WordPress-plugin Marketplace -vertailu: CodeCanyon vs Creative Market vs. MOJO Marketplace

WordPress-laajennusmarkkinat ovat melko paljon kuin teemamarkkinat, joissa WordPress-kehittäjät voivat myydä laajennuksiaan. Etuna on, että voit valita joukosta erilaisia ​​laajennuksia ja valita vain tarpeitasi parhaiten vastaavat. Creative Market, CodeCanyon ja MOJO Marketplace ovat siellä kolme suosituinta kauppapaikkaa. Kumpi on paras? Tänään vertaamme niitä:

WordPress-laajennusmarkkinoiden vertailu: MOJO, Creative Market ja CodeCanyon

Luovat markkinat

Creative Marketillä on aina ollut maine, että se on enemmän suunnittelijan verkkotunnusta ja vähemmän koodia. Tämä todellakin on totta. Täältä löydät enemmän grafiikkaa, fontteja ja arkistokuvia kuin WordPress-teemoja tai laajennuksia. Mutta se ei tarkoita, että WordPress jätetään edustamatta.

Periaatteessa Creative Marketillä on äskettäin lisätty ja harvaan asuttu WordPress-laajennusosio. Nykyään väittää, että sillä on ”40 laajennusta riippumattomilta tekijöiltä”. Creative Marketin painopiste on erittäin selvästi WordPress-teemoissa. Lisäosia ei ole vielä annettu kuljettajan istuimelle.

Luovat markkinat - WordPress-laajennusmarkkinapaikka

Kuitenkin, luettelo ei ole jotain epätavallista. Sinulla voi olla ”tulossa pian” -laajennuksia 10 dollarilla tai JigoShop to WooCommerce -siirtolaajennuksella 50 dollarilla, ja niin edelleen. Kaikki tämän WordPress-laajennusmarkkinoiden tuotteet ovat kuitenkin GPL. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä kunnollisesta tuesta.

Sinun tulisi harkita Creative Market WP -laajennusten osion tarkastelua, jos et halua erikoiskeskeistä laajennusta. ”WordPress-lisäosa hääsivustoille” ei todennäköisesti ole mitä täältä löydät. Jos kuitenkin etsit puhtaan koodattua lyhytkoodin laajennusta tai yksinkertaista WooCommerce-laajennusta murto-osaan hinnasta, jonka saatat löytää muualta, Creative Market on oikea paikka mennä!

Toisin sanoen et välttämättä löydä monia GPL-valmiita 5–10 dollarin WordPress-laajennuksia Creative Marketista.

  • Käy Creative Market – WordPress -laajennusmarkkinapaikassa

CodeCanyon

CodeCanyon on maailman johtava WordPress-laajennusmarkkina. Se on Envaton jako koodille, laajennuksille ja laajennuksille, melko paljon kuin ThemeForest on teemoille ja malleille.

CodeCanyonilla on jatkuvasti kasvava ja monipuolinen kokoelma WordPress-laajennuksia, yli 4 700 laajennuksella jo nyt. Freemiusin tekemän tutkimuksen perusteella markkinoilla on ollut yli 70 000 000 dollaria vuodesta 2009, jalostettu 2,3 ​​miljoonaa plugin-myyntiä ja kasvava yhteisö, jossa on 7,8 miljoonaa jäsentä. CodeCanyonissa on saatavana suosittuja kokonaisuuksia, kuten Visual Composer, Slider Revolution ja monet muut.

CodeCanyon - WordPress-laajennusmarkkinapaikka

Olet todennäköisesti kuullut, että ThemeForest-teemat ovat yleensä liian paisuneet ja tarjoavat usein toimintoja, joiden pitäisi kuulua laajennukseen (voit lukea lisää täältä). Myös CodeCanyonin WordPress-laajennukset kärsivät tästä ongelmasta, tosin vähäisemmässä määrin. Täältä löytyy enemmän vedä ja pudota -rakentajia ja sivun säveltäjiä kuin mitä voi luottaa. Fancy animaatioita, ilmoituspalkki-laajennuksia, liian suuria laajennuksia – kaikki on täällä.

Mutta tietysti sen ei pitäisi viedä mitään CodeCanyonilta. Tuhansien WordPress-laajennusten kokoelmassa on varmasti joitain huonoja. Täältä löydät lukuisia uskomattomia ja hyödyllisiä WordPress-laajennuksia. Yksinkertaisin sanoin, korkealaatuisten WordPress-laajennusten etsimisen pitäisi alkaa CodeCanyonista, johtuen vain suuresta laajennuskokoelmasta..

Huomaa, että kaikki Envaton markkinoilla olevat tuotteet eivät ole GPL-tuotteita. Jotkut saattavat toimittaa mukautetun omistusoikeuden. Siksi muista tarkistaa vieläkin, varsinkin jos aiot käyttää laajennuksia useilla verkkosivustoilla tai muokata / muokata niitä.

  • Käy CodeCanyon – WordPress-laajennusmarkkinapaikassa

MOJO-tori

MOJO Marketplace, tämän listan kolmas merkintä, on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Se ei ole kuitenkaan koskaan ollut johtaja sen liigassa, ja CodeCanyon ja Creative Market ovat usein varjostaneet sitä..

MOJO Marketplacessa on kunnollinen kokoelma WordPress-laajennuksia. Itse asiassa sieltä löytyy myös suosittuja myyjiä, kuten WooThemes, ja se näyttää hyvältä paikalta löytää WooCommerce-lisäosia ja laajennuksia. Lisäksi MOJO Marketplacessa on tarjolla ilmaisia ​​lisäosia.

Muun muassa MOJO Marketplace näyttää hyvältä paikalta aloittelijoille. Voit vuokrata premium-WordPress-asennuksen, määrittää ylläpitopalvelut. Se tarjoaa myös yhden napsautuksen asennuksia useista CMS: istä (mukaan lukien WordPress, tietysti), joten jos et ole hallinnoidussa Web-isäntässä, MOJO Marketplacen tarjoukset voivat osoittautua hyödyllisiksi sinulle.

MOJO Marketplace - WordPress-laajennusmarkkinapaikka

Haittapuolina MOJO Marketplace -kokoelma on kuitenkin melko pieni. Se on silti suhteellisen suurempi kuin Creative Market (puhutaan pelkästään WordPress-laajennuksista). Mutta Creative Market on lisännyt WordPress-laajennuksia luetteloonsa vasta äskettäin, kun taas MOJO Marketplace on tarjonnut heille jo vuosia.

Itse asiassa et löydä monia “MOJO yksinoikeudella” WordPress-laajennuksia; mutta varmasti löydät monia ”Envato yksinoikeudella” WordPress-laajennuksia CodeCanyonista. Luonnollisesti MOJO ei todennäköisesti ole vielä valmis olemaan kenenkään ensimmäinen valinta WordPress-laajennuksille. Ollakseni rehellinen, sillä on kuitenkin hienoja yllätyksiä, kuten palkkiovarastonhallinnan WooCommerce-laajennus ilmaiseksi.

  • Käy MOJO Marketplace – WordPress -laajennusmarkkinapaikassa

johtopäätös

Joten mikä WordPress-laajennusmarkkina on paras?

Vastaus ei ole yksinkertainen ja vaihtelee tarpeidesi mukaan. CodeCanyonilla on suuri kokoelma laajennuksia, joten se on luonnollista vain, jos valitset sen suosikkiisi. Luovilla markkinoilla on kuitenkin aina ollut hallussaan myynti sekä myynnin jälkeisen tuen että sisällön GPL-ystävällisen luonteen suhteen.

Luovien markkinoiden myyjät ovat yleensä itsenäisiä kauppoja ja voivat tarjota parempaa ja henkilökohtaista tukea. Ostajat voivat myös jättää kommentteja tuotteista jo ennen ostamista, melko kuten blogiviestissä. Siten luovat markkinat toimivat enemmän kuin “yhteisö” ja vähemmän kuin markkinat.

Lisäksi sekä Creative Marketillä että MOJO Marketplacella ei ole suurta valikoimaa WordPress-laajennuksia. Joten jos et löydä tiettyä laajennusta sieltä, CodeCanyon on varmasti tapa edetä!

Viimeiseksi, kaikkien näiden plugin-markkinoiden keskellä ei ole järkevää unohtaa riippumattomia laajennusten valmistajia, jotka myyvät tuotteitaan omissa kaupoissaan. Monet kehittäjät, mukaan lukien meidät – ThemeIsle – tarjoavat laajan valikoiman premium-WordPress-laajennuksia, ja jos markkinat eivät ole sinun suosikkisi, sinun tulisi varmasti antaa riippumattomille laajennuskaupoille kokeilu!

Mitkä WordPress-laajennusmarkkinat ovat mieleisesi – Creative Market, CodeCanyon tai MOJO Marketplace? Jaa näkemyksesi alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me