Sådan importeres fra Google Dokumenter til WordPress (Brug af Jetpack)

Er du fan af Google Dokumenter? Sikker på, at du er. Det er et fantastisk værktøj takket være det lette samarbejde og formateringsfunktioner. Det var dog ikke så forbløffende, hvis du ville importere fra Google Docs til WordPress …indtil nu.


Takket være teamet hos Automattic er det nu muligt importer indlæg direkte fra Google Dokumenter til dit selvhostede WordPress-websted ved hjælp af Jetpack-pluginet. Og i dette indlæg vil jeg give dig en detaljeret tutorial om, hvordan du gør netop det!

⚠️ Siden det tidspunkt, dette indlæg blev offentliggjort, er muligheden for at integrere Google Docs med WordPress via Jetpack ophørt med at arbejde. Følgende råd er ikke længere ajourført og bør bruges som referencemateriale.

Trin for trin: Sådan importeres fra Google Docs til WordPress ved hjælp af Jetpack

Foreløbig er den eneste måde at drage fordel af den nye import fra Google Docs til WordPress-funktion gennem Jetpack-plugin. Med henblik herpå vil jeg starte denne tutorial med en hurtig guide til, hvordan du installerer og konfigurerer Jetpack.

Jeg ved, at der er en anstændig chance for, at du muligvis allerede bruger Jetpack. Så hvis det er dig, er du velkommen til at springe videre til det næste afsnit, hvor resten af ​​magien sker.

Trin 1: Installer og konfigurer Jetpack til dit websted

Til vores formål er Jetpack et gratis plugin, som du kan installere direkte fra WordPress.org-biblioteket. Kom godt i gang ved at installere og aktivere det:

hvordan man installerer jetpack

Når den er aktiveret, giver Jetpack dig en anmodning om at oprette forbindelse til din WordPress.com-konto. Gå videre og klik på Opret forbindelse til WordPress.com knap:

Hvis du ikke har en WordPress.com-konto, skal du oprette en nu. Hvis du allerede har en, vil Jetpack enten:

 • Vis dig som logget ind (det er hvad der skete med mig på skærmbilledet)
 • Bed dig om at logge ind.

Når først du Godkende giver Jetpack adgang til dit websted, vil Jetpack forsøge at overbevise dig om at vælge en betalt plan. Men du har ikke brug for en betalt plan for at importere fra Google Docs til WordPress. Så føl dig fri til at klikke Vælg gratis:

Og nu er Jetpack tilsluttet! Du er klar til at gå videre til de specifikke trin, der er nødvendige for at importere fra Google Docs til WordPress

Trin 2: Installer og godkend tilføjelsen WordPress.com til Google Docs

Bemærk – hvis du allerede havde Jetpack installeret, før du læste denne tutorial, er det her du skal starte.

Grundlæggende involverer de resterende trin:

 1. Installation af WordPress.com Google Docs-tilføjelsen
 2. Autentificering af tilføjelsens adgang til din WordPress.com-konto
 3. Valg af hvilke af de websteder, der er tilsluttet dit WordPress.com, du vil aktivere importfunktionen på.

Der er mange autentificeringstrin, som du bliver nødt til at gennemføre, men ingen af ​​dem er specielt komplicerede.

For at starte skal du gå til tilføjelsen “WordPress.com for Google Dokumenter” og installere det i Google Dokumenter ved at klikke på + Gratis knap:

Google skal automatisk åbne et Google Docs-vindue. Bare klik Blive ved at give WordPress.com tilføjelsestilladelse til at køre:

Når du klikker Blive ved, et standard Google-tilladelsesfelt skal dukke op. Klik Give lov til for at give WordPress.com-tilføjelsen de tilladelser, det har brug for at importere fra Google Docs til WordPress:

Og nu har du godkendt tilføjelsen WordPress.com til at bruge Google Docs! Næste trin, autoriser WordPress.com-tilføjelsen til at bruge dit WordPress-sted. Jeg fortalte dig! Der foregår en masse autorisation.

Trin 3: Giv WordPress.com add-on adgang til WordPress

For at give WordPress.com-tilføjelsesadgang til dine valgte WordPress-websteder skal du starte det fra Google Docs. Gør det ved at klikke på Tilføjelser → WordPress.com til Google Docs → Åbn:

Du skal se et WordPress-vindue dukke op i højre side af Google Docs-interface. I det vindue skal du klikke på Bemyndige knap:

Og nu, du gætte på det … flere godkendelser. Du skal se et WordPress.com-vindue, der beder dig om at godkende adgang til et af dine Jetpack-tilsluttede websteder. Hvis du ikke allerede er logget ind på WordPress.com, skal du gøre det først.

Vælg først det websted, du vil oprette forbindelse til Google Dokumenter fra rullelisten. Klik derefter på Godkende:

Derefter skal du faktisk indtaste dine loginoplysninger for det websted, du prøver at oprette forbindelse. Ja, endnu et autorisationstrin. Det er mange trin, men det er godt at vide, at ingen nogensinde vil få evnen til at importere fra Google Docs til WordPress uden din tilladelse!

Log bare på din konto, som du normalt ville:

Og du skal endelig være færdig! Hvis alt gik i plan, vil du blive omdirigeret tilbage til Google Dokumenter, hvor du nu har det Gem udkast muligheden for dit valgte sted.

Hvis du vil forbinde yderligere sider, kan du klikke på TILFØJ WORDPRESS-SITE knappen nederst i WordPress.com Google Docs-tilføjelsen:

Sådan importeres man faktisk fra Google Docs til WordPress

På dette tidspunkt skal alt konfigureres korrekt. Men hvordan fungerer den faktiske importproces? Og hvad der bliver importeret?

Jeg viser dig et hurtigt eksempel. Lad mig bare indtaste et dummy-indlæg med nogle billeder og tekstformatering hurtigt …

OK, her ser det ud som min dummyindlæg. For at gemme det som et udkast på mit tilsluttede WordPress-sted, skal jeg bare klikke på Gem udkast knap:

hvordan man importerer fra google docs til wordpress ved hjælp af jetpack

Når jeg har gemt udkastet, hopper jeg over til mit betjeningspanel til det pågældende websted og …

Der er det! Gemt som et udkast. Bemærk, hvordan posttitel i WordPress er det samme som filnavnet i Google Docs.

Indlægget er der, men formateringen kommer også igennem, når du importerer fra Google Docs til WordPress?

Jep! Du kan se, at kuglelisten, understregningen, fedningen og overskrifttaggene alle kom perfekt gennem:

Alle billeder, du uploader til Google Docs, vises også i dit normale mediebibliotek.

Det bedste af alt er, at hvis du nogensinde foretager ændringer i Google Docs-versionen af ​​dit indlæg, er det let at synkronisere disse ændringer tilbage til WordPress ved at klikke på knappen Opdater udkast:

Der er bare én ting at huske – du bliver stadig nødt til at tilføje nogle detaljer til dit WordPress-indlæg fra WordPress-editoren. Disse inkluderer:

 • Valg af kategori til dit indlæg.
 • Tilføjelse af alt-tekst til dine billeder.
 • Valg af en snegl til dit indlægs permalink.
 • Fortæller links til at åbne i en ny fane eller tilføje ingen følger tags.
 • Brug af en shortcode builder til at tilføje dynamisk indhold.

Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan du importerer fra Google Docs til WordPress, skal du lade dem ligge i kommentarerne, så prøver jeg at hjælpe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map