Potražite dokumentaciju za tisak

Potražite dokumentaciju za tisak

Montaža

Pretpostavljam da već imate svježu kopiju WordPress-a instaliranu na vašem poslužitelju.

Preuzmite zip datoteku teme
Prvo što ćete trebati učiniti je preuzeti zip datoteku za instalaciju tema.

Instalirajte temu
Možete instalirati ConsultPress WP temu na dva različita načina:

 1. Prenesite zip datoteku – poželjna metoda
  Kad ste prijavljeni na svoju nadzornu ploču za WordPress, idite na Izgled »Teme» Dodaj novo »Učitaj temu i odaberite zip datoteku consultpress-pt.zip koju ste preuzeli iz naše Trgovine ili iz ThemeForest-a i kliknite Sada instalirati dugme.
 2. Prijenos FTP-a
  Otkopčajte sadržaj consultpress-pt.zip datoteku i prenesite mapu nazvanu consultpress-pt na vaš poslužitelj za WP-prijenosa / teme / mapu pomoću FTP klijenta.

Nakon što je vaša tema na poslužitelju, aktivirajte je pritiskom na Aktivirati gumb ispod slike za pregled u Izgled »Teme

Čestitamo! Sada je instalirana Tema ConsultPress WP.

I dalje trebate instalirati / aktivirati potrebne i preporučene dodatke – to možete učiniti posjetom
Izgled »Instalirajte dodatke unutar wp-admin-a.

nadopune

Kupio sam svoju temu u trgovini ProteusThemes.
Ako ste temu kupili u našoj trgovini ProteusThemes, možete je registrirati i primiti automatska ažuriranja. Ići Izgled »Licenca za temu, unesite licenčni ključ za svoju temu, spremite postavke i kliknite na Aktivirajte licencu dugme. Ovo će registrirati vaš primjerak teme i dobit ćete obavijesti o ažuriranjima ako otvorite Izgled »Teme ili Nadzorna ploča »Ažuriranja.

Kako ćete dobiti licenčni ključ? – Prijavite se na svoj račun i kopirajte odgovarajući ključ licence za svoju temu.

Kupio sam svoju temu na ThemeForestu.

 • možete postaviti automatska ažuriranja teme Envato ThemeForest: molimo slijedite ove korake da biste to učinili, ili
 • možete ažurirati temu ručno: evo koraka kako to učiniti.

Prilagodite izgled

U potpunosti možete prilagoditi izgled teme ConsultPress WP. Idite na Izgled »Teme i kliknite na Prilagodba dugme:

Pojavi se novi prozor i sada možete prilagoditi izgled svoje teme – učitajte svoj prilagođeni logotip, promijenite osnovne boje, omogućite / onemogućite značajke teme, dodajte prilagođeni CSS ili Javascript itd..

Demo sadržaj

Demo instalacija jednim klikom

Možete uvesti demo sadržaj s naše demo stranice (sa zamagljenim licenciranim slikama) jednim klikom gumba. Ići Izgled »Uvoz demo podataka i kliknite na gumb za uvoz.

Ne zaboravite aktivirati sve potrebne dodatke prije uvoza demo podataka.

Pri postavljanju sadržaja s novom temom, usredotočite se na optimizaciju brzine stranice, posebno na postupak optimizacije slike. Na ovaj način možete uštedjeti na propusnosti, smanjiti stopu napuštanja početne stranice na svojoj web stranici i učiniti svoje korisnike zadovoljnima. Naše teme su stvorene s obzirom na brzinu, ali velike, neoptimizirane slike mogu i pokvariti ovo iskustvo.

Pročitajte više →

Uvezi XML datoteku

Ako želite uvesti demo sadržaj na staromodni način, možete dobiti novu kopiju XML datoteka na našem poslužitelju na ovom URL-u: http://artifacts.proteusthemes.com/xml-exports/consultpress-latest.xml. Ne zaboravite aktivirati sve potrebne dodatke prije uvoza demo podataka. Za uvoz demo podataka idite na Alati »Uvoz, kliknite na WordPress (instalirajte WordPress uvoznik dodatak ako nije već instaliran) i prenesite / uvezite prethodno spremljenu xml datoteku (ne zaboravite omogućiti Preuzmite i uvezite privitke datoteka potvrdni okvir za uvoz slika).

Demo widgeti
Nakon što uvezete demo sadržaj, također možete uvesti widgete na staromodni način. Datoteka za uvoz widgeta nalazi se i na našem poslužitelju: http://artifacts.proteusthemes.com/json-widgets/consultpress.json. Preimenujte ovu datoteku u consultpress.wie (imajte na umu za proširenje datoteke) i upotrijebite ga u dodatku Widget Importer & Exporter. Ići Alati »Uvoz / izvoz widgeta i uvesti datoteku.

Nakon postavljanja uvoza
Nakon što uvezete demo podatke i widgete, trebali biste postaviti i sljedeće:

 • ići Postavke »Čitanje, postavite Prikazuje se naslovnica do statična stranica i odaberite naslovnicu i stranicu bloga u odgovarajućim padajućim izbornicima,
 • ići Izgled »Izbornici, odaberite glavni izbornik iz padajućeg izbornika na vrhu i kliknite na Odaberi. Pomaknite se na dno i postavite Položaj teme do Glavni izbornik (ako ima više lokacija možete tim dodijeliti i ostale izbornike),
 • ići Izgled »Widgeti, i postavi Prilagođeni izbornik widgete odabirom ispravnog izbornika (u podnožje i Naše usluge Naznake),
 • opcionalno postavite ostale stvari (poput logotipa, boja, …). Te se postavke mogu pronaći u Izgled »Prilagodi.

Ako iz nekog razloga ti URL-ovi nisu dostupni:

 • a temu ste kupili u našoj trgovini ProteusThemes, možete se prijaviti na svoj račun i preuzeti zip datoteku dodataka ili
 • ako ste kupili temu na Themeforest, možete je preuzeti Sve datoteke i dokumentacija poštanski broj iz tvrtke ThemeForest

Nakon preuzimanja glavne teme zip datoteka naći ćete content.xml i widgets.json datoteku u Dodaci mapa.

Ne zaboravite aktivirati sve potrebne dodatke prije uvoza demo podataka.

Logotip se može promijeniti u našim opcijama tema – Izgled »Prilagodi» Opcije teme »Logo.

Preporučena slika za veličinu logotipa je 80 x 80 px.

favicon

Od verzije programa WordPress 4.3., Postavke za favicon mogu se pronaći u Izgled »Prilagodi» Identitet web mjesta, gdje morate postaviti Ikona web lokacije opcija.

Widgeti zaglavlja

U ovoj se temi nalazi jedno područje widgeta zaglavlja Zaglavlje, što je vidljivo na svim stranicama.

Možete staviti puno widgeta u Zaglavlje područja widgeta, ali zaglavlje će vam izgledati sjajno sa sljedećim widgetima:

Kutija ikona

Pomoću ikona za vidžet možete u zaglavlje staviti bilo koju vrstu naslova s ​​malim tekstom i slikom. U demonstraciji koristimo ovaj widget za kontaktne podatke za koje mislimo da su vrlo važni za kupce.

U ovom widgetu možete odabrati Naslov, tekst i ikonu iz Font Awesome. Možete odabrati i vezu za cijeli okvir. Ako to polje ostavite prazno, okvir Ikona neće se moći kliknuti. Tekst i ikona iz Font Awesome. Možete odabrati i vezu za cijeli okvir. Ako ovo polje ostavite prazno, okvir okvira neće biti moguće kliknuti. Widget možete odabrati naslov, tekst i ikonu iz Awesome Font. Možete odabrati i vezu za cijeli okvir. Ako to polje ostavite prazno, okvir Ikona neće se moći kliknuti.

Dajemo vam nekoliko ikona koje možete odabrati, ali zapravo možete koristiti bilo koju ikonu iz ikona 519 Font Awesome. Samo zalijepite naslov ikone u polje Ikona i to je to. Kako je to cool?

Više od jednog widgeta Icon Box može se koristiti u zaglavlju.

Također možete koristiti
tel: i
mailto: u području veze za izravnu vezu s telefonom ili poštom. Na primjer: tel: 0038631567536 ili
mailto: [email protected]

Može se postaviti glavni izbornik wp-admin »Izgled» Izbornici. Tematske lokacije za glavni izbornik naziva se Glavni izbornik.

stranice

wp-admin »Stranice je područje na kojem ćete provesti većinu svog vremena prilikom izrade web mjesta. U taj smo postupak dodali nekoliko alata kako biste lakše i brže izrađivali svoje stranice.

Predlošci stranice

Možete odabrati između 3 različita predloška – Zadani predložak, Naslovnica sa klizačem i Naslovnica s klizačem sloja / revolucije.

Zadani predložak: Samo zadani predložak za jednostavne izgleda i Builder stranica. Prvo morate izabrati opciju Page Builder pod naslovom i spremni ste za rad. Ovdje možete dodati naše widgete, odabrati različite vizualne stilove i još mnogo toga. Više o tome u sljedećem poglavlju.

Naslovnica sa klizačem: Ovo je jedinstveni predložak koji u opcijama stranica dodaje mogućnost klizača. Može se koristiti s programom Page Builder. Više o tome u poglavlju Klizač.

Naslovnica s klizačem sloja / revolucije: Ta dva klizačka dodatka ne uključujemo s temom, no osiguravamo da lijepo djeluju, jer znamo da ih kupci žele koristiti. Kada aktivirate ovaj predložak, pojavljuje se novi Klizač stranice meta okvir u koji možete staviti ID / alias iz Layer / Revolution Slider-a.

Page Builder

Page Builder je vrlo moćan alat za izradu stranica. Evo jednog primjera kako to izgleda:

Možete napraviti bilo koju vrstu rešetke dodavanjem novih redaka, a unutar njih stavite widgete. Kad završite s dodavanjem widgeta, također možete pomicati cijele redove prema gore i prema dolje.

Za više informacija o tome kako koristiti Page Builder, posjetite stranicu Builder stranice s web stranicama dokumentacije SiteOrigin.

Pogledajte i ovaj kratak kratki video tečaj: Savjeti za izgradnju stranice.

Stranica Red za izradu stranice

Pogledajmo kako možemo oblikovati redove Page Builder-a.

Za početak moramo kliknuti na “Uredi redak” za redak koji želimo stilizirati kao što je prikazano na gornjoj slici. Otvorit će se prozor “Uredi red”, a s desne strane nalaze se tri kartice: Značajke, raspored i Oblikovati. Ovdje možete prilagoditi različite stvari za ovaj red.

U raspored možete postaviti karticu Donja marža, punjenje i promijenite Izgled reda do Puna širina. U Oblikovati možete postaviti karticu Boja pozadine, Pozadinska slika i ostale stvari.

Da biste postigli isti dizajn widget-a za testiranje kao i na našoj demo stranici, morate kliknuti raspored i postavite Donja marža do 100px, punjenje do 90, 0, 74, 0px i the Izgled reda do Puna širina. Zatim kliknite na Oblikovati , postavite Boja pozadine do # e7ecee i za Pozadinska slika odaberite pattern_light.png slika.

Dodaci za izgradnju stranice

U alatu Page Builder možete koristiti gotovo bilo koji widget. Pogledajmo nekoliko ne baš neposrednih.

SiteOrigin Editor Widget

SiteOrigin Editor će za vas stvoriti isto okruženje uređivača kao i uobičajeni WordPress uređivač. Možete koristiti ovaj widget ako želite normalne mogućnosti uređivanja teksta. SiteOrigin Editor Widget dio je skupa widgeta Origin Site.

Widget za poziv na akciju

Kako mogu dodati gumb? S našim prilagođenim kratkim kodovima. Upute možete pronaći u odjeljku Gumbi.

Featured Page je stvarno jednostavan widget koji koristimo u programu Page Page Builder. Sve što trebate učiniti je odabrati stranicu i jedan od dva izgleda koji smo napravili za vas.

Ali kako mogu promijeniti sliku i tekst na naslovnici?

Slika na naslovnici je normalno Istaknuta slika odabrane stranice. To možete promijeniti u bočnoj traci svake pojedine stranice. Tekst se može promijeniti u Isječko polje koji se mogu naći na kraju postavki stranice. Ako polje izvoda nije tamo, morate kliknuti na Opcija zaslona (pri vrhu stranice) i provjerite Izvod. Više informacija potražite u slici ispod.

Otvorite widgete za poziciju

Otvorena pozicija savršen je widget za uvrštavanje u posao. Ovaj je widget vrlo jednostavan za korištenje, s jasnim poljima. Ako želite koristiti opcija kolapsa s widgetom koji ćete morati umetnuti Čitaj više oznaku kao što je prikazano u nastavku. Ova će oznaka sakriti sve ispod nje i dodati će je sklopivu Čitaj više veza.

Twitter Widget

Ovaj widget možete uključiti svugdje – u program za pravljenje stranica i na uobičajenu bočnu traku. Za taj widget koristimo uobičajeni WordPress Tekstualni widget.

Prvo idite na https://twitter.com/settings/widgets i kliknite Stvorite novo.

Sada odaberite svoje korisničko ime, visinu widgeta, boju teme i veze. Kada ste zadovoljni s widgetom, kliknite na gumb Create widget. Na web mjestu WordPress dobit ćete kôd koji kopirate i zalijepite u Text Widget.

klizač

Izgradnja klizača Teme nikada nije bila jednostavnija.
Možete stvoriti klizač Teme na bilo kojoj stranici koju želite. Jedino što morate učiniti je odabrati predložak stranice Naslovnica sa klizačem (ovaj predložak možete koristiti čak i ako nije za naslovnicu). Nakon što odaberete ovaj predložak stranice, pojavit će se novi meta okvir na dnu stranice koji se zove Klizač i zaglavlje naslovnice. Sada na svoj klizač možete dodati slike ili videozapise.

Kada dodate videozapis, morate dodati i “sličicu” videozapisa, koja će služiti kao područje na koje se može kliknuti (na ovu sliku će se dodati i prekrivanje gumba za reprodukciju). Kada korisnik klikne na ovu sliku, video će se otvoriti u skočnom prozoru modaliteta.

Kao što vidite na primjeru slike ispod, također imate Postavke klizača kartica. Na kartici Postavke klizača možete promijeniti način ponašanja klizača i promijeniti mogućnosti klizača.

Ovako izgleda podloga za klizač:

Pogledajte članak o dimenzijama klizača za preporučenu veličinu klizača za ovu temu.

Također možete koristiti Layer / Revolution Slider. Ne uključujemo ih u temu, ali osiguravamo da djeluju. Kada aktivirate predložak stranice –
Naslovnica s klizačem sloja / revolucije postoji novo polje u koje možete staviti id / alias iz Layer / Revolution Slider-a.

Opcije ProteusThemes

Možete pronaći sve Opcije teme u korisniku za prilagodbu: Izgled »Prilagodi. Ovo je live editor za vašu stranicu.

Ovdje možete promijeniti:

 • Logo
 • Zaglavlje
 • navigacija
 • Područje zaglavlja stranice
 • Raspored teme i boje
 • Dućan
 • Podnožje
 • Prilagođeni kod
 • I mnogo više …

kratke kodove

tipke

Za dodavanje gumba morate koristiti kratki kôd gumba koji izgleda ovako: [gumb] Vaš tekst [/ gumb]
Postoji 7 opcija s različitim atributima – stil, href, cilj, fa, kutovi, puna širina i klasa.

Tekst: Tekst gumba možete promijeniti.
Primjer: [gumb] Novi tekst [/ gumb]

Stil: Možete birati između nekoliko stilova – osnovni, sporedan, opasnost, uspjeh, Informacije ili zadano.
Primjer: [gumb stil = "primarni"] Vaš tekst [/ gumb]

href: Možete dodati URL gumbu.
Primjer: [gumb href = "http://www.proteusthemes.com"] Vaš tekst [/ gumb]

Cilj: Možete odabrati želite li vezu otvoriti u istoj – “_Self” ili novo – “_prazan” prozor.
Primjer: [gumb target = "_ prazno"] Vaš tekst [/ gumb]

Ikona fonta: Gumbu možete dodati ikonu fonta fonta.
Primjer: [gumb fa = "fa-telefon"] Vaš tekst [/ gumb]

Cornes: Možete promijeniti kutove gumba kako biste bili zaokružen.
Primjer: [gumb uglovi = "zaokruženi"] Vaš tekst [/ gumb]

Puna širina: Možete proteći gumb na punoj širini.
Primjer: Vaš tekst [/ gumb]

Klasa: Gumbu možete dodati dodatne prilagođene klase.
Primjer: Vaš tekst [/ button]

Ikone – font fantastičan

Kratki kôd za Font Awesome vrlo je sličan kratkom kodu tipki. To izgleda ovako: [fa]
Postoje 3 opcije s različitim atributima – ikona, href, cilj i boja.

Ikona: Možete koristiti bilo koju 519 FontAwesome ikonu. Da biste postavili odabranu ikonu, samo uzmite naziv ikone, na primjer “fa-telefon”.
Primjer: [fa icon = "fa-telefon"]

href: URL-u možete dodati ikonu.
Primjer: [fa href = "http://www.proteusthemes.com"]

Cilj: Možete odabrati želite li vezu otvoriti u istoj – “_Self” ili novo – “_prazan” prozor.
Primjer: [fa target = "_ prazno"]

Boja: Možete postaviti prilagođenu boju svojoj ikoni.
Primjer: [fa color = "# ff00ff"]

Dakle, kratki kôd ikone Font Awesome s ikonom kuće, povezivanjem na stranicu i otvaranjem u novom prozoru / kartici izgledao bi ovako: [fa icon = "fa-home" href = "http://www.proteusthemes.com" target = "_ prazno"]

Widgeti

klijenti

Ovo je zapravo normalan tekstualni widget s nekim html kodom.

partnera1 partnera2 partner6 partner5

Promijenite izvor slike – src = "yourimage.jpg" i vaša će se slika prikazati.

Dodaci

Koristimo i podržavamo neke od najboljih dodataka za WordPress.

Ove dodatke možete instalirati i aktivirati tako da otvorite wp-admin »Izgled» Instalirajte dodatke.

Popis potrebnih i preporučenih dodataka korištenih u ovoj temi:

 • Napredna prilagođena polja
 • ACF polje ponavljača (u paketu)
 • ProteusThemes kratice
 • Graditelj stranice po SiteOrigin
 • SiteOrigin paket widgeta
 • Demo uvoz jednim klikom
 • Obrasci Caldera
 • LifterLMS
 • Kontakt obrazac 7
 • WP Featherlight
 • Krušna mrvica NavXT
 • Prilagođene bočne trake od strane ProteusThemes

Obrasci Caldera

Caldera Forms je nevjerojatan graditelj oblika koji djeluje izvan okvira sa stilom Bootstrap 3. Odlično će izgledati odmah. Ako želite odgovarati stilu ConsultPress, morat ćete isključiti stilove oblika u Obrascima Caldera -> Opće postavke -> Stilovi obrasca.

Posljednja stvar je promjena klase gumba s btn-default do primarnog gumba ConsultPress gmb-primarna.

To je to! Uživajte u igranju oko sebe sa bezbroj mogućnosti Caldera Forms.

LifterLMS

LifterLMS je na misiji demokratizacije obrazovanja u digitalnoj učionici olakšavajući stvaranje, prodaju i zaštitu mrežnih tečajeva. Kao i kod mnogih drugih dodataka LifterLMS će izgledati sjajno odmah. Trebate samo instalirati dodatak LifterLMS i dodati novi sadržaj. Za brzi početak, preporučujemo uvoz LifterLMS uzorka.

Kontakt obrazac 7

Za stranicu s kontaktima koristimo kontakt obrazac 7. Ovo je kôd iz našeg demo prikaza:

[tekst * vaša klasa imena: rezervirano mjesto forme nadziranja oblika "Ime *"]
[e-pošta * vaša klasa e-pošte: rezerviraj rezervirani obrazac "E-pošta *"]
[tekst klase predmeta: Predmet rezerviranog oblika oblika "Predmet"]
[tel svoju klasu telefona: rezervirano mjesto forme za kontrolu obrasca "Broj telefona"]
[textarea your-message klasa: rezervirano mjesto obrasca "Message"]] [klasa predaja: btn class: btn-second "Zatraži poziv"]

Ovo je Početna stranica Zatraži poziv Kontakt obrazac:

[tekst * vaša klasa imena: rezervirano mjesto forme kontrole "Vaše ime"] [tel * vaša klasa telefona: rezervirano mjesto rezerviranog mjesta oblika "telefonski broj"] [predajte klasu: btn klasa: btn-sekundarna "Zatraži poziv"]

Nakon toga samo stavite kratki kôd dodatka na svoju stranicu Kontaktirajte nas.

Krušne mrvice u ovoj temi pokreće struja Krušne mrvice NavXT uključiti.

Sve postavke za krušne mrvice možete pronaći u Postavke »Breadcrumbs NavXT. Kad prvi put pristupite toj stranici postavki, možda postoji obavijest koja ima vezu Migracija sada na kraju ga samo kliknite i odvest će vas na stranicu s ispravnim postavkama. Ovdje možete definirati separator (koji bi prema našim temama trebao biti prazan), hijerarhije krušnih krugova za različite stranice (stranice, prilagođene vrste posta, taksonomija, …) i postaviti ostale stvari povezane s krušnim mrvicama..

Zadani krušni proizvodi

Pogledajmo kako postaviti zadane krušne mrvice korištene na ovu temu za proizvodi prilagođena vrsta posta. Ići Postavke »Breadcrumbs NavXT i kliknite na Vrste postova kartica. Pomaknite se prema dolje do Proizvod odjeljak i postavite Stranica Root proizvoda do Dućan stranicu i pošto smo postavili korijensku stranicu, također možemo onemogućiti (poništiti) oznaku Prikaz arhive proizvoda okvir. Ne zaboravite spremiti postavke.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, postoji područje našeg podnožja. Područje podnožja podijeljeno je na:

Gornji dio podnožja podijeljen je u dva odjeljka koja su objašnjena u odjeljcima ispod.

Tekst podnožja u podnožju

Ovo prilagođeno područje teksta možete onemogućiti brisanjem sadržaja u području teksta Tekst podnožja s prikazom podnožja u Izgled »Widgeti» Footer. U ovo tekstualno područje možete dodati sve što želite (tekst, slike, HTML kôd, kratke kodove …).

Widgeti podnožja |

Ovdje možete dodati widgete u Izgled »Widgeti» Footer. Također je malo opcija za to područje u Izgled »Prilagodi» Opcije teme »Podnožje. Možete promijeniti izgled widgeta, koliko widgeta za prikaz i promjenu boja podnožja.

Podnožje donjeg podnožja ima 1 prilagođeno tekstualno polje. Prilagođeni tekst za Donji tekst podnožja | može se dodati u program za prilagodbu uživo Izgled »Prilagodi» Opcije teme »Podnožje.

Prijevodi

Ručni prijevod

Imamo članak s videom o tome kako prevesti naše teme objavljen na ovoj poveznici.

WPML za višejezične web stranice

Ova tema službeno podržava WPML. Prijeđite na web stranicu WPML, kupite pretplatu, a zatim preuzmite i instalirajte sljedeće dodatke:

 • WPML višejezični CMS
 • Prijevod WPML stringa
 • Upravljanje prijevodom WPML-a

Nakon toga čarobnjak za WPML uputit će vas kako pravilno konfigurirati višejezično mjesto.

Za referencu: widgeti i opcije tema mogu se prevesti samo pomoću String prijevoda.

Dodaci

Demo slike

Sve slike korištene u ConsultPress WP mogu se naći na Shutterstocku.

Sve slike prikazane na demo stranici ConsultPress WP zaštićene su autorskim pravima i zamagljuju se temom (demo sadržaj).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me