Räätälöinti

Zelle Pro käyttää WordPressin Customizer-sovellusliittymää, joten sen mukauttaminen on todella helppoa. Siirry vain Ulkonäkö> Mukauta, sinun WordPress-hallintapaneeli, ja sieltä löydät kaikki mukautusvaihtoehdot.

Taustan määrittäminen

Zelle-teema tukee useita taustavaihtoehtoja, jotka voidaan konfiguroida Ulkonäkö> Mukauta> Tausta. Ensin on valittava, minkä tyyppistä taustaa haluat käyttää (kuva / liukusäädin / video), ja sitten sinun on valittava se vastaavasta osiosta..

Voit lisätä logon verkkosivustollesi osoitteesta Ulkonäkö> Mukauta> Sivustotunnus, WordPress-hallintapaneelissa. Ja mukauttaa Iso otsikko -osiossa, navigoit Mukauta> Iso otsikko -osa. Sieltä löydät kaikki vaihtoehdot, kuten tekstin lisääminen alueille, tausta / parallaksi-kuvien lisääminen, osien asetukset ja vastaavat.

Tähän kohtaan on lisätty uusi ominaisuus, jossa voit valita asetteluita, joiden avulla voit lisätä widgettejä. Voit lisätä videon, gallerian, yhteyslomakkeen jne.

Erittäin ylempi baari

Tämä on yksi Zelle Pron uusista ominaisuuksista. Voit lisätä tähän uuden valikon tai yksinkertaisen tekstin, kuten puhelinnumerosi tai työaikasi. Jos et osaa ajatella vielä mitään tässä osiossa, voit poistaa sen käytöstä poistamalla valinnan Näytä erittäin ylempi palkki -vaihtoehto. Lisätietoja ylimmän yläpalkin määrityksestä on täällä olevassa oppaassa.

Värien mukauttaminen

Voit mukauttaa värejä, joihin voit navigoida Ulkonäkö> Mukauta, WordPress-hallintapaneelissa. Voit saada yleisiä värejä napsauttamalla värit paneeli, ja kotisivun osioissa voit navigoida [Osion nimi]> Värit, räätälöintiohjelmassa.

Kohdeosasto

Voit mukauttaa Focus-osiota siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Tarkennusosastomme. Tässä räätälöintiosassa on neljä paneelia, jotka Asetukset, otsikko, värit & Tarkennusosastomme widgetit. vuonna asetukset paneeli, voit valita haluatko näyttää osan tai ei, ja ylätunniste -paneelissa voit muokata osion otsikkoa / tekstitystä. värit paneeli on tarkoitettu osion värien mukauttamiseen. Ja lisätäksesi sisältöä osaan, sinun on lisättävä Keskitymme widget alkaen Tarkennusosastomme widgetit.

Portfolio-osio

Ensin, sinun on varmistettava, että se on käytössä Ulkonäkö> Mukauta> Portfolio-osa. Jos se on, sinun täytyy navigoida takaisin hallintapaneeliin ja lisätä joitain kohteita salkkuosi. Mahdollisuus lisätä kohteita salkkuosi on käytettävissä Hallintapaneeli-valikossa. Salkkuosion tulee olla ainakin yksi, jotta Portfolio-osio näkyy.

Portfolio-osiossa on myös uusia vaihtoehtoja, joiden avulla portfolion kohteet näytetään peittokuvassa napsautettaessa sen sijaan, että johtaisit uutta sivua. Älä unohda päivittää uusimpaan versioon.

Ja varmista, että olet lisännyt esitellyn kuvan salkku-esineeseesi. Jos esillä olevaa kuvaa ei ole, se ei tule etusivulle.

Tietoa meistä -osa

Jos haluat mukauttaa Tietoja meistä -osiossa, siirry kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Tietoja meistä -osa. Tässä räätälöintiosassa on useita paneeleita, kuten Asetukset, pääsisältö, värit & ominaisuudet. Sisään asetukset paneeli, voit valita haluatko näyttää osan tai ei, ja tärkein Sisältö -paneelissa voit muokata osion sisältöä. värit paneeli on tarkoitettu osion värien mukauttamiseen. Ja oikeanpuoleisten toimintonupien muokkaamiseen kuuluu useita Ominaisuus vaihtoehtoja.

Onnelliset asiakkaat

Iloisia asiakkaita -osa voidaan myös mukauttaa Ulkonäkö> Mukauta> Tietoja meistä -osa. Jos haluat lisätä asiakkaan logon tähän osaan, sinun on napsautettava Meistä osiowidgetit paneeli ja lisää Asiakkaat-widget sivustoosi.

Ryhmäosasto

Voit mukauttaa tiimimme -osaa siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Tiimimme-osio. Tässä räätälöintiosassa on neljä paneelia, jotka Asetukset, otsikko, värit & Tiimimme osaston widgetit. vuonna asetukset paneeli, voit valita haluatko näyttää osan tai ei, ja ylätunniste paneelissa voit muokata osion otsikkoa / tekstitystä. värit paneeli on tarkoitettu osion värien mukauttamiseen. Ja lisätäksesi sisältöä osaan, sinun on lisättävä Tiimimme widget alkaen Tiimimme osaston widgetit.

Suosittelut

Voit lisätä asiakkaidesi suosituksia verkkosivustollesi siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Suosittelut-osio. Sieltä löydät kaikki vaihtoehdot mukauttaaksesi osaa, samoin otsikkotekstinä, väreinä ja tärkeimpien widgetien lisäämiseksi. Ja kyllä, sen pitäisi olla “asiakkaat sanovat”, Tässä räätälöintiosassa on neljä paneelia, jotka Asetukset, otsikko, värit & Suosittelut -osion widgetit. vuonna asetukset paneeli, voit valita haluatko näyttää osan tai ei, ja ylätunniste paneelissa voit muokata osion otsikkoa / tekstitystä. värit paneeli on tarkoitettu osion värien mukauttamiseen. Ja lisätäksesi sisältöä osaan, sinun on lisättävä Suositukset widget alkaen Suosittelut -osion widgetit.

Suosittelut-osiossa on myös mahdollisuus muuttaa oletussuunnitelma Pinterest-muotoiluksi.

Nauhaosat

Zelle Pro -teemassa on kaksi nauhaosaa – Pohjanauha & RightButton nauha. Voit mukauttaa niitä siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Nauhaosat, ja sieltä löydät kaksi nauhaa. Nauha näkyy sivustossasi vasta kun lisäät siihen tekstiä.

Lyhytkoodit-osio

Tämän lyhytkoodiosan avulla käyttäjä voi luoda osion juuri haluamallaan tavalla ja tarpeella. Lisäsimme tähän opetusohjelmaan WooCommerce-palvelun lyhytkoodin, jotta se näyttää viimeisimmät tuotteet liikkeestä, mutta lyhytkoodivalinnat ovat useita.

Jos harkitset useamman kuin yhden lyhytkoodin lisäämistä ja haluat, että ankkuri vie sinut tiettyyn osion osaan, voit käyttää tarkastaa elementti -toiminto osassa osaa, ja sieltä löydät dynaamisen tunnuksen, joka tuottaa eri tavalla lisätyn lyhytkoodin mukaan.

Yhteysosasto

Zelle Pro -teeman mukana tulee sisäänrakennettu yhteyslomake, jonka avulla voit saada sähköpostiasi katsojaltasi asentamatta mitään lisälaajennuksia. Tämä lomake voidaan määrittää Ulkonäkö> Mukauta> Ota yhteyttä -osa. Siellä voit määrittää sähköpostin, jota haluat käyttää näiden sähköpostien vastaanottamiseen Asetukset välilehti. Näyttö- ja sähköposti-asetusten lisäksi voit lisätä reCaptcha-avaimet asetukset välilehti, jotta reCaptcha otetaan käyttöön roskapostin estämiseksi.

Jotta pääsy tehokkaampaan muotoon saadaan, Zelle Pro on integroitu Pirate Forms -sovellukseen, joka korvaa oletuslomakkeen, kun plugin on asennettu.

Tämän lisäksi Zelle Prolla on myös oma kenttä, jota voidaan käyttää minkä tahansa lyhytkoodin lisäämiseen. Tällä tavalla voit käyttää tarpeisiisi parhaiten sopivaa yhteydenottolomaketta. Teemamme on yhteensopiva myös WPForms-laajennuksen kanssa.

Toinen tapa määrittää oletusyhteystietolomakkeen teksti on Pääsisältö välilehti ja värit värit välilehti. Jos et pysty vastaanottamaan yhteysosaston asetusten määrittämisen jälkeen, tarkista tämä vianetsintäopas.

Paketit-osio

Jos haluat näyttää paketit tai paketit tyylikkäässä hinnoittelutaulukossa, voit tehdä sen siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Paketit-osio. Kuten muutkin osiot, asetukset paneeli, voit valita haluatko näyttää osan tai ei, ja ylätunniste paneelissa voit muokata osion otsikkoa / tekstitystä. värit paneeli on tarkoitettu osion värien mukauttamiseen. Ja lisätäksesi sisältöä osaan, sinun on lisättävä paketit widget alkaen Pakettiosaston widgetit.

Google Map -osio

Jos haluat näyttää kartan, jotta ihmiset löytävät yrityksesi / sijaintisi helposti, se voidaan tehdä myös yhden sivun suunnittelumme sisällä. Siirry vain Ulkonäkö> Mukauta> Google Map -osa, ja siellä sinun on vain sallittava Kartta-osa ja asetettava sijainti. Se siitä!

Uusimmat uutiset

Uusimmat uutiset -osiossa näkyy viimeisimmät blogiviestisi sivustosi etusivulla. Voit määrittää näyttöasetukset kohdasta Ulkonäkö> Mukauta> Uusimmat uutiset. vuonna asetukset paneeli, voit valita haluatko näyttää osan tai ei, ja ylätunniste paneelissa voit muokata osion otsikkoa / tekstitystä. värit paneeli on tarkoitettu osion värien mukauttamiseen.

Ja lisätäksesi sisältöä, voit navigoida kohtaan Viestit> Lisää uusi, sinun WordPress-kojetaulu. Muista lisätä esitelty kuva blogiisi. Ja näytettävien blogiviestien määrä voidaan määrittää Asetukset> Lukemisasetukset. Se on oletuksena 8.

Tilaa osio

Voit myös lisätä sähköpostiluettelosi kirjautumislomakkeen verkkosivustollesi käyttämällä Tilaa osio kanssa Sendinblue.com. Ensin sinun on luotava tili osoitteessa sendinblue.com ja haettava sovellusliittymäsi tältä sivulta. Kun olet määrittänyt ilmaisen tilisi, siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi.
Hae ja Asentaa Sendinblue-laajennus, kuten yllä olevasta GIF: stä käy ilmi. Asenna laajennus ja aseta sovellusliittymä sen asetuspaneeliin suorittaaksesi loppuun Sendinblue-asetukset.

Lisää nyt etusivullesi siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Tilaa-osio, ja lisää Sendinblue widget alkaen Tilaa osiowidgetit. Ja voit määrittää kaikki osion asetukset tältä alueelta.

Tilaa Etusivu-osiot

Zelle Prossa voit muokata kotisivun osia haluamallasi tavalla. Etusivu on jaettu 13 osaan, ja voit määrittää yhden käytettävissä olevista osioista haluamallasi tavalla riippuen siitä, mitä haluat saavuttaa.

Suorita nyt asettamista huolellisesti, koska voit määrittää osion useammin kuin kerran etusivun eri osiin. Tämä tekee siitä useamman kuin yhden, mikä johtaa päällekkäiseen sisältöön. Jos päädyt tällaiseen tapaukseen, määritä vain osa, joka ei ole näkyvissä kaksoiskappaleen sijasta.

Kauppasivu

Zelle Pro on monitoiminen WordPress-teema. Voit luoda verkkokaupan tällä teemalla, koska se on yhteensopiva WooCommerce-laajennuksen kanssa. Voit sijoittaa sivupalkin kauppasivullesi, joka tulee saataville, kun WooCommerce on asennettu. Tämä asetus löytyy kansiosta customizer > WooCommerce > Tuotekuvasto.

Ehdotetut kuvan koot

 • Taustakuva / liukusäädin / video: 2048 × 1365px, 20mb MP4-video
 • Focus – 150x150px
 • Tiimimme – 174x174px
 • Suositus – 73x73px
 • Asiakkaan logo – 130x50px

Käännä Zelle

Yksi kieli:

Zelle toimii käännöslaajennusten, kuten Loco Translate, kanssa. Kuinka kääntää Zelle Loco Translate -sovelluksella.

Meillä on täällä myös käännöksiä saatavana useille suosituille kielille. Voit yksinkertaisesti ladata ja käyttää käännettyjä .po- ja .mo-tiedostoja.

Useita kieliä:

Voit kääntää Zelle-kielen useille kielille käyttämällä laajennuksia, kuten Polylang tai WPML. Seuraavat linkit, joissa selitetään yksityiskohtaisesti sen toiminta:

 • Kuinka kääntää Zelle Polylangilla
 • Kuinka kääntää Zelle WPML: llä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector