Beste logo-maker: 10 geweldige tools vergeleken voor 2020

Uw logo is het gezicht van uw website. Een goed ontworpen logo spreekt voor zich en is gedenkwaardig. Dit bericht helpt je in een mum van tijd de beste logomaker te kiezen.

Hoe u de beste logomaker voor u kiest

Als u de beste logomaker voor uw behoeften kiest, moet u op de volgende punten letten:

 • Makkelijk te gebruiken – sommige logomakers doen veel werk voor u, terwijl anderen vereisen dat u in principe helemaal opnieuw bouwt.
 • Prijs – sommige logo-makers zijn 100% gratis, terwijl anderen u kosten in rekening brengen als u een hoogwaardige versie van uw logo wilt downloaden.
 • Aanpassingsfuncties – sommige logomakers bieden volledige drag-and-drop-interfaces en veel ontwerpelementen, terwijl andere beperkter zijn.

Snelle lijst met logo-makers die we zullen vergelijken:

 1. Uitgekomen
 2. DesignHill Logo Maker
 3. Canva
 4. Tailor Brands
 5. GraphicSprings
 6. Squarespace Logo Maker
 7. Ucraft
 8. Logo tuin
 9. Logo Genie
 10. Hipster Logo Generator

Laten we eens diep ingaan op elk van deze tools.

Tien beste logo-makers vergeleken

1. Uitgekomen

Maker van Shopify-logo

Hatchful is een eenvoudige logo-maker van Shopify. U kunt een heleboel sjablonen maken in slechts vier tot vijf klikken. De goed ontworpen interface is geweldig voor beginners. Selecteer om te beginnen uw bedrijfsruimte en volg deze stappen:

Hatchful interface

 • Kies je niche
 • Kies je look
 • Voer de naam van uw site in
 • Deel waar u het logo gaat gebruiken
 • Kies uw unieke logo uit een indrukwekkende lijst met sjablonen

Indien nodig kunt u uw logo verder bewerken. Elk downloadbaar logopakket bevat afbeeldingen van verschillende resoluties voor uw site en uw sociale media-profielen.

Prijzen

U kunt gratis een logo maken met Shopify. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als u besluit een van hun premium logosjablonen te kopen.

2. Designhill Logo Maker

designhill logo maker

Designhill biedt unieke en intuïtieve ontwerpen die uw logo extra informatief maken.

Kies eerst uw vijf favoriete ontwerpstijlen. Vervolgens genereert hun systeem verschillende specifieke sjablonen. Bewerk uw favoriete om een ​​verbluffend merkgezicht voor uw bedrijf te maken, verander alles van lay-out tot pictogrammen om het perfecte logo te bouwen.

Prijzen

U kunt een logo krijgen voor een eenmalige vergoeding van $ 20. Dit zou een logobestand met een basisresolutie zijn. Voor een hogere resolutie met meer verschillende versies brengen ze $ 65 in rekening. Als u een groter bedrijf heeft en meer add-ons wilt, koop dan een pakket op ondernemingsniveau van $ 150.

3. Canva

Canva

Canva is voor zowel beginners als professionals. Het is een multifunctionele software die helpt bij het ontwerpen van afbeeldingen voor alles, variërend van Facebook-advertenties en infographics tot blogposts en logo’s.

Selecteer uw type website en kies het juiste logo-ontwerp. Pas vervolgens de lettertypen aan om het aantrekkelijker te maken. Het logo is te downloaden in PNG, JPG en PDF.

Prijzen

Canva is een gratis logomaker, dus u kunt aan de slag zonder geld uit te geven. Als u echter meer functies zoals enkele professionele pictogrammen wilt ontgrendelen of toegang wilt tot premiumafbeeldingen, moet u $ 12,95 / maand uitgeven.

4. Merken op maat maken

beste tool voor het maken van logo's

Tailor Brands is een premium tool voor het maken van elegante logo’s. Het kan u helpen erachter te komen wat de beste visuele stijl is voor uw bedrijf.

tailorbrands logo maker

Voer uw bedrijfsnaam in en voeg er een beetje over toe. Om het maken gemakkelijker te maken, kunt u het type logo kiezen (gebaseerd op pictogrammen, op naam of op basis van initialen). Selecteer een paar lettertypen en je krijgt een aantal logo’s. Hier zijn een paar sjablonen om u een idee te geven van hoe het logo-ontwerp eruit zou zien op verschillende platforms.

logo ontwerp

De maker laat u zien hoe uw logo eruit zou zien op een website, visitekaartje, social media en andere plaatsen.

Prijzen

Ze hebben drie maandelijkse tariefplannen op basis van de functies die u nodig heeft.

 • Basic – $ 4 per maand – biedt u een logobestand met een hoge resolutie. Gebruikers van het basispakket kunnen de tool voor het wijzigen van het logo en het watermerk gebruiken en krijgen het volledige eigendom.
 • Standaard – $ 6 per maand – voor degenen die naast het website-logo visitekaartjes willen maken. Je hebt toegang tot 500.000 pictogrammen en afbeeldingen om geweldige grafische inhoud te maken.
 • Premie– $ 13 per maand – speciaal ontworpen voor mensen die van socialemediamarketing houden omdat je socialemediatools krijgt om je marketing gemakkelijker te maken.

5. GraphicSprings

Grafische tool voor het ontwerpen van logo's

GraphicSprings is een logomaker met een gebruikersinterface die lijkt op een paginabuilder. Alle functies staan ​​in de linkerzijbalk en u kunt elke vorm of vorm voor uw logo selecteren. Je hebt volledige vrijheid om aan te passen.

Interface van GraphicSprings

Als u extra controle wilt over de details, dan is GraphicSprings iets voor u. Trouwens, als je niet zeker bent over de ontwerpprincipes om een ​​geweldig logo te maken, kun je iemand van hun team betalen om het te doen.

Prijzen

GraphicSprings heeft vier verschillende tariefplannen.

 • Basic– $ 20 – Als u alleen een aangepast logo met hoge resolutie wilt maken, maar het bestand is alleen beschikbaar in JPG-indeling.
 • Standaard– $ 40 – Je hebt altijd toegang tot logo-bewerking en aangepaste resolutie. Het bestand zal ook beschikbaar zijn in PDF-, PNG- en JPG-indeling.
 • Pro – $ 100 – Dit plan bevat veel add-ons, waaronder vectorbestanden en covers voor sociale media.
 • Platina – $ 200 – Ontworpen voor grote websites. Het zit vol met grafische functies zoals merkpresentatiesjablonen, beschikbaarheid van PSD-bestanden, grafische bescherming, enzovoort.

6. Squarespace Logo Maker

maker van squarespace-logo

Squarespace Logo Maker is een goede optie voor een eenvoudig logo. U kunt direct zien hoe uw logo eruit zou zien op een visitekaartje, website of t-shirt door prototypes te testen op het bewerkingsscherm. Gebruik Squarespace voor een eenvoudig, strak logo.

Prijzen

Squarespace is een gratis online logo-maker. Bestanden met hoge resolutie zijn gratis beschikbaar als u een Squarespace-klant bent. Voor niet-klanten is er een vergoeding van $ 10.

7. Ucraft

Ucraft

Ucraft heeft een supereenvoudige interface en onbeperkt gebruik. Met deze maker is het toevoegen en verwijderen van elementen eenvoudiger dan normaal. U kunt ook gratis een logo met hoge resolutie downloaden.

Prijzen

Je kunt een SVG-bestand krijgen voor $ 10, anders is de logomaker gratis te gebruiken.

8. Logo Garden

logo tuin

Logo Garden heeft een vrij eenvoudige gebruikersinterface. Het is beperkt aan te passen, maar het is geweldig voor het maken van een basislogo. Het is ook een uitstekende plek om verschillende combinaties te testen bij het uitzoeken van de juiste schets van uw logo.

Prijzen

Logo Garden is een gratis logo-maker die populair is in elke niche. Je hebt toegang tot deze tool voor $ 0.

9. Logo Genie

logogenie logo maker

Als je een minimalistische look wilt, is Logo Genie misschien wel de beste logomaker voor jou. Zodra u de details over uw bedrijf laat vallen, krijgt u potentiële logo-ontwerpen.

Prijzen

U kunt een professioneel logo maken met Logo Genie voor $ 20.

10. Hipster-logogenerator

hipster logo maker

Hipster Logo Generator helpt u bij het maken van het perfecte logo voor uw website.

Zoals de naam al aangeeft, helpt deze tool bij het maken van een logo in hipster-stijl, maar als je wilt, kun je ook een klassiek of modern ontwerp maken. Voer een paar ideeën uit en kies een leuk logo. Hipster Logo Generator brengt alleen kosten in rekening voor een afbeelding met een hoge resolutie. Dit betekent dat u uw definitieve logo-ontwerp gratis kunt downloaden.

Prijzen

Hipster Generator-logo biedt gratis een logo met een lage resolutie. Een logobestand met hoge resolutie is beschikbaar voor $ 5.

Laatste woorden

Het gebruik van een van deze logo-makers is een geweldige optie als je van het doe-het-zelf-type bent. Als u echter liever wilt dat iemand anders het werk voor u doet, hebben we ook een bericht met enkele tips voor het laten ontwerpen van een logo. Hoewel het misschien niet zo betaalbaar is als deze tools, is het waarschijnlijk niet zo duur als je zou denken!

Heeft u vragen over deze logo-makers? Vraag het weg in het opmerkingengedeelte!

* Dit bericht bevat gelieerde links, wat betekent dat als u op een van de productlinks klikt en vervolgens het product koopt, we een kleine vergoeding zullen ontvangen. Geen zorgen, u betaalt nog steeds het standaardbedrag, dus u betaalt niets.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me