Kinsta pregled za WordPress: Hands-on videz, plus preizkusi uspešnosti

Razmislite o uporabi Kinsta za gostovanje na vašem spletnem mestu WordPress? V praktičnem pregledu Kinsta za WordPress bomo delili svoja razmišljanja o tem priljubljenem gostitelju.


Kinsta je gostiteljica programa WordPress, ki ponuja upravljane načrte z obilico zvonov in žvižgov. Hkrati pa ni ravno poceni. Vprašanje je – ali bo ta ponudnik gostovanja vreden stroškov?

Da bi vam lažje odgovorili na to vprašanje, smo pripravili celoten pregled Kinsta za WordPress. Pokrili bomo, katere funkcije so vključene, uspešnost in podporo, ki jih lahko pričakujete, in kaj boste morali plačati. Skočimo noter!

⚙️ Pregled Kinsta za WordPress: funkcije

Kinsta pregled za WordPress

Nekateri ponudniki gostovanja poskušajo narediti vse. Kinsta ima na drugi strani zelo specifičen fokus. Ta ponudnik ponuja en sam sklop načrtov, ki so značilni za WordPress.

Načrti so tudi v celoti upravljani, kar pomeni, da ste lahko zelo primerni pri postavitvi in ​​vzdrževanju spletnega mesta.

Kinsta je gostovanje v oblaku WordPress, kar pomeni, da nima lastnega podatkovnega centra s svojimi strežniki. Namesto tega vsi njeni načrti temeljijo na vrhunski ravni Google Cloud Platform, ki je ista infrastruktura, ki jo Google uporablja za napajanje svojih izdelkov.

Kar zadeva funkcije, ima Kinsta kar nekaj v ponudbi. To vključuje:

 • Nadzorna plošča po meri, kjer si lahko ogledate statistiko spletnega mesta in analitiko.
 • Samodejno dnevno varnostno kopiranje, skupaj z možnostjo ročne varnostne kopije spletnega mesta.
 • Obzorje za preizkušanje sprememb na vašem spletnem mestu.
 • Brezplačne selitve iz WP Engine, SiteGround, Flywheel in še več.
 • Brezplačno SSL potrdilo.
 • Različne varnostne funkcije, na primer požarni zidovi Google Cloud in preverjanje časa delovanja.
 • Zaščiten dostop Shell (SSH) do vašega spletnega mesta za razvojne naloge.
 • Vključena pasovna širina CDN prek KeyCDN.

Vse te funkcije so vključene tudi v osnovni načrt Starter. Ta nabor funkcij vam ponuja veliko orodij, ki jih boste potrebovali za ustvarjanje in upravljanje spletnega mesta takoj, kar zmanjšuje potrebo po zunanjih rešitvah (ter vam hitro in hitro deluje).

Options Možnosti podpore

Čeprav bo vaše spletno mesto Kinsta upravljano, boste občasno še vedno potrebovali pomoč in nasvet. Zato mora biti dostop do dobro podprte in zanesljive podpore.

Kinsta ponuja številne možnosti podpore, vključno z e-pošto in klepetom v živo prek vaše nadzorne plošče. V okviru našega pregleda Kinsta za WordPress smo preizkusili slednje:

Klepet v živo s Kinsta.

Podporna ekipa se je hitro odzvala, pomagala in nas na splošno lahko usmerila v pravo smer.

Na voljo je tudi veliko virov, ki vam pomagajo pri bolj praktični izvedbi. Ti vključujejo bazo znanja, izbor izčrpnih vodnikov o ključnih temah in aktivni blog. Vsi trije so dobro napisani in vsebujejo veliko koristnih nasvetov in nasvetov.

�� Zmogljivost

Zdaj smo prišli do tistega, kar je morda najpomembnejši del našega pregleda Kinsta za WordPress. Najboljša uspešnost je ključnega pomena na katerem koli spletnem mestu – vsaj če želite obdržati obiskovalce in zagotoviti močno uporabniško izkušnjo (UX).

Še posebej pomembno je preveriti, kaj ponuja upravljani ponudnik v smislu uspešnosti. Navsezadnje bodo ti večinoma nadzirali nemoteno delovanje vašega spletnega mesta. Na srečo Kinsta pokriva osnove, kot so:

 • Strežniki, ki jih poganjajo številne ključne tehnologije, vključno z NGINX, vsebniki Linux (LXD), PHP 7 in MariaDB.
 • Dostop do brezplačnega omrežja za dostavo vsebine (CDN).
 • SSD (SSD).
 • Predpomnjenje na ravni strežnika (ni potrebe po vašem vtičniku za predpomnjenje).
 • Tedenska optimizacija vaše baze MySQL, specifične za vaše potrebe po WordPressu.

In znova je osnovna infrastruktura Google Cloud Platform, ki vam zagotavlja zanesljivost in uspešnost Googlovega omrežja.

Druga prednost Googlove platforme v oblaku je, da lahko izbirate med 20 različnimi podatkovnimi centri, kar je več kot ponuja večina gostiteljev. Ti podatkovni centri so nameščeni po vsem svetu. Izbirate lahko med številnimi različnimi evropskimi lokacijami, številnimi mesti v ZDA in Kanadi ter celo oddaljenimi kraji, kot so Brazilija, Indija in Avstralija.

Če imate možnost izbrati svoj podatkovni center, lahko mesto svojega mesta postavite blizu večine njegovih uporabnikov. To je priročen način za zmanjšanje časa nalaganja in ohranjanje zmogljivosti.

Preskusi hitrosti strani s Pingdom

Kako torej vse te lastnosti izpolnjujejo, ko so preizkušene? Za naslednjo stopnjo našega pregleda Kinsta za WordPress smo postavili svoje lastno testiranje. Nato smo uporabili orodja Pingdom, da smo izmerili čas nalaganja z različnih lokacij. Naši rezultati so naslednji (vsako število je povprečje treh testov):

 • San Francisco: 1,92 sekunde
 • Washington DC.: 1,79 sekunde
 • London: 1,25 sekunde
 • Frankfurt: 4,75 sekunde

Medtem ko so v službi, v teh časih ni kaj pisati doma. Vendar pa prvi trije stori ostajamo pod zlato dve sekundi, z Frankfurtskim časom zaostajamo (verjetno zaradi lokacije našega strežnika).

Preskusi hitrosti strani z Load Impact

Seveda so posamezni časi nalaganja le polovica slike. Drugi ključni element uspešnosti vašega spletnega mesta je, kako dobro se drži pod pritiskom več sočasnih uporabnikov. Da bi to preizkusili, lahko uporabimo priročno orodje Load Impact.

Ko smo preizkusili svojo spletno stran prek Load Impact, smo dobili naslednje rezultate:

 • Generator obremenitve: Ashburn, Združene države Amerike
 • Preskusni strežnik: Mountain View, Združene države Amerike
 • Najkrajši odzivni čas: 0,12 sekunde
 • Najdaljši odzivni čas: 0,13 sekunde

Rezultati spletnega mesta Kinsta z vplivom nalaganja.

Kot izrazito nasprotje Pingdomu so ti rezultati veliko bolj impresivni. Časi nalaganja so bili v celotnem preskusu izjemno nizki in dosledni, kar je na mestu postavilo naenkrat do 50 virtualnih uporabnikov. To kaže, da so mesta Kinsta s pravo umestitvijo strežnika pod stresom sposobne vzdrževati odlične zmogljivosti.

�� Cene Kinsta

Zadnji element pregleda našega Kinsta za WordPress je pregled možnosti ponudnika za cene. Kot smo že omenili, obstaja samo en sklop upravljanih načrtov za WordPress:

Izbor načrtov gostovanja Kinsta.

Vendar lahko načrt načrtujete tako, da ustreza vašim potrebam, saj je na voljo deset stopenj. V razponu so od 30 USD na mesec za posamezno namestitev WordPressa do 1500 USD na mesec podjetniški načrt, ki podpira do 150 namestitev.

Načrti vmes ponujajo vrsto namestitev, podprtega prometa in virov. Vendar so večinoma lastnosti, ki so pri vsaki zagotovljene, enake. Načrti za višje stopnje so na voljo z nekaj ugodnostmi, kot so brezplačne migracije “belih rokavic”, podpora za več strani in kloniranje spletnega mesta.

Kljub temu boste lahko izbrali načrt glede na svoje potrebe, ne glede na to, ali ste lastnik majhnega podjetja ali razvijalec z veliko strankami. Na voljo je tudi nekaj dodatkov, ki jih lahko kupite, na primer analitični mehanizem in dodatno rezervno shrambo.

���� Splošne prednosti in slabosti

Preden končamo ta pregled Kinsta za WordPress, povzamemo glavne prednosti in pomanjkljivosti izbire tega upravljanega ponudnika.

Prednosti

 • Širok nabor osnovnih in naprednih funkcij
 • WordPress specifična optimizacija, funkcionalnost in podpora
 • Poganja ga premium plast Google Cloud Platform
 • Veliko optimizacij delovanja, vključno z izbiro med 20 globalnimi podatkovnimi centri
 • Možnosti razširljivega načrta, da ustrezajo vašim potrebam

Slabosti

 • Tudi pri Starterjevem načrtu je gostujoča stran WordPress na voljo, saj se morda ne ujema z vsakim proračunom

�� Zaključek

Na splošno rezultati našega pregleda Kinsta za WordPress kažejo, da je to ponudnik, na katerega morate biti pozorni. Cena je za nekatere morda visoka, vendar vključuje vrsto funkcij in možnosti podpore. Če iščete celovito rešitev, ki ponuja upravljanje spletnega mesta in številna orodja, ki jih potrebujete za začetek, je Kinsta vredna ogleda.

Seveda obstaja veliko drugih ponudnikov WordPress-a, ki jih boste želeli preveriti v primerjavi. Za začetek je tu nekaj naših pregledov podobnih upravljanih gostiteljev programa WordPress:

 1. Pregled WP Engine za WordPress: ali je vreden denarja?
 2. Pregled volanskega mehanizma za WordPress: zanesljiva možnost upravljanja gostovanja?
 3. DreamHost pregled za WordPress: Upravljanje gostovanja na proračun

Če želite videti, kako se Kinsta sklada do podobnega upravljanega gostitelja WordPress, si lahko preberete našo primerjavo Kinsta proti WP Engine.

Imate še kakšna vprašanja o družbi Kinsta, ki bi vam pomagala pri odločitvi? Vprašajte v razdelku s komentarji in poskusili vam bomo pomagati.

* Ta objava vsebuje partnerske povezave, kar pomeni, da če kliknete katero od povezav do izdelka in nato kupite izdelek, bomo prejeli majhno pristojbino. Brez skrbi, še vedno boste plačali standardni znesek, tako da z vaše strani ni stroškov.

Kinsta

30,00 USD

Kinsta
9.6

KORIŠČENJE UPORABNIKA

9.6 / 10

ZANESLJIVOST

9.6 / 10

IZVEDBA

9.5 / 10

Prednosti

 • Z bogatimi funkcijami
 • WordPress specifična optimizacija
 • Širok izbor globalnih podatkovnih centrov

Slabosti

 • Ne bo ustrezal vsakemu proračunu
Pojdi v Kinsta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map