5 suurta syytä WordPress Jetpack -laajennuksen asentamiseen
Saatavilla oleva suuri määrä WordPress-laajennuksia helpottaa verkkosivustosi vahvistamista useilla eri tavoilla. Näin tekeminen vaatii kuitenkin usein useiden laajennusten asentamisen, jokaisella on oma erityinen roolinsa. Sen lisäksi, että se imee aikasi tarpeitasi parhaiden laajennusten löytämisessä, se voi myös paisuttaa verkkosivustosi – hidastaa sitä prosessissa. Pitäisikö siis asentaa WordPress Jetpack -laajennus ja ehkä ratkaista joitain näistä ongelmista?
Jetpack, yksinkertaisesti sanottuna, on yksi laajennus, joka voi pelata lukemattomia hyödyllisiä rooleja WordPress-verkkosivuston täyttöä varten. Ja sen luomalla mikään muu kuin Automattic, voit odottaa sen jatkuvaa kehittämistä ja tukemista pitkällä aikavälillä.
Tässä viestissä paljastamme viisi suurta syytä, miksi sinun pitäisi käyttää WordPress Jetpack -laajennusta. Siihen mennessä, kun olemme valmiita, yrität asettua vähän asentaaksesi sen sivustoosi!
Contents
1. Parannettu verkkosivuston toiminnallisuus
WordPress on pahoinvoiva CMS, jossa on runsaasti sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Ensiluokkainen WordPress-teema parantaa tyypillisesti tätä toimintoa jonkin verran, vaikka luotamme myös useisiin laajennuksiin tarjotaksemme kaikki ne tylsät rakeiset ominaisuudet, joita haluamme verkkosivuillemme.
Useiden keskimiesten leikkaamiseksi WordPress Jetpack -laajennus on täynnä tällaisia ominaisuuksia, joten sinun ei enää tarvitse asentaa uutta laajennusta jokaiselle uudelle ominaisuudelle, jota haluat verkkosivustollesi..
Kuten heidän erinomaisista aiheeseen liittyvistä viesteistä:
Jetpackin liittyvät viestit -ominaisuus tällä aivan blogissa (vieritä alas nähdäksesi sen tämän viestin alla).
Tai Sharing Buttons -moduuli, jonka avulla kävijät voivat jakaa sisältösi suosituilla sosiaalisilla alustoilla (kaikki konfiguroitavat; sisältää Twitter, Facebook, Google+, Pinterest ja muut):
Se tarjoaa ylimääräisiä käyttöliittymiä gallerioiden, niihin liittyvän sisällön, yhteyslomakkeiden ja lukuisten ylimääräisten sivupalkkiwidgetien muodossa, mukaan lukien:
- Twitter, Facebook ja Google+ -widgetit
- Goodreads-widget, joka näyttää Goodreads-hyllysi verkkosivustosi sivupalkissa.
- Kuva-widget, jonka avulla voit helposti lisätä kuvia mihin tahansa teeman widgetized-osioon.
- Gravatar-widget, jonka avulla voit vetää Gravatar-kuvan profiilitietojesi rinnalle.
- Posts-widget, jonka avulla voit näyttää jopa kymmenen viimeistä viestiä toisesta WordPress-blogista (mukaan lukien WordPress.com).
- Yhteystieto-widget, jonka avulla voit näyttää tärkeitä tietoja yrityksestäsi, mukaan lukien kartat ja aukioloajat.
Riittää, kun sanot, sinun on vaikea löytää tällaista toiminnallisuuden syvyyttä kaikista muista yksinäisistä WordPress-laajennuksista..
2. Liikenteen kasvu ja tilastot
Ilman liikennettä verkkosivustosi on pääosin arvoton. WordPress Jetpack -laajennus tunnistaa tämän auttamalla sinua lisäämään liikennettä sen julkistamisominaisuuden kautta. Kun ominaisuus on määritetty, se työntää kaikki uudet blogiviestit sosiaalisiin verkostoihin, kuten Twitteriin, Facebookiin ja Tumblriin.
Lisäksi Jetpack jakaa kaiken uuden sisällön automaattisesti WordPress.com-sivustolle antaen sille vielä pienemmän, mutta huomionarvoisen valotuksen.
Jetpackin Traffic Stats -ominaisuus puolestaan auttaa sinua seuraamaan liikennettä, kun se houkuttelee:
Vaikka Jetpackin tarjoamat liikennetiedot eivät ole yhtä yksityiskohtaisia kuin Google Analyticsista ja muilta johtavilta analyysialustoilta löytyvät tilastotiedot, niitä on nopeammin saatavilla ja paljon helpompi sulauttaa viehättävän käyttöliittymän ansiosta..
3. Vahvistettu turvallisuus
WordPressiin hyökätään 25% useammin kuin mihin tahansa muuhun sisällönhallintajärjestelmään. Sinänsä WordPress-verkkosivustosi vahvistaminen turvallisuusuhilta on ensiarvoisen tärkeää.
Jetpack’s Protect -ominaisuus on yksi tällainen vahvistus, koska se tunnistaa ja estää haitalliset IP-osoitteet ja estää toistuvat epäonnistuneet kirjautumisyritykset pitää hakkerit loitolla..
Lisäksi Jetpack tarjoaa automaattiset laajennuspäivitykset, mikä varmistaa, että kaikki laajennukset ovat vähemmän alttiita hyökkäyksille.
WordPress Jetpack -laajennuksella on myös Monitor – käyttöaikainen valvontajärjestelmä, joka lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksia, jos verkkosivustosi koskaan siirry offline-tilaan. Tämän avulla voit toimia nopeasti, jos verkkosivuston tietoturvaloukkaukset ovat syyllisiä.
4. Verkkosivuston keskitetty hallinta
Jos sinulla on useita WordPress-verkkosivustoja, tiedät kuinka paljon työtä niiden kaikkien hallinnointiin kuuluu. Sinun ei tarvitse vain kirjautua sisään jokaiseen sivustoon erikseen, vaan myös päivittää ne (ja niiden monet laajennukset) myös erikseen.
Onneksi WordPress Jetpack -laajennus virtaviivaistaa useiden WordPress-verkkosivustojen hallintaprosessia kätevällä hallintaominaisuudella.
Tämän ominaisuuden avulla järjestelmänvalvojat voivat hallita useita itse isännöitäviä WordPress-verkkosivustoja yhdestä WordPress.com-käyttöliittymästä. Tarkemmin sanottuna voit päivittää laajennuksia ja teemoja massalla – yhdellä napsautuksella – tai jopa sallia laajennusten päivityksen automaattisesti:
Esimerkki siitä, miten yksittäisten laajennusten päivitys tapahtuu Jetpack Managen avulla.
5. Hakukoneiden optimointi
Verkkosivuston nopeus on tärkeä tekijä (vai ei?) Hakukoneiden optimoinnissa, ja Automattic ei unohtanut sitä, kun he rakensivat Jetpackin.
Vaikka WordPressillä on sisäänrakennetut SEO-asetukset, Jetpack tukee niitä Photon-ominaisuudellaan, joka luottaa WordPress.comin sisällönjakeluverkkoon (CDN) nopeuttaaksesi kuvien latausaikoja – nopeuttaaksesi koko verkkosivustoa prosessissa.
Lataamalla kuvia nopeasti, WordPress Jetpack -laajennus parantaa myös käyttökokemusta. Tämä on erityisen tärkeää, koska joillakin Internet-käyttäjillä on varaa ladata verkkosivustoja vain noin 400 millisekuntia ennen kuin he luopuvat ja menevät muualle.
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Jetpack tarjoaa myös automaattisen sivustokartan luontitoiminnon, joka helpottaa hakukoneiden elämää yrittää indeksoida verkkosivustosi.
Johtopäätös – miksi WordPress Jetpack -laajennus asennetaan
Liian monien laajennusten asentaminen WordPress-verkkosivustoosi voi vahingoittaa sitä nopeuden ja tietoturvan kannalta – mutta osa WordPressin houkuttelevuudesta pystyy helposti lisäämään uusia toimintoja.
Jotta tasapaino saavutettaisiin nopeuden, turvallisuuden ja toiminnallisuuden välillä, suosittelemme, että otat Jetpackin verkkosivustosi laajennusruokavalioon.
Resurssienhallinnan vuoksi sinun on asennettava WordPress Jetpack -laajennus verkkosivustollesi seuraavasti:
- Parannettu verkkosivutoiminto: liittyvän sisällön, sosiaalisen median jakamismoduulien, yhteyslomakkeiden ja ylimääräisten widgetien kautta.
- Liikenteen kasvu: kautta julkistaa ja liikennetilastot.
- Vahvistettu turvallisuus: mahdollistaa Suojaa-ominaisuuden.
- Keskitetty hallinto: kiitos Jetpackin hallintaominaisuudesta.
- Hakukoneoptimointi: kiitos Photon ja automaattinen sivukarttojen luominen.
Käytätkö Jetpackia WordPress-verkkosivustosi parantamiseen vai suositteletko vaihtoehtoisia laajennuksia saadaksesi samanlaiset työt tehtyä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!