivirati samu temu. Datoteka teme može se prenijeti na dva načina:

 • Prijenos FTP-a: Koristite svoj FTP program, prenesite mapu tema bez komprimiranja„Vege”u mapu / wp-content / themes / folder na vašem poslužitelju
 • Prijenos WordPress-a: Dođite do Izgled »Teme» Dodaj novo »Učitaj. Klik pretraživati, i odaberite mapu s komprimiranim temama “Veggie.zip”. Pogoditi “sada instalirati” a tema će se učitati i instalirati.

Nakon što se učita tema, morate je aktivirati.

Nakon aktivacije, trebali biste vidjeti Veggie temu kao aktivnu temu:

1.4 Kako započeti?

Postoje dva načina za započinjanje izgradnje vaše web stranice s ovom WordPress temom.

 • Počevši od nule sa vlastitim sadržajem – za početak ispočetka, preporučujemo da pratite dokumentaciju. Započnite s naslovnicom, blogom, zaglavljem, izbornikom i podnožjem, a zatim dodajte unutarnje stranice.
 • Ponovite demonstraciju i zatim krenite odatle – da biste kopirali demo slijedite upute za demo uvoz.

2. PREDNA STRANA

Naslovnica se sastoji od prednje strane sadržaj uređivača stranica i 4 widgetized blok sadržaja. U uređivaču naslovnica mogu se dodati sve vrste sadržaja i pogodne su za upotrebu s dodatkom za izradu stranica.

4 widgetized područja mogu se kombinirati na različite načine i ne moraju se svi koristiti. Područja widgeta koja ostavite prazna neće se prikazivati ​​na naslovnici.

Da biste započeli s stvaranjem naslovnice, prvo morate kreirati novu stranicu i dodijeliti je kao svoju naslovnicu.

Dođite do Stranice i stvorite novu stranicu i imenovajte je (u demonstraciji smo je nazvali “Dobrodošli u Veggie”). Od Atributi stranice izabrati “Prednji predložak” i kliknite “Objavi”.

Uobičajeno WordPress na naslovnici prikazuje vaše najnovije postove.

Ako stranicu koju ste stvorili želite postaviti kao svoju naslovnicu, idite na Postavke »Čitanje i umjesto zadane “Prikazuje naslovnicu: – Vaši najnoviji postovi” izabrati “Statička stranica” i odaberite stranicu koju ste ranije stvorili. Od Postovi, Stranica padajuće izbornik odabire stranicu koju želite upotrebljavati kao stranicu svog bloga.

2.1 Prvi blok naslovnice

A. VRHUNNI SADRŽAJ – OSOBNE POSTAJE

Dođite do Izgled »Widgeti i povucite i ispustite “Veggie istaknuti sadržaj” widget unutar Naslovnica prvi blok područje widgeta.

Odaberite broj postova, stupaca za prikaz i pužu kategorije.

Da biste mogli prikazati bilo što, morat ćete imati nekoliko postova kreiranih i dodijeljenih kategoriji koju želite prikazati na naslovnici.

Veličina slike koju smo koristili za istaknute postove na blogu je 740x820px.

B. VRHNI SADRŽAJ – Klizač

Umjesto istaknutog widgeta za objavu, možete dodati klizač na vrh stranice.

* Više informacija o ugradnji i uporabi klizača Soliloquy potražite ovdje: Postavljanje klizača

Dođite do Izgled »Widgeti i povucite i ispustite “Monolog” widget unutar Naslovnica prvi blok područje widgeta.

Stvorite barem jedan klizač u Soliloquy-u, a zatim odaberite klizač koji želite prikazati.

Veličina slika klizača je 2600x800px.

* Ako ne želite da klizač ili postove nalaze na vrhu stranice, ostavite prazan prvi blok stranice!

2.2 Sadržaj stranice

Dođite do stranice i otvorite stranicu koju ste stvorili prije, “Dobrodošli u Veggie”. Unutar uređivača dodajte svoj sadržaj i on će se prikazati na naslovnoj stranici.

Sadržaj koji smo dodali unutar uređivača je:

Veggie je prekrasna WordPress tema koju je napravila Anariel Design koja je savršena za izradu web stranica vezanih uz hranu. Izvrsna je za web stranice s receptima, blogove, časopise i još mnogo toga. Veggie je prvo izgrađena mobilna i zadovoljstvo je gledati na uređajima svih veličina. Odlikuje ga moderna tipografija koja se lako čita i minimalistički dizajn. Kao bonus i prava poslastica u ovoj temi su vlastiti zdravi recepti koje koristimo i uživamo svakodnevno. Više ste nego dobrodošli da isprobate i podijelite. Recepti su popraćeni stvarnim i besplatnim slikama koje smo napravili tijekom pripreme ovih jela. dobar tek!

glavni

Istražiti

Ako želite dodati plavi gumb bilo gdje na vašoj web stranici, samo kopirajte i zalijepite ovaj kôd, a umjesto znaka “#” dodajte vlastitu vezu:

Istražiti

2.3 Drugi blok na prednjoj strani

Dođite do Izgled »Widgeti i povucite i ispustite widgete unutar Drugi blok naslovnice područje widgeta.

U ovo područje widgeta dodali smo Veggie nedavni postovi widget dva puta: svaka instanca ima različit broj postova, različitu grupu kategorija i različit broj stupaca (jedan stupac i četiri stupca). Također je uključeno u ovo područjeVeggie promo blokwidget.

2.4 Treći blok prednje stranice

Dođite do Izgled »Widgeti i povucite i ispustite widgete unutar Treći blok prednje stranice područje widgeta.

U ovom području widgeta dodali smo dva Veggie nedavni postovi widgete, svaki s različitim brojem postova, različitom vrstom puža i različitim brojem stupaca (jedan stupac i dva stupca).

2.5 Četvrti blok na prednjoj strani

Dođite do Izgled »Widgeti i povucite i ispustite widgete unutar Prednja stranica Četvrti blok područje widgeta.

U ovom području widgeta dodali smo dva Jednostavan Instagram Feed Widget. Da biste mogli koristiti ovaj widget, morate instalirati i aktivirati Simple Instagram: https://wordpress.org/plugins/simple-instagram/ uključiti.

* Naslovnica se sastoji od sadržaja stranice koji dodajete u uređivač stranice i 4 različita widgetized bloka. To vam daje slobodu za stvaranje različitih izgleda. Koristeći značajku dodatka Jetpack -Vidget Visibility možete stvoriti brojne različite stranice koristeći isti “Prednji predložak”. Modul vidljivosti widgeta omogućuje vam konfiguriranje widgeta koji će se pojavljivati ​​samo na određenim stranicama (ili biti skriveni na određenim stranicama) pomoću ploče Visibility. Pomoću ove značajke u demo smo stvorili različite verzije naslovnica za prezentaciju opcija: Opcije naslovnice

3. BLOG

Stranica koju odaberete kao stranicu sa svojim postovima automatski će popisati sve vaše blogove, kronološki počevši od najnovijeg. Za stranicu bloga nije moguće odabrati predložak stranice. Unutar alata za prilagodbu dostupne su različite mogućnosti izgleda bloga.

3.1 Opcije bloga

Na ploči s opcijama tema prilagoditelja, ispod Izgled bloga, odaberite najbolji izgled za svoju web lokaciju. Možete promijeniti položaj bočne trake, odabrati raspored rešetke ili se odlučiti za izgled popisa bez bočne trake. Ovaj se raspored odnosi i na arhivske stranice.

Na ploči s opcijama tema Customizer možete sakriti stavke poput autora objave i datuma.

3.2 Stvaranje posta

Objave su unosi koji se prikazuju obrnutim redoslijedom na stranici vaših postova. Objave obično imaju polje komentara ispod njih i uključuju se u RSS feed vašeg web mjesta.

3.3 CSS stilovi

Za pojedinačno oblikovanje stranica, možete koristiti dodatne CSS stilove u tekstu stranice / HTML uređivaču. Da biste svoj recept i način recepta oblikovali crnim okvirom s crnim obrubom, kao što je to učinjeno u demo verziji, koristite div s CSS razredom „recept“:

Sastojci

aplecake

 • 2 šalice brašna od integralnog brašna
 • 4 žlice kokosovog ulja
 • 4-5 žlica sirće agave
 • 1 veliki jogurt
 • 1kg jabuke (5-6 većih jabuka)
 • 1 žličica organskog praška za pecivo
 • 1-2 žličice cimeta

4. GLAVA

4.1 Izbornik

Za izradu izbornika preporučujemo prvo stvoriti barem nekoliko stranica sa sadržajem!

Otvorite izbornik Izgled »i stvorite izbornik. Možete ga nazvati “Primarni izbornik”.

U Tematska mjesta provjerite primarni izbornik i spremite ga.

Više o postavljanju izbornika potražite ovdje: Vodič za korisnike WordPress izbornika

4.2 Kako ukloniti okvir za pretraživanje?

Dođite do Izgleda »Prilagodivač» Opcije teme i označite Sakrij okvir za pretraživanje

4.3 Kako dodati društvene ikone?

Otvorite izbornik Izgled »i stvorite izbornik. Možete ga nazvati “Društveni izbornik”

U Tematska mjesta provjerite Izbornik društvenih veza

Sve što trebate učiniti je dodati društvene mreže u Prilagođene veze izbornik. Unutar polja „URL“ dodajte URL svoje društvene stranice, a unutar „Tekst veze“ dodajte naziv društvene mreže, na primjer, „Facebook“. Nakon što ga dodate u izbornik, društvena ikona automatski će se prikazati na traci društvene mreže. Nakon što završite, kliknite “Spremi meni”.

DOSTUPNI IKONI

Spajanje na bilo koju od sljedećih web lokacija automatski će prikazati ikonu u vašem izborniku.

 • Codepen
 • Digg
 • Dribbble
 • Facebook
 • Flickr
 • GitHub
 • Google+
 • Instagram
 • Linkedin
 • Pinterest
 • RSS feed (URL adrese sa / Hrane /)
 • tumblr
 • Cvrkut
 • Vimeo
 • WordPress
 • YouTube

5. NOGA

Veggie podržava tri područja widgeta za podnožje: Footer Widgeti 1, Footer Widgeti 2 i Footer Widgeti 3. Ako dodate widgete u Područje widgeta za podnožje, oni će biti prikazani na svim stranicama vaše web stranice. Možete imati područje podnožja jednog, dva ili tri stupca. Ako dodate widget samo jednom području widgeta podnožja, imat ćete jedno podnožje stupaca. Ako dodate widget na dva područja widgeta podnožja, to će biti podnožje dva stupaca itd. Na primjer:

5.1 Dodaci za podnožje 1

U demo verziji koristili smo Jetpack Widget za pretplatu na blog za prvi stupac.

5.2 Widgeti podnožja 2

Tekst Widget s ovim sadržajem koristili smo u drugom stupcu:Kuhanje od Veggie. Naučili smo napraviti prekrasnu tortu od jabuka i toliko smo se zabavili radeći je.

5.3 Dodaci za podnožje 3

U trećem stupcu korišten je nedavni widget za objavu.

6. KORISNIK RADA

6.1 Predstavljamo WordPress alat za prilagodbu tema?

Zaslon za prilagodbu tema (tj. “Prilagoditelj teme”) dozvoljava administratorima web stranica da izvrtaju postavke tema i pogledaju pregled tih promjena u stvarnom vremenu..

Tema Veggie implementirala je alat za prilagodbu i dodala nekoliko korisnih opcija koje će vam pomoći da stilizirate pozadinu teme, elemente u boji, prenesite logotip slike, odaberete različite izgled bloga i puno više.

Dođite do izgleda »Prilagodi

Na lijevoj strani ćete pronaći Prilagoditelj tema sa svim opcijama.

6.2 Opcije

1. Identitet web mjesta

Ovdje možete postaviti naslov, oznaku i logotip svoje web lokacije.

2. Slika zaglavlja

Ovdje možete prenijeti sliku zaglavlja.

3. Pozadinska slika

Ovdje možete dodati pozadinsku sliku.

4. Boje

Ovdje možete promijeniti boju pozadine.

5. Prilagođene boje

Promijenite većinu elemenata tematske boje pomoću alata za odabir boja.

6. Dodatni CSS

Dodajte dodatni CSS kôd na svoje WordPress web mjesto bez gnjavaže.

7. Opcije teme

Odaberite najbolji izgled bloga za svoju web lokaciju. Možete promijeniti položaj bočne trake i odabrati izgled rešetke ili popisa. Ova postavka odnosi se i na stranice arhiva. Možete sakriti okvir za pretraživanje, sakriti autora objave i datumi iz postova i sakriti biografiju autora.

8. Widgeti

Ovdje možete pregledati sve dostupne widgete na stranici koju trenutno pregledavate i dodati ili promijeniti widgete unutar dostupnih Widgetized područja.

7. STRANICE TEMPLATES

Predlošci stranica nude različite opcije izgleda pomoću kojih možete stvoriti stranice. Unutar ovih izgleda možete u uređivač dodati sve vrste sadržaja ili čak upotrijebiti dodatak za izgradnju stranice da biste poboljšali mogućnosti izgleda.

Ova tema nudi 4 različiti predlošci stranica: predložak rešetke, puna širina bez predloška bočne trake, zadani predložak i pravi sadržaj bez predloška bočne trake.

7.1 Predložak mreže

Ova stranica prikazuje sve podređene stranice ove stranice s istaknutim slikama u mreži. Savršen je za stranice s projektima, timom ili uslugama.

 • Stvorite ili uredite stranicu i dodijelite je Predložak mreže.
 • Predložak mrežne stranice prikazuje sve podređene stranice u mreži. Saznajte više o stvaranju podstranica (ili podređenih stranica).
 • Istaknuta slika, naslov i odlomak sadržaja sa svake podstranice stvaraju rešetku.

7.2 Puna širina Nema bočne trake

Predložak ove stranice uklanja bočnu traku, pružajući vašem sadržaju dovoljno prostora za širenje!

Da biste koristili ovaj predložak napravite ili uredite stranicu i dodijelite je predlošku Full Width, No Sidebar.

7.3 Predloženi predložak

Ovo je zadani izgled stranica, sa sadržajem s lijeve strane i bočnom trakom s desne strane.

Da biste koristili ovaj predložak stvorite ili uredite stranicu i dodijelite je Zadani predložak predložak.

7.4 Desni sadržaj Nema bočnu traku

Predložak ove stranice prikazuje vaš sadržaj u formatu sličnom blogu, s naslovom unosa s lijeve strane i sadržajem s desne strane. Predložak ove stranice ne uključuje bočnu traku.

Da biste koristili ovaj predložak stvorite ili uredite stranicu i dodijelite je Pravi sadržaj, bez bočne trake predložak.

Više o stvaranju stranica i korištenju predložaka potražite ovdje: stranice


8. Klizač

Da biste instalirali klizač, pomaknite se do Dodataka »Dodaj novo» Učitaj »Odaberite datoteku iz mape dodataka koja je uključena u temu i pritisnite gumb Instaliraj sada.

Za stvaranje klizača kliknite na “Dodaj novi” opciju i imenovati je. Sada se možete igrati i kreirati svoj klizač koristeći mnogo opcija i značajki koje nudi ovaj sjajni klizač.

Prvo prenesite svoje slike. Veličina slike koju smo koristili u demo klizaču je 2600x800px.

Nakon dodavanja slika možda ćete htjeti konfigurirati postavke klizača tako da prijeđete na Config.

Snimka zaslona prikazuje konfiguraciju koja se koristi u demo prikazu.

Kad završite s izradom klizača, idite na stranicu, post ili widget na kojem želite koristiti klizač. Unutar stranica i postova, na vrhu uređivača, naći ćete Gumb “Dodaj klizač”.

Kliknite na gumb kako biste otvorili novi prozor. Tamo ćete moći odabrati kreirane klizače i staviti ih unutar stranice ili posta:

Ako želite koristiti klizač unutar bočne trake widgeta, idite na Izgled »Widgeti i tamo ćete pronaći “Monolog” Widget. Povucite i ispustite widget na jednu od dostupnih bočnih traka i na padajućem izborniku odaberite klizač koji želite prikazati.

9. TRGOVINA

Prije nego što započnete s postavljanjem web mjesta vaše trgovine, morate instalirati WooCommerce dodatak: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/.

Kako ovo nije tema WooCommerce-a, već tema koja podržava i vizualno je oblikovana tako da odgovara dodatku, nećemo objasniti kako WooCommerce dodatak funkcionira. Više o postavljanju trgovine i upotrebi WooCommerce dodatka, pročitajte ovdje: http://www.woothemes.com/woocommerce/

A. KAKO DODATI SADRŽAJ NA STRANICI TRGOVINE?

Dodajte klizač i sadržaj unutar uređivača ako ga želite imati u demonstracijskom obliku.

Stranica trgovine automatski prikazuje proizvode koje dodate u WooCommerce – proizvode

10. ZNAČAJKE

10.1 Kontakt

Otvorite Stranice i stvorite novu stranicu pod nazivom “Kontakt” ili kako god je želite nazvati. Stranica za kontakte koristi Zadani predložak s Atributi stranice.

Za dodavanje obrasca za kontakt prvo vam je potreban dodatak koji nudi ovu funkciju. U demo koristili smo Jetpack dodatak s omogućenim Kontakt obrazac svojstvo.

Možete koristiti bilo koji drugi dodatak za kontakt kao što je Kontakt obrazac 7: https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/ umjesto Jetpacka.

10.2 izbornici

Prije nego što započnete s postavljanjem svojih jelovnika, morate instalirati dodatak za izbor hrane i pića: https://themeofthecrop.com/plugins/food-and-drink-menu/.

Veggie podržava i vizualno je oblikovan tako da odgovara dodatku. Više o postavljanju izbornika i upotrebi ovog dodatka, pročitajte ovdje: http://doc.themeofthecrop.com/plugins/food-and-drink-menu/

10.3 Rezervacija restorana

Prije nego što započnete s postavljanjem stranice za rezervaciju, morate instalirati dodatak za rezervaciju restorana: https://themeofthecrop.com/plugins/restaurant-reservations/.

Veggie podržava i vizualno je oblikovan tako da odgovara dodatku. Više o postavljanju rezervacija i korištenju ovog dodatka, pročitajte ovdje: http://doc.themeofthecrop.com/plugins/restaurant-reservations/

11. KREDITI

1. Generikoni: http://genericons.com/

2. Soliloquy klizač dodatak

3. WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/ – stvorite vlastiti dućan

4. Jetpack: https://wordpress.org/plugins/jetpack/ – brojne se mogućnosti mogu brzo dodati u temu iz Jetpack dodatka: Popločane galerije, srodni postovi, dodatni dodaci na bočnoj traci, vidljivost widgeta itd…

5. Instagram Widget WPZOOM: https://wordpress.org/plugins/instagram-widget-by-wpzoom/ – Instagram feed

6. Google fontovi: https://www.google.com/fonts

7. Izbornik jela i pića: https://themeofthecrop.com/plugins/food-and-drink-menu/ – Izbornik hrane i pića

8. Rezervacije restorana: https://themeofthecrop.com/plugins/restaurant-reservations/ – Rezervacije restorana

9. Elementor: https://wordpress.org/plugins/elementor/ – Page Builder

10. Graditelj Beavera: https://wordpress.org/plugins/beaver-builder-lite-version/ – Page Builder

11. Krajnji dodaci za Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/ultimate-addons-for-beaver-builder-lite/ – dodaci za Page Builder

* Svi recepti i slike su besplatni i uključuju se kao bonus u demo datoteku!


12. SADRŽAJ DEMO

Ako želite ponoviti demo stranicu prije nego što započnete s uređivanjem i dodavanjem vlastitog sadržaja, to su sljedeći koraci:

 • Instalirajte sve dodatke koji se koriste u demonstracijskoj fazi. Dodaci su navedeni u nastavku.
 • Uvezi XML datoteku, postavke widgeta (WIE datoteka) i postavke prilagoditelja (DAT datoteka) pomoću dodatka za jedan klik za uvoz.
 • Postavljanje primarnih i društvenih izbornika u Izgledu »Izbornici.
 • Postavljanje statične naslovnice u Postavke »Čitanje.

12.1 Dodaci korišteni za ovu temu:

1. WooCommerce: http://wordpress.org/plugins/woocommerce/ – stvorite vlastiti dućan

2. Jetpack: https://wordpress.org/plugins/jetpack/ – brojne se mogućnosti mogu brzo dodati u temu iz Jetpack dodatka: Popločane galerije, srodni postovi, dodatni dodaci na bočnoj traci, vidljivost widgeta itd…

3. Soliloquy dodatak klizača možete pronaći unutar prozora dodataka mapa u glavnoj mapi za preuzimanje.

4. Instagram Widget WPZOOM: https://wordpress.org/plugins/instagram-widget-by-wpzoom/ – Instagram feed

5. Izbornik hrane i pića: https://themeofthecrop.com/plugins/food-and-drink-menu/ – Izbornik hrane i pića

6. Rezervacije restorana: https://themeofthecrop.com/plugins/restaurant-reservations/ – Rezervacije restorana

7. Element: https://wordpress.org/plugins/elementor/ – Page Builder

8. Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/beaver-builder-lite-version/ – Page Builder

9. Krajnji dodaci za Beaver Builder: https://wordpress.org/plugins/ultimate-addons-for-beaver-builder-lite/ – dodaci za Page Builder

Spomenuti dodaci nisu obavezni za temu da bi radile! Ako želite uvesti demo sadržaj, prije instaliranja sljedećeg koraka instalirajte i aktivirajte te dodatke!

13. WPML

Za početak će vam trebati WPML i dodaci za dodavanje, tj. Jezgrani WPML višejezični CMS koji je uvijek potreban i dodatak String translations. Informacije o instaliranju i aktiviranju WPML-a dostupne su u vodiču za početak WPML-a.

13.1 Kako postaviti i prevesti glavne značajke teme

Upotreba upravljanja prijevodima http://wpml.org/documentation/translation-your-contents/using-the-translation-editor/

Upravljanje prijevodom i značajke – http://wpml.org/documentation/translation-your-contents/using-the-translation-editor/translation-management-features/

Prevođenje URL papuča – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/translation-page-slugs/

13.2 Primjer kako možete prevesti žice koje dolaze iz teme

Kako skenirati žice koje dolaze iz teme – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/theme-localization/

Kako prevesti žice koristeći String Translation – http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/string-translation/

13.3 Ako je potrebno podešavanje za prebacivač jezika WPML-a, dodajte i ovo

http://wpml.org/documentation/getting-started-guide/language-setup/custom-language-switcher/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map