Reviewoverzichten toevoegen aan de WordPress-website (in 3 stappen)

Tegenwoordig gaan veel mensen naar internet om erachter te komen of een product of dienst de moeite waard is om te kopen. Als u een expert bent op een bepaald onderwerp, weerhoudt niets u ervan om uw eigen beoordelingen te maken. Als u het meeste uit die beoordelingen wilt halen, is het een gemakkelijke manier om de effectiviteit van hun beoordelingen te verbeteren door te leren hoe u beoordelingsoverzichten aan uw WordPress-artikelen kunt toevoegen..


In feite zijn de statistieken over de populariteit van online beoordelingen behoorlijk indrukwekkend:

(Gegevensbron; grafiek door Visualizer Lite.)

De beste manier om lezers te overtuigen om uw mening te vertrouwen, is door uw beoordelingen zo professioneel mogelijk te maken. Dat betekent dat u afbeeldingen moet opnemen, een back-up van uw verklaringen moet maken met betrouwbare bronnen en ook overzichtssecties moet opnemen om alles samen te brengen.

In dit artikel leggen we uit wat de secties met recensieoverzichten zijn, waarom ze zo effectief zijn en hoe je er een kunt instellen op je WordPress-website met behulp van de WP Product Review Lite-plug-in (dit is degene die we gebruiken voor recensies op deze blog ). Dat is veel terrein, dus laten we er meteen in springen!

3 belangrijkste voordelen van overzichtssamenvattingen

Zoals de naam al aangeeft, is een samenvatting van de recensie een korte sectie – meestal aan het einde van een artikel – die in het kort de belangrijkste punten opsomt. Als u enkele van onze hostingrecensies heeft gelezen (zoals deze), zult u merken dat we aan het einde graag recensiesamenvattingen toevoegen. Voorbeeld:

Een voorbeeld van het toevoegen van beoordelingssamenvattingen aan WordPress.

Overzichtssamenvattingen lijken misschien overbodig, omdat ze geen nieuwe informatie bevatten. Ze bieden echter verschillende voordelen:

 1. Verbeterde leesbaarheid. Veel mensen bladeren door online inhoud – ze zoeken alleen naar de informatie waar ze het meest om geven. Overzichtssamenvattingen stellen die lezers in staat snel te vinden wat ze nodig hebben.
 2. Markeren van de belangrijkste bevindingen. Overzichtssamenvattingen bieden een mooi formaat om de belangrijkste punten in uw artikelen te benadrukken.
 3. Positieve visuele impact. Als het correct is vormgegeven (wat we u leren hoe u dit moet doen), kan een overzichtsoverzichtgedeelte er professioneel uitzien en het algehele uiterlijk van uw website versterken.
 4. Verhoogde zoekmachineoptimalisatie (SEO). Overzichtssamenvattingen kunnen ook een duidelijk SEO-voordeel opleveren in combinatie met Schema-opmaak. Dit is in wezen code die zoekmachines helpt om uw inhoud beter te lezen.

Nu we het waarom weten, is het tijd om het hoe te ontdekken. Zoals gewoonlijk stelt WordPress ons in staat deze functie te implementeren met behulp van een eenvoudige plug-in.

Reviewoverzichten toevoegen aan uw WordPress-website (in 3 stappen)

Voor deze sectie gebruiken we dezelfde plug-in die onze secties voor reviewoverzichten ondersteunt in ThemeIsle – WP Product Review Lite. Het is een open-source versie van een van onze premium producten.

Voordat we beginnen, moet je de plug-in installeren en activeren. Dan kun je naar stap 1 springen wanneer je er klaar voor bent.

Stap 1: Configureer de algemene instellingen van WP Product Review Lite

Nadat u de plug-in hebt geactiveerd, een nieuwe Product review tabblad verschijnt in uw dashboard. Klik erop en u wordt naar de configuratiepagina van WP Product Review Lite gestuurd. Voordat we beoordelingssamenvattingen kunnen toevoegen, moeten we de instellingen van de plug-in configureren.

Eerst wil je bepalen waar je samenvattingen op de pagina zullen verschijnen. De twee belangrijkste opties zijn voor of na uw inhoud, maar u kunt handmatige plaatsing inschakelen als u specifieker wilt zijn. U kunt ook gebruikersrecensies inschakelen:

De positie van uw samenvattende beoordelingen bepalen.

Als u deze optie inschakelt, kunnen gebruikers hun eigen beoordelingen bijdragen via het opmerkingengedeelte. Bovendien kunnen de scores die ze geven van invloed zijn op de score die wordt weergegeven in uw recensieoverzicht, als u de Invloed bezoekersbeoordeling keuze:

Bepalen van de invloed van gebruikersbeoordelingen op de algehele productscore.

U kunt ook configureren hoeveel items u wilt weergeven onder de sectie voors en tegens, waarbij drie het minimum is en tien het maximum. Ten slotte kunt u een breedte specificeren voor uw reviewoverzichtssecties, die afhangen van de lay-out van uw pagina’s:

De breedte opgeven voor uw overzichtsoverzicht.

Zodra u deze instellingen heeft gepersonaliseerd (wat niet meer dan een paar minuten mag duren), bent u klaar voor het leuke gedeelte: uw beoordelingssamenvattingen opmaken.

Stap 2: Maak uw beoordelingssamenvattingen op

Met WP Product Review Lite kunnen we de secties van onze reviewoverzichten aanpassen met kleurinstellingen. Ga hiervoor terug naar de Product review tabblad en klik op de Kleur sectie.

De kleur bepalen voor uw beoordelingssamenvattingen.

De meeste instellingen hier spreken voor zich en uw kleurkeuze is een persoonlijke beslissing. U moet echter proberen te streven naar een verscheidenheid aan kleuren die gemakkelijk te onderscheiden zijn en elkaar goed aanvullen, om ervoor te zorgen dat uw recensieoverzicht er stijlvol uitziet.

U kunt ook de kleuren van de tekst wijzigen die in elke samenvatting van de Typografie tabblad. In dezelfde sectie kunt u de kleur van uw Call to Action (CTA) -tekst aanpassen. Elke review-samenvatting bevat een CTA of affiliate-knop, die kan worden gebruikt om conversies te genereren.

Stap 3: Voeg uw eerste overzichtsoverzicht toe

Nu je de plug-in hebt geconfigureerd en hebt gekozen welke kleuren hij zal gebruiken, is het tijd om beoordelingssamenvattingen aan je site toe te voegen. Het enige dat u hoeft te doen, is een bericht of pagina te selecteren en naar beneden te navigeren, waar u een optie vindt om beoordelingssamenvattingen in te schakelen.

Zodra de optie is ingeschakeld, kun je een titel voor je samenvatting instellen en een uitgelichte afbeelding selecteren:

Een titel instellen voor uw overzichtsbeoordeling.

Daaronder vind je verschillende opties om je CTA of gelieerde knop te configureren. U kunt kiezen welke tekst u wilt weergeven en welke link u wilt opnemen:

Uw CTA configureren.

Het is vermeldenswaard dat dit gedeelte ook de optie bevat om een ​​prijs weer te geven. Elke waarde die u hier invoert, wordt echter naast de titel van de sectie weergegeven in plaats van op de CTA.

In de volgende sectie kunt u de criteria toevoegen die u heeft gebruikt om de service of het product te beoordelen. U kunt alle gewenste criteria gebruiken, zoals prestaties, functies of betrouwbaarheid. We raden u ter wille van de consistentie aan dezelfde criteria opnieuw te gebruiken voor andere beoordelingen van vergelijkbare producten. Voor elk criterium dat u toevoegt, moet u een score tussen 0 en 100 opgeven:

Scores instellen voor uw criteria.

Ten slotte kunt u met de plug-in voor- en nadelen onder afzonderlijke lijsten vermelden. U kunt er zo veel of zo weinig toevoegen als u wilt, afhankelijk van de instellingen die u in stap 1 heeft aangepast. Als u klaar bent, vergeet dan niet op de Publiceren knop om uw wijzigingen live te laten gaan.

Conclusie

Zolang u zich richt op het verstrekken van lezers aan de informatie die ze nodig hebben, zullen ze uw beoordelingen na verloop van tijd gaan vertrouwen. Het kan natuurlijk geen kwaad als uw recensies er ook professioneel en stijlvol uitzien, en dat is waar de secties met recensieoverzichten kunnen helpen. Bovendien stellen deze secties lezers in staat om sneller de informatie te vinden die ze nodig hebben, en ze kunnen u zelfs helpen meer conversies te genereren.

Om onze stappen hierboven samen te vatten, kunt u als volgt beoordelingsoverzichten aan uw website toevoegen met de WP Product Review Lite-plug-in:

 1. Configureer de belangrijkste instellingen van de plug-in.
 2. Maak uw beoordelingssamenvattingen op.
 3. Voeg beoordelingssamenvattingen toe aan uw berichten en pagina’s.

Heeft u vragen over het toevoegen van beoordelingssamenvattingen aan uw WordPress-website? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map