Hvordan få billige SSL-sertifikater for WordPress nettsteder

Helt siden Google bestemte seg for å vurdere SSL som en rangeringsfaktor, har etterspørselen, samt tilbudet til SSL-sertifikater, økt. Dermed lurer mange webmastere og bloggere på hvordan man kan få billige SSL-sertifikater for WordPress nettsteder.

Hvis du også er fascinert av det samme spørsmålet, har du kommet til rett sted. I denne artikkelen skal vi se på noen av de beste gratis eller billige SSL-sertifikatene for WordPress-brukere.

Hvor kan du få billige SSL-sertifikater for WordPress nettsteder

Før vi går videre, må vi først diskutere litt om SSL-sertifikater generelt. En god stund ble SSL-er brukt til å tilby kryptering og sikkerhet for e-handelsnettsteder eller andre nettsteder som omhandlet sensitive brukerdata. Blogger, porteføljesider osv. Trengte ikke et slikt SSL-sertifikat.

Imidlertid, med det stadig økende antallet sikkerhetsrisikoer (og faux phishing nettsteder som har en tendens til å etterligne mellomstore blogger), øker SSL-er i bruken. I tillegg har tilstedeværelsen av “https” i nettadressen din også blitt en søkemotorrangeringsfaktor. Naturligvis vender flere og flere eiere av nettstedet seg mot SSL-alternativer.

Kostnaden for SSL-sertifikater

Et godt SSL-sertifikat kan koste alt fra noen få dollar til så mye som $ 700 per år! Selvfølgelig kan dette vise seg å være en kostbar investering for mange av oss. Så er det en vei ut?

Ja. Det er flere leverandører av SSL-sertifikater der ute som gir gratis eller billig SSL-sertifikat for WordPress-nettsteder.

Til å begynne med, hvis du er mer bekymret for kryptering og søkerangering, vil en SSL på domenenivå være tilstrekkelig for deg. Her får du “https” og det grønne nettstedets segl i adressefeltet. f.eks .:

https segl

Du får imidlertid ikke den fullstendige grønne linjen som viser firmanavnet og geolokaliseringen i adressefeltet. Som dette:

https segl

Avanserte SSL-er har en tendens til å sikre flere domener, underdomener og tilby tilleggsfunksjoner. Men de grunnleggende SSL-ene er nok for det meste bruksscenario, og du kan spare mye penger her.

Merk at de billigere SSL-ene, som de som er oppført nedenfor, bare sikrer ett domene per sertifikat. Hvis du har 5 forskjellige nettsteder, må du få 5 forskjellige sertifikater. Også underdomener teller som et eget domene her – du trenger to separate sertifikater hvis du vil sikre deg mysite.com og another.mysite.com

La oss nå flytte til de spesifikke stedene der du kan få SSL-sertifikater for WordPress:

1. La oss kryptere

Billige SSL-sertifikater for WordPress: La oss kryptere

Let’s Encrypt har raskt steget som et verdig alternativ når det gjelder å få gratis SSL-sertifikater for nettstedet ditt. Den er full åpen kildekode og støtter praktisk talt alle større plattformer eller domenenavnsystemer der ute.

I utgangspunktet begynte Let’s Encrypt som en åpen SSL / TLS-sertifikatmyndighet. Nesten ett år tilbake ble det stort sett betalt SSL-sertifikater (unntatt sporadiske forsøk). Med bruk av Let’s Encrypt har scenariet endret seg. Alle gode webhotellleverandører, inkludert mange administrerte WordPress-verter, tilbyr støtte og egen integrasjon for Let’s Encrypt. Det fungerer sømløst uansett om du er vertskap for NGINX, Apache eller LiteSpeed. I tillegg støttes og gjenkjennes Let’s Encrypt-sertifikater av nesten alle de store nettleserne.

La oss kryptere sertifikater er gyldige i 90 dager. Det kan virke som om det er en kortere periode, men du kan stille inn sertifikatene dine til å automatisk fornye seg, noe som gjør dem bra for livet til domenet ditt. Webhosts som Bluehost eller SiteGround gjør dette automatisk for deg, og de er blant de vi anbefaler.

Merk. Når du har valgt et av selskapene / billige SSL-sertifikater for WordPress som er vist i denne listen, skiller den faktiske prosessen med å integrere SSL-sertifikatet med nettstedet ditt fra selskap til selskap. Imidlertid gir hver enkelt detaljerte instruksjoner om hvordan du får alt til å fungere. I de fleste tilfeller bør du være i stand til å enten håndtere integrasjonen selv, eller få supportteamet enten fra verten eller SSL-selskapet til å gjøre hele saken for deg.

2. Cloudflare SSL

Cloudflare

Cloudflare er generelt kjent som CDN (Content Delivery Network). Den tilbyr også flere funksjoner som muligheten til å bekjempe brute force attacker, blokkere ondsinnet trafikk og så videre.

Blant annet har Cloudflare også en SSL-funksjon med ett klikk som lar deg tjene innholdet ditt via https i motsetning til ikke-sikker http-protokoll. I hovedsak må du dirigere trafikken til nettstedet ditt via Cloudflare og slå på SSL-funksjonen der. Det er alt, nettstedet ditt vil tjene sider over SSL.

Denne enkelklikkede SSL-modulen til Cloudflare er til og med tilgjengelig på gratisplanen, så du trenger ikke å bruke en eneste krone for det. Tatt i betraktning det faktum at Cloudflare lenge har vært et stort navn i verden av CDN-er, er det åpenbart at SSL-tilbudet blir akseptert og anerkjent av alle de store nettlesere og serverklienter..

3. FreeSSL

Gratis SSL-sertifikater for WordPress: FreeSSL

FreeSSL tilbyr SSL-sertifikater for, vel… gratis. Denne spesielle tjenesten er den nyeste oppføringen på listen vår og er fremdeles i pre-release fase. Du kan registrere deg ved å oppgi e-postadressen din og bli informert når FreeSSL blir tilgjengelig.

Imidlertid, hvis du er en non-profit eller en oppstart, kan du få et tidlig tilgangspass og komme i gang med FreeSSL med en gang! Du får et SSL-sertifikat på domenenivå som er gyldig i ett år. Som sådan tilbyr FreeSSL sertifikater med lengre varighet sammenlignet med Let’s Encrypt.

FreeSSL er støttet av Symantec, det samme selskapet som står bak Norton Website Security og andre relaterte produkter. Så hvis du ønsker å fremme tillit eller forbedre sikkerheten på nettstedet ditt, kan FreeSSL være passende for deg når det kommer med Norton Secured Seal og anti-malware verktøy..

4. cPanel AutoSSL

cPanel AutoSSL

cPanel AutoSSL er en funksjon som er del av programvaren for kontrollpanel for webhotell for cPanel. I hovedsak er det et automatisk SSL-alternativ som tilbyr gratis SSL-sertifikater til ethvert nettsted som administreres via cPanel.

Ikke støttes av eldre versjoner av cPanel, og webhotellleverandøren må tilby cPanel 58 eller høyere for dette arbeidet. For det meste fungerer alt utenfor boksen, og du kan omdirigere trafikken til https-versjonen av websidene dine. Dette SSL-sertifikatet er utstedt av COMODO og er gyldig i 90 dager. Imidlertid kan den settes til automatisk fornyelse og dermed gjøre det bra for livet.

Naturligvis vil webhotellleverandøren din måtte tilby cPanel. Hvis du er hos en administrert WordPress-vert og / eller en vertsleverandør som ikke tilbyr cPanel, vil du ikke kunne benytte deg av denne funksjonen.

5. Billige sertifikater på domenenivå

Som diskutert ovenfor, trenger du ikke et high-end SSL-sertifikat for å sikre nettstedet ditt eller forhindre at personsøkeranken faller. Det er forskjellige billige SSL-sertifikater for WordPress-brukere der ute som du kan velge fra, hvis de gratis alternativene ovenfor ikke ser ut til å være tilstrekkelig for deg.

Til å begynne med kan du gå for en COMODO PositiveSSL som koster $ 9,00 per år. For den prisen kan du sikre nettstedet ditt ved hjelp av garanterte kryptering og verifisering av nettsteder.

Positiv SSL

Et annet alternativ blant billige SSL-sertifikater for WordPress ville være RapidSSL som koster $ 10,95 per år. Det tilbyr sterk 128- til 256-bits kryptering for domenet ditt.

RapidSSL

Merk at billig her ikke innebærer under pari. Begge ovennevnte sertifikater er anerkjent av alle de viktigste webteknologiene og tjenestene. I tillegg er det en tilbakebetalingstid, selv om den varierer fra en SSL-registrar til en annen.

Til slutt er det noen andre alternativer også. Du kan velge et EssentialSSL Wildcard som kan sikre hoveddomenet ditt, samt alle underdomener for $ 99,90 per år (slik at du kan ha forskjellige SSL-er for mysite.com og shop.mysite.com og support.mysite.com og så videre).

Konklusjon

Så der har du det. Som du kan se er det ikke alltid en kostbar å sikre nettstedet ditt, og det er forskjellige alternativer når det gjelder billige SSL-sertifikater for WordPress nettsteder og blogger..

Har du noen spørsmål knyttet til SSL-sertifikater og hvordan få dem til ditt WordPress-nettsted? Ta gjerne kontakt i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me