Editor de blocs de Gutenberg vs Elementor vs Divi Builder: una comparació

Amb la publicació del nou editor de blocs a WordPress 5.0 (alias Gutenberg), potser us estareu preguntant si substituirà plugins que proporcionen una funcionalitat similar a la creació de contingut visual. És a dir, quan es tracta de l’editor de blocs de Gutenberg vs Elementor i Divi Builder, com es comparen les eines i quina és la més adequada per a vostè?

Tot i que el nou editor de blocs de Gutenberg aporta més disseny visual i edició d’arrossegament i col·locació, no és precisament un reemplaçament dels complements del creador de pàgines. Això significa que molts usuaris encara poden beneficiar-se d’utilitzar una eina addicional.

En aquesta publicació, comparem el nou editor de blocs de Gutenberg contra Elementor i Divi Builder per ajudar-vos a decidir quin utilitzar.

En general, l’editor de blocs de Gutenberg és un bon substitut del contingut bàsic i dels dissenys, però serà més feliç amb un creador de pàgines com Elementor o Divi Builder si voleu definir un estil i un control d’espais sobre els vostres dissenys..

Una introducció ràpida al nou editor de blocs de Gutenberg

A WordPress 5.0, WordPress va substituir l’antic editor TinyMCE per un nou editor de blocs, que es va anomenar Gutenberg en desenvolupament.

Si no esteu segurs de què és l’editor de blocs de Gutenberg o com funciona, consulteu les publicacions de “Què és Gutenberg” i “Gutenberg per a Newbies”.

Si bé el nou editor de blocs obre moltes possibilitats de disseny noves, no és encara una substitució 1: 1 per als creadors de pàgines, que il·lustrarem si comparem l’editor de blocs de Gutenberg contra Elementor i Divi Builder..

Editor de blocs de Gutenberg vs Elementor vs Divi Builder: una comparació completa

Ja hem introduït el nou editor de blocs; fem el mateix per a les altres dues eines que examinarem. Primer, Elementor és un creador de pàgines molt popular per a WordPress:

Aquest complement ofereix una àmplia gamma d’elements i plantilles que podeu utilitzar per crear el vostre contingut. La versió gratuïta us permet dissenyar les vostres pàgines i publicacions mitjançant un sistema arrossegador. Si opteu per la versió premium, podreu utilitzar el seu creador de temes per personalitzar gairebé totes les parts del disseny i del disseny del vostre lloc. Consulteu la nostra ressenya completa d’Elementor per obtenir més informació, així com la nostra comparació de Elementor free vs Pro.

Així mateix, Divi Builder és un favorit perenne entre els usuaris de WordPress:

El lloc web de Divi Builder.

Aquí, també teniu accés a una gran biblioteca d’elements, juntament amb moltes opcions de personalització i la possibilitat de crear gairebé qualsevol disseny que us agradi. No hi ha cap versió gratuïta, però. Només està disponible com a part de la composició de temes elegants de 89 dòlars.

Editor de blocs de Gutenberg vs Elementor vs Divi Builder: Funcions específiques

Per començar, anem a fer una ullada a les funcions de cada eina.

Editor de blocs de Gutenberg

Aquí teniu el que podeu fer a l’editor de blocs de Gutenberg:

 • Creeu pàgines, publicacions i tipus de contingut personalitzat mitjançant un editor arrossegar i deixar anar.
 • Utilitzeu més de 25 blocs per crear contingut, inclosos elements bàsics com ara text i imatges, així com algunes opcions més avançades, com ara taules i botons.
 • Personalitzeu algunes opcions per a cada bloc i alguns paràmetres de tot el document.
 • Reordeneu els blocs a voluntat i afegiu o suprimeixis el que vulgueu.
 • Creeu un disseny bàsic de diverses columnes.

En general, l’editor de blocs proporciona un sistema d’arrossegament i soltament funcional. Tot i això, aquestes funcions també són estàndard a la majoria de complements del creador de pàgines. Tenint en compte això, mirem només el que és únic a Gutenberg vs Elementor i Divi Builder.

Elementor

Amb Elementor, per exemple, obteniu:

 • Accés a una trentena d’elements diferents (nom del complement per als blocs).
 • Una biblioteca de plantilles de pàgines i seccions que podeu utilitzar.
 • L’opció per crear dissenys més complexos, amb diverses columnes.
 • Molt més control sobre l’espai, com els marges i l’encoixinament.
 • Més opcions d’estil per a cada widget i secció.
 • Funcions més avançades, com ara mapes, carrusels d’imatges i pestanyes d’acordions (la versió premium també ofereix fòrums, diapositives, llistes de preus i molt més).
 • La possibilitat de dissenyar les vostres capçaleres, peus de pàgina i altres parts del vostre lloc amb la versió premium.

Divi

Què passa amb Divi? Amb aquest creador de pàgines, podeu:

 • Utilitzeu 45+ “mòduls” personalitzables (un altre nom per a elements o blocs) per crear el vostre contingut.
 • Trieu entre funcions avançades com carteres, testimonis, mapes, formularis, comptadors i molt més.
 • Creeu dissenys complexos, amb diverses columnes i fins i tot una barreja de files d’amplada completa i de columnes múltiples.
 • Afegiu marges i rellotges personalitzats per controlar l’espai.
 • Desa els dissenys per tornar-los a utilitzar fàcilment més endavant.
 • Utilitzeu molts controls d’estil per canviar l’aspecte dels mòduls.

Com podeu veure, algunes de les àrees on tant Elementor com Divi sobresurten en comparació amb l’editor de blocs de Gutenberg és quan es tracta de coses com ara columnes, espais d’espais i controls d’estil..

L’editor de blocs és totalment bo per a dissenys bàsics i disseny. Però si voleu controlar els vostres dissenys, serà més feliç amb les funcions d’Elementor o Divi.

Editor de blocs de Gutenberg vs Elementor vs Divi Builder: facilitat d’ús

A continuació, mirem com és fer servir cadascun d’aquests sistemes de creació de pàgines.

Editor de blocs de Gutenberg

Quan creeu una publicació o una pàgina a l’editor de blocs de Gutenberg, normalment veureu la següent interfície:

La interfície de Gutenberg.

És senzill i net, i hi ha algunes indicacions útils per mostrar-vos les cordes. Afegir blocs és tan senzill com fer clic a la secció Més signar i triar un element:

Afegint un bloc a Gutenberg.

Quan heu col·locat diversos blocs, podeu fer clic a cadascun per accedir a la seva configuració exclusiva i també tornar-los a ordenar. La interfície podria siguis una mica més intuïtiu, però els consells d’informació et faran funcionar ràpidament.

Elementor

D’altra banda, Elementor proporciona una interfície completament nova. Obteniu una vista prèvia en directe del vostre lloc a la dreta i una barra lateral a l’esquerra:

La interfície ELementor.

Per afegir contingut nou, només podeu arrossegar un giny de la barra lateral al vostre disseny en directe:

Una imatge a Elementor.

Les opcions de personalització de l’element específic apareixen a la barra lateral esquerra. També podeu seleccionar els elements per duplicar-los, suprimir-los i moure’ls (entre altres coses).

Divi

Divi és exclusiu, ja que us ofereix dues maneres diferents de construir els vostres dissenys. Primer, podeu utilitzar aquest creador abstracte on el contingut és representat per blocs genèrics:

La interfície del Divi Builder.

O bé, podeu obrir Visual Builder, que us permet crear el vostre disseny en una vista prèvia en directe de la pàgina, igual que Elementor. Tanmateix, més que no pas una barra lateral fixa, afegirà elements amb una sèrie de finestres emergents:

Constructor visual a Divi

Independentment de la interfície que trieu, podreu editar els vostres mòduls i seccions mitjançant més interfícies emergents, en lloc d’una barra lateral com l’editor de blocs o Elementor:

Configuració del mòdul a The Divi Builder.

En general, l’editor de blocs de Gutenberg sens dubte ofereix la interfície més senzilla. Tot i així, pensem que Elementor és el més intuïtiu, mentre que Divi és més flexible (però amb una corba d’aprenentatge).

Editor de blocs de Gutenberg vs Elementor vs Divi Builder: Quin hauria d’utilitzar?

Ara per la pregunta del milió de dòlars, quin editor heu d’utilitzar?

Si ja heu utilitzat Divi o Elementor per treballar al vostre lloc, no us recomanem passar per lloc a Gutenberg. No només és probable que es faci estralls amb els dissenys existents, sinó que en la seva versió actual, el nou editor de blocs és massa senzill per ser un reemplaçament sòlid per a la majoria dels usuaris..

D’altra banda, si abans no heu utilitzat mai un creador de pàgines, Gutenberg és una manera ideal de començar. És senzill i fàcil d’utilitzar i us ajudarà a determinar si us agrada fer servir un sistema d’arrossegar i deixar anar per crear contingut.

Si us agrada el funcionament de Gutenberg, però voleu més flexibilitat, podeu provar Elementor o Divi. Elementor és ideal si voleu una interfície intuïtiva i fàcil d’utilitzar, mentre que Divi és la vostra millor aposta si voleu el màxim d’opcions i possibilitats de disseny.

Recordeu també que no cal que trieu ni l’un ni l’altre. Podeu utilitzar l’editor de blocs Gutenberg per a dissenys quotidians i després canviar a Elementor o Divi Builder quan necessiteu una mica més d’energia. O fins i tot, podeu inserir plantilles d’Elementor als vostres dissenys de Gutenberg gràcies al complement de bloc oficial oficial de Elementor (aquí).

Tens alguna pregunta sobre l’editor de blocs de Gutenberg vs Elementor vs Divi Builder? Pregunteu a la secció de comentaris que hi ha a continuació!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me