Brug af Print-on-Demand til at sælge din egen vare på WordPress: Begyndervejledning

Emnet for monetisering af websteder er et af de mest almindelige og også et af de mere mystiske derude. Vi har talt meget om indtægtsgenerering andre steder, og der er mange metoder til at gøre din tid værd med et websted. Men hvad med at undersøge noget, der måske ikke var så indlysende i starten? Det er her brugerdefinerede varer kommer i spil og ideen om print-on-demand på WordPress.

Med andre ord, hvad med at tilbyde dit publikum nogle skræddersyede krus, t-shirts og alle mulige andre ting? Lad os hilse Fionn Concannon velkommen, der fortæller os alt om, hvordan det er gjort.

Dette er et bidrag fra Fionn Concannon:

E-handel er en blomstrende sektor. Ifølge Shopify nåede e-handelstransaktioner 2,3 milliarder dollars i 2017, hvilket svarer til 10% af detailsalget i USA alene. Derudover bruger 11% af kunderne smartphones til at gøre deres regelmæssige indkøb og henvende sig til sociale medier for at få råd og information.

Tendenserne for fremtiden indikerer, at e-handel vil være mobil, social og global. Forbes magasin rådgiver om at være opmærksom på disse e-handelstendenser: e-mail-e-handel, interdepartementalt samarbejde, kundeengagement og stemmesøgning.

Eksplosionen af ​​e-handel har skabt nye virksomheder, men det betød også, at traditionelle virksomheder tilpasset til at omfatte teknologi. Dette er især tilfældet for forlagssektoren. Udskrivning og opbevaring af bøger i bulk stoppede med at være go-to mulighed, og den foretrukne model er skiftet til print-on-demand (PoD). Dette betyder, at udgivere nu kan fremstille bøgerne, efter at kunden har betalt, og derved reducere risikoen.

Dette system er dog ikke eksklusivt for forlagsvirksomhederne. Print-on-demand-tjenester tilbyder fremragende muligheder for online-forhandlere i alle brancher og hjælper annoncører med at tjene penge på deres eget arbejde. Denne artikel vil undersøge, hvordan tilpasset merchandise og e-handel integreres, og hvordan dette har ændret landskabet for evigt.

Print-on-demand på WordPress: Hvem drager fordel af det? Et overblik

Små virksomheder kan producere og sælge specialiserede mærkevarer via en WordPress-drevet e-handel butik, når det er nødvendigt. På denne måde reducerer SMV’er risiciene, såsom at have et overskud af usolgt lager, investere tid og penge i fremstilling, lagring af lager og levering. Fejl kan rettes i realtid, og der er ingen up-front omkostninger at bekymre sig om.

Kunstnere og kreative kunsthåndværkere drager også fordel af denne udvikling. Print-on-demand-modellen åbner mange muligheder for at starte en ny virksomhed og sælge deres kreationer. Hvis du opererer inden for det kreative felt og starter en ny satsning, er alt hvad du behøver at opbygge et simpelt WordPress-websted, sætte WooCommerce på toppen af ​​det og promovere din online butik gennem digitale kanaler. Du kan sælge dine egne tilpassede varer uden de tilknyttede risici

Platforme, du kan bruge til udskrivning på forespørgsel

Opsætning af en e-handelsbutik med PoD kan virke en afskrækkende opgave, især hvis du ikke er teknisk erfaren. Der er dog mange ressourcer til rådighed til at guide dig gennem processen for at starte en online butik med WordPress. Derudover behøver du ikke mange investeringer for at starte det – eller en opgørelse eller et fysisk rum.

Den første ting, du har brug for, er at vælge en platform, der skal integreres i WordPress for at være vært for din butik. Afhængig af dine evner, vil nogle arbejde bedre end andre. For eksempel, hvis du er en nybegynder, er det bedre at vælge en platform med en let at bruge interface, men hvis du er mere erfaren, har du sandsynligvis brug for en platform, der tillader mere tilpasning for at tilpasse den til dine specifikke behov.

Lad os først tage os af elefanten i rummet. Ingen tvinger dig til at bruge WooCommerce. Det er en af ​​mulighederne, ja, men det er ikke et must. Du kan sikkert bruge andre platforme og kun integrere dem med din WordPress-opsætning på overfladen.

Her er en oversigt over de tre af de mest populære e-handelsplatforme, som du kan bruge:

Shopify

Denne platform er meget ligetil og let at bruge. Vælg bare en af ​​planerne, link dit domæne til din Shopify-konto, indstil dit design / skabelon, tilføj dine produkter og betalingsmuligheder. Det er det! Din butik er klar til at blive opdaget.

Adelina Tuca har for nylig listet de 20+ bedste Shopify-temaer, som bestemt er værd at læse.

Shopify: brug det til print-on-demand på WordPress

For at integrere dit katalog til PoD, skal du blot vælge den mest passende Shopify-app og installere den.

Shopify er en all-round service, der også giver sikkerhed for økonomiske transaktioner, solid kundeservice, assistance med markedsføring og design og et udvalg af tilføjelser til tilpasning af e-handelsbutikker. Denne platform har været i forkant med tilpasset e-handel med merchandise og tiltrækker fortsat iværksættere fra mange forskellige brancher.

Når du har alt konfigureret hos Shopify, kan du tage embed-koder til købsknapperne og placere dem på dit WordPress-websted for at få en jævn integration.

Magento

Magento er en open source e-handelsløsning. Det er en af ​​de mest populære platforme på markedet på grund af dens fleksibilitet. Magento tilbyder en communityversion, der er gratis, plus også nogle betalte muligheder. Det kan integreres i dit WordPress-websted med et plugin, og til din PoD-service skal du installere en af ​​deres udvidelser.
magento

Den største fordel ved at bruge Magento er, at det har mange funktioner, en intuitiv interface og fleksibilitet til at tilpasse alle aspekter. Det har et community af brugere, der kontinuerligt opretter nye udvidelser, og der er masser af support der tilbydes. Prisen stiger dog, hvis du har brug for en mere kompleks service, og ofte kan det være vanskeligt at finde gode udviklere, når det er nødvendigt.

Alt i alt er dette en mulighed for den mere avancerede bruger, der har brug for meget specifikke funktioner og sandsynligvis opererer på et højere volumen.

WooCommerce

WooCommerce er en af ​​de mest kraftfulde platforme til e-handel.

WooCommerce er en open-source e-handel plugin til WordPress og nu en af ​​de mest populære e-handelsløsninger på nettet.

Det giver en god brugeroplevelse, og de grundlæggende funktioner er gratis.

WooCommerce

WooCommerce er en fantastisk platform til opstart af e-handel, især hvis du allerede bruger WordPress. Det har også integration til print-on-demand og drop-shipping-tjenester.

Der er mange muligheder for at tilpasse din butik med WooCommerce-udvidelser. Denne platform er også let at lære, især hvis du allerede er bekendt med WordPress. Det er meget populært, hvilket betyder, at der er masser af samfundsstøtte der tilbydes, når det kræves.

Har du svært ved at beslutte? Her er en yderligere læsning:

  • WooCommerce vs Magento – hvilket er bedre?
  • Shopify vs WooCommerce – hvilket er bedre?

Hvem bruger print on demand som forretningsmodel?

Kreative og design fagfolk

Brugerdefineret merchandise er en fantastisk mulighed for annoncører at tjene penge på deres arbejde. PoD er ved at stige, hvilket giver en fremragende mulighed for kunstnere, fotografer, designere og alle kreative mennesker til at blive iværksættere og sælge deres håndværk online uden det fysiske besvær.

Kunstnere kan oprette deres design som sædvanligt ved hjælp af værktøjer som Adobe Illustrator, InDesign eller Photoshop. Derefter kan de uploade et billede i høj kvalitet til deres valgte platform, og PoD-tjenesten gør resten. Produktet udskrives og sendes direkte til kunden.

Kunst kan sælges som de sædvanlige prints, men du kan også have det på lærred, telefonsager, t-shirts, dyner, puder osv. Desuden er det ikke nødvendigt at have et stort lager, da disse produkter oprettes først efter kunden har betalt for dem.

Virksomheder og SMV’er

Borte er de dage, hvor virksomheder og SMV’er måtte bestille store mængder merchandise og håndtere uønskede eller ubrugte genstande. Endnu værre var det at opdage en fejl, efter at en enorm ordre var ankommet og blev betalt for. Dette kan ødelægge virksomheder uventet.

On-demand-udskrivning er en lavrisikoindstilling for enhver virksomhed. For eksempel minimeres leveringsomkostninger, og det er normalt kunden, der betaler. Lageromkostninger reduceres også, da du ikke behøver at beholde noget lager. I denne forstand udryddes bortskaffelse af omkostninger til uønskede varer, da du kan kontrollere det beløb, du bestiller. Opdateringer og ændringer er normalt gratis, og der er normalt en hurtig vendepunkt for produktion.

Den ekstra fordel er at have et stort produktsortiment, der indeholder unikke varemærker. I en verden, der er blevet mere homogeniseret, kan SMV’er og små e-handelsbutikker adskille sig med brugerdefinerede designs, som ikke findes andre steder i verden.

Uden innovativ teknologi ville dette ikke have været muligt.

Markedsføring af din butik og tilpassede varer

Så du har nu din butik i gang, og du har oprettet nogle fantastiske varer, du kan sælge. Men nu skal du promovere din e-handelsvirksomhed og dens produkter og nå et bredt publikum.

De platforme, der er omtalt tidligere, vil tilbyde markedsføringsrådgivning og værktøjer, men du bliver nødt til at have en god strategi på plads for at skille sig ud fra mængden og få succes i et konkurrencedygtigt marked. Her er de øverste 4 kanaler til effektiv markedsføring af din tilpassede merchandise-butik.

SEO & PPC

Du skal optimere dit websted, så det kan findes af søgemaskinerne. Dette er en af ​​de bedste langsigtede metoder til at føre trafik til dit websted og øge salget. Først og fremmest skal dit WordPress-sted overholde Googles egne retningslinjer. Gratis værktøjer som Yoast er perfekte til styring af SEO i din WordPress e-commerce butik.

SEO er en omfattende og kompleks praksis, der involverer optimering på stedet og andre taktikker såsom link-building og indholdsudvidelse. Du kan følge denne omfattende guide fra Kissmetrics for at forbedre din e-handel SEO. SEO kræver meget hårdt arbejde og tålmodighed, og denne praktiske guide fra Alex er perfekt til dem, der ikke er interesseret i processen.

PPC er en mere øjeblikkelig rute til markedet. Den mest populære platform for PPC er Google AdWords. Dette er tekstbaserede annoncer placeret i søgeresultaterne eller displayannoncer placeret over Googles netværk. Du kan skræddersy kampagner til din niche og få ekstremt granular med målretning på tværs af flere annoncesæt. Sleeknote-guiden til AdWords til e-handel er værd at læse for at forstå det væsentlige.

Indholdsmarkedsføring

Indholdet er konge. Du skal oprette indhold til dit publikum ved at tappe på deres behov, ønsker, interesser og bekymringer. En blog er et godt første skridt, selvom indholdsmarkedsføring ikke stopper her. Du kan læse denne fantastiske introduktion til indholdsstrategi til grundig vejledning.

I det væsentlige skal du planlægge, om dit indhold opfylder bestemte faser i køberrejsen, plus slå dig sammen med influencere for at udvide rækkevidden og indarbejde sponsoreret forfremmelse for at få flere øjebolde på det bedste indhold.

Brugergenereret indhold er fantastisk, og anmeldelser eller vidnesbyrd har stadig et vigtigt sted i indholdsmarkedsføringsmixen. Skriftligt indhold er effektivt, men overvej forskellige medier, fra video til lyd. Gå sammen med partnere for at samarbejde om indholdsprojekter.

Sociale medier

Der er milliarder af mennesker, der bruger sociale medier hver dag, og dine kunder bruger sandsynligvis også det. Sociale medier er en fantastisk kanal til at sprede indhold, som du har oprettet, til at opbygge et samfund af tilhængere og øge dit direkte salg. Du bliver nødt til at identificere, hvor dine kunder er, og målrette dem omhyggeligt med relevant indhold.

Du har muligheden for at fokusere på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn og mange andre platforme på nettet. Du kan gå i gang med organiske kampagner eller investere budget i annoncer og sponsorerede poster. Den sociale verden er din østers!

Resumé

Når teknologi og kreativitet kombineres, opstår nye forretningsmuligheder. Dette er tilfældet med print-on-demand, der hæver e-handelsmodellen til nye højder. De kreative brancher har nu kontrol og ultimativ fleksibilitet, og små virksomheder behøver ikke længere at investere risikable mængder på lager inden salg. Modellen fungerer for alle involverede.

Evnen til at producere og sælge brugerdefinerede merchandise betyder, at enhver WordPress e-handelsbutik kan tilbyde et unikt produktsortiment til enhver tid. Kunder er ikke længere begrænset til at købe produkter med store mærker, og iværksættere har en solid mulighed for at nå ud til mennesker over hele verden via digitale kanaler.
Om forfatteren: Fionn Concannon er medstifter og administrerende direktør hos KITE – dit sted at gå efter print-on-demand-løsninger, der genindse.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me