Dokumentacija adrenalina

Contents

Dokumentacija adrenalina

Izbornik dokumentacije

 1. Općenito i ugradnja
 2. Demo sadržaj
 3. Zaglavlje
 4. stranice
 5. klizač
 6. Mogućnosti MedicPressa
 7. kratke kodove
 8. Dodaci
 9. Podnožje
 10. Prijevodi
 11. Dodaci

1. Općenito i ugradnja

1.1 Nekoliko riječi na početku

Adrenalin je WordPress tema za tvrtke koje čine utrku srca. Bilo da se radi o bungee skakanju, paintballingu, rock climbingu ili kajaku – svi volimo ushićenje suočavanja sa svojim strahovima. Ova je tema savršen način pokazati svijetu avanturu za kojom žude.

1.2 Instalacija

Pretpostavljam da već imate svježu kopiju WordPress-a instaliranu na vašem poslužitelju.

Preuzmite zip datoteku teme
Prvo što ćete trebati učiniti je preuzeti zip datoteku za instalaciju tema.

Ako ste kupili temu u našoj Themeisle Shopu, trebali ste primiti e-poštu s podacima o vašem računu i možete je preuzeti iz Povijesti kupovine.

Instalirajte temu
Adrenalinsku temu možete instalirati na dva različita načina:

 1. Prenesite zip datoteku – poželjna metoda
  Kad ste prijavljeni na svoju nadzornu ploču za WordPress, idite na Izgled »Teme» Dodaj novo »Učitaj temu i odaberite zip

  datoteka
  adrenaline-pt.zip

  vas
  preuzete iz naše trgovine i kliknite gumb Instaliraj sada.
 2. Prijenos FTP-a
  Otpakujte sadržaj

  adrenaline-pt.zip

  datoteka
  i prenesite mapu

  pod nazivom
  adrenalin-pt

  do
  vaš poslužitelj

  do
  WP-prijenosa / teme /

  mapa
  pomoću FTP klijenta.

Nakon što je vaša tema na poslužitelju, aktivirajte je klikom na gumb Aktiviraj ispod slike za pregled u Izgled »Teme

Aktivirajte Adrenalin WP

Čestitamo! Sada je instalirana Tema Adrenaline WP.

I dalje morate instalirati / aktivirati potrebne i preporučene dodatke – to možete učiniti posjetom Izgled »Instaliranje dodataka unutar wp-admin-a.

1.3 Ažuriranja

Ako ste temu kupili u našoj trgovini temama, možete je registrirati i primiti automatska ažuriranja.

Kako ćete dobiti licenčni ključ? – Prijavite se na svoj račun i kliknite Povijest kupovine -> Prikaži licencu, postoji odjeljak pod nazivom “Ključevi licence:” i možete kopirati odgovarajući licenčni ključ za svoju temu.

1.4 Prilagodite izgled

Možete potpuno prilagoditi izgled teme Adrenaline WP. Idite na izgled »Teme i kliknite gumb Prilagodi:

Prilagodite Adrenalin WP

Pojavit će se novi prozor i sada možete prilagoditi izgled svoje teme – učitajte svoj prilagođeni logotip, promijenite osnovne boje, omogućite / onemogućite značajke teme, dodajte prilagođeni CSS ili Javascript itd..

2. Demo sadržaj

2.1 Demo instalacija jednim klikom

Možete uvesti demo sadržaj s naše demo stranice (sa zamagljenim licenciranim slikama) jednim klikom gumba. Ići Izgled »Uvoz demo podataka i kliknite na gumb za uvoz.

Ne zaboravite aktivirati sve potrebne dodatke prije uvoza demo podataka.

Demo uvoz jednim klikom

Pri postavljanju sadržaja s novom temom, poseban naglasak stavite na optimizaciju brzine stranice, posebno na postupak optimizacije slike. Na ovaj način možete uštedjeti na propusnosti, smanjiti stopu napuštanja početne stranice na svojoj web stranici i učiniti svoje korisnike zadovoljnima. Tema Adrenalina stvorena je s obzirom na brzinu, ali velike, neoptimizirane slike mogu i pokvariti ovo iskustvo.

Pročitajte više →

2.2 Uvoz XML datoteke

Ako želite uvesti demo sadržaj na staromodni način, na ovom URL-u možete dobiti novu kopiju XML datoteke na našem poslužitelju: http://artifacts.proteusthemes.com/xml-exports/adrenaline-latest.xml , Ne zaboravite aktivirati sve potrebne dodatke prije uvoza demo podataka. Za uvoz demo podataka idite na Alati »Uvoz, kliknite na WordPress (instalirajte WordPress Importerplugin ako već nije instaliran) i prenesite / uvezite prethodno spremljenu xml datoteku (ne zaboravite omogućiti Preuzmite i uvezite privitke datoteka potvrdni okvir za uvoz slika).

Demo widgeti
Nakon što uvezete demo sadržaj, također možete uvesti widgete na staromodni način. Datoteka za uvoz widgeta također se nalazi na našem poslužitelju: http://artifacts.proteusthemes.com/json-widgets/adrenaline.json. Preimenujte ovu datoteku u adrenaline.wie (imajte na umu za proširenje datoteke) i upotrijebite ga u dodatku Widget Importer & Exporter. Ići Alati »Uvoz / izvoz widgeta i uvesti datoteku.

Nakon postavljanja uvoza
Nakon što uvezete demo podatke i widgete, trebali biste postaviti i sljedeće:

 • ići Postavke »Čitanje, postavite prikazivanje početne stranice na statičku stranicu i odaberite naslovnicu i stranicu bloga u odgovarajućim padajućim izbornicima,
 • ići Izgled »Izbornici, odaberite glavni izbornik iz padajućeg izbornika na vrhu i kliknite na Odaberi. Pomaknite se do dna i postavite lokaciju teme na glavni izbornik (ako ima više lokacija možete tim izborima dodijeliti i druge izbornike),
 • ići Izgled »Widgeti, i postavite widgete prilagođenog izbornika odabirom ispravnog izbornika (u podnožje i bočna traka naših usluga),
 • opcionalno postavite ostale stvari (poput logotipa, boja, …). Te se postavke mogu pronaći u Izgled »Prilagodi.

Ako iz nekih razloga ti URL-ovi nisu dostupni, a temu ste kupili u našoj trgovini Themeisle, možete se prijaviti na svoj račun, kliknuti na povijest kupovine i preuzeti glavnu datoteku teme.

Ne zaboravite aktivirati sve potrebne dodatke prije uvoza demo podataka.

3. Zaglavlje

Zadani logotip može se promijeniti u našim Opcijama tema – Izgled »Prilagodi» Opcije teme »Logo.

U temi Adrenaline možete odabrati alternativni logotip za predloške početne stranice. Ako koristite jednu naslovnicu s klizačem ili prednju stranicu Sa predlošcima stranice Sloja / revolucija klizača, naći ćete postavke specifične za naslovnu stranicu gdje možete definirati alternativni logotip koji se koristi na naslovnici.

Postavka alternativnog logotipa

Ako za prednju stranicu ne odredite alternativni logotip, upotrijebit će se zadani skup u alatu za prilagođavanje.

3.2 Favicon

Budući da je WordPress verzija 4.3, postavke favicon možete pronaći u Izgled »Prilagodi» Identitet web mjesta, gdje morate postaviti opciju Ikone web mjesta.

3.3 Widgeti zaglavlja

U ovoj su temi dva područja widgeta zaglavlja: Levo zaglavlje i Desno zaglavlje, koje su vidljive na svim stranicama, osim na prednjoj stranici s klizačem.

Možete staviti puno widgeta u područja widgeta zaglavlja, ali vaše će zaglavlje izgledati sjajno sa sljedećim widgetima:

3.3.1 Kutija ikona

Kutija ikona vidžeta

Pomoću ikona za vidžet možete u zaglavlje staviti bilo koju vrstu naslova s ​​malim tekstom i slikom. U demonstraciji koristimo ovaj widget za kontaktne podatke za koje mislimo da su vrlo važni za kupce.

U ovom widgetu možete odabrati Naslov, tekst i ikonu iz Font Awesome. Možete odabrati i vezu za cijeli okvir. Ako to polje ostavite prazno, okvir Ikona neće se moći kliknuti.

Dajemo vam nekoliko ikona koje možete odabrati, ali zapravo možete koristiti bilo koju ikonu iz ikona 519 Font Awesome. Samo zalijepite naslov ikone u polje Ikona i to je to. Kako je to cool?

Više od jednog widgeta Icon Box može se koristiti u zaglavlju.

Također možete koristiti tel: i mailto: u području Link za izravnu vezu s telefonom ili poštom. Na primjer: tel: 0038631567536 ili
mailto: [email protected]

3.3.2 Društvene ikone

Savršeni su za područje widgeta Header Right. Unesite URL stranice svoje društvene mreže i odaberite ikonu društvene mreže.

3.4 Glavni izbornik

Glavni izbornik se može postaviti u wp-adminu »Izgled» Izbornici. Tematske lokacije za glavni izbornik naziva se Glavni izbornik.

Predložak stranice

4. Stranice

wp-admin »Stranice su područje na kojima ćete provoditi većinu svog vremena prilikom izrade web mjesta. U taj smo postupak dodali nekoliko alata kako biste lakše i brže izrađivali svoje stranice.

4.1 Predlošci stranica

Predložak stranice

Možete birati između 3 različita predloška – zadani predložak, naslovnica s klizačem i naslovnica s klizačem sloja / revolucije..

Zadani predložak: Samo zadani predložak za jednostavne izgled i pravljenje stranica. Prvo morate izabrati opciju Page Builder pod naslovom i spremni ste za rad. Ovdje možete dodati naše widgete, odabrati različite vizualne stilove i još mnogo toga. Više o tome u sljedećem poglavlju.

Naslovnica s klizačem: Ovo je jedinstveni predložak koji u opcijama stranica dodaje mogućnost klizača. Može se koristiti s programom Page Builder. Više o tome u poglavlju Klizač.

Naslovnica s klizačem sloja / revolucije: Ne uključujemo ova dva klizačka dodatka s tom temom, ali osiguravamo da lijepo funkcioniraju, jer znamo da ih kupci žele koristiti. Kada aktivirate ovaj predložak, pojavljuje se novi meta okvirni klizač stranice u koji možete staviti ID / alias iz Layer / Revolution Slider-a.

4.2 Izrađivač stranica

Page Builder je vrlo moćan alat za izradu stranica. Evo jednog primjera kako to izgleda:

Page Builder ispita

Možete napraviti bilo koju vrstu rešetke dodavanjem novih redaka, a unutar njih stavite widgete. Kad završite s dodavanjem widgeta, također možete pomicati cijele redove prema gore i prema dolje.

Za više informacija o tome kako koristiti Page Builder, posjetite stranicu Builder stranice s web stranicama dokumentacije SiteOrigin.

4.3 Stil redaka za izradu stranica

Pogledajmo kako možemo oblikovati redove Page Builder-a.

Za početak moramo kliknuti na “Uredi redak” za redak koji želimo stilizirati kao što je prikazano na gornjoj slici. Otvorit će se prozor “Uredi red”, a s desne strane nalaze se tri kartice za podešavanje: Atributi, Izgled i Dizajn. Ovdje možete prilagoditi različite stvari za ovaj red.

Na kartici Izgled možete postaviti rub dna, jastučiće i promijeniti raspored redaka na punu širinu. Na kartici Dizajn možete postaviti boju pozadine, pozadinsku sliku i druge stvari.

Da biste postigli isti dizajn testimonijalnog widgeta kao na našoj demo stranici, morate kliknuti na karticu Izgled i postaviti Bottom Margin na 90px, Padding na 10, 0, 0, 0px i Raspored reda do pune širine Stretched. Zatim kliknite karticu Dizajn i postavite Boja pozadine na # 2e3b4e.

4.4 Stil widgeta za izradu stranica

Sada možete postaviti okvir oko widgeta i učiniti da se odabrani widgeti ističu. Ova se opcija može odabrati za sve widgete u alatu za uređivanje stranica “način uređivanja widgeta” na kartici Dizajn.

4.5 widgeti za izradu stranica

U alatu Page Builder možete koristiti gotovo bilo koji widget. Pogledajmo nekoliko ne baš neposrednih.

4.6 Dodatak SiteOrigin Editor

SiteOrigin Editor će za vas stvoriti isto okruženje uređivača kao i uobičajeni WordPress uređivač. Možete koristiti ovaj widget ako želite normalne mogućnosti uređivanja teksta. SiteOrigin Editor Widget dio je skupa widgeta Origin Site.

Primjer darovne kartice

Koristili smo widget SiteOrigin Editor za izradu “widgeta” darovne kartice. Također smo omogućili okvir oko widgeta dizajn opisan u gornjem odjeljku Stil Widget Page Builder iznad. Evo što smo stavili u uređivač:

Poklon za najbolje

Dolazi rođendan? Nabavite Rush poklon karticu. partnera2 Nabavite poklon karticu [/ button]

A evo kako to izgleda:

Kôd widgeta poklon kartice

4.7 Widget za poziv na akciju

Kako mogu dodati gumb? S našim prilagođenim kratkim kodovima. Upute možete pronaći u odjeljku Gumbi.

4.8 Dodatak istaknutih stranica

Featured Page je stvarno jednostavan widget koji koristimo u programu Page Page Builder. Sve što trebate učiniti je odabrati stranicu i jedan od dva izgleda koji smo napravili za vas.

Ali kako mogu promijeniti sliku i tekst na naslovnici?

Slika na naslovnici samo je uobičajena istaknuta slika odabrane stranice. To možete promijeniti u bočnoj traci svake pojedine stranice. Tekst se može promijeniti u polju Izvadak koji se može naći na kraju postavki stranice. Ako polje izvoda nije tamo, morate kliknuti na opciju zaslona (na vrhu stranice) i provjeriti Izvod. Više informacija potražite u slici ispod.

Istaknuta stranica
Kliknite za veći prikaz.

4.9 Mreža portfelja

Portget Grid Widget prikazat će vaše Portfolio stranice (portfolio stranice = aktivnosti u ovoj temi) u lijepoj filtrabilnoj mreži. Možete birati između dva izgleda: rešetka u više redova ili klizač u jednom redu. Također možete odabrati koje ćete kategorije prikazati, omogućiti CTA, … Ako napustite Oznaka za sve predmete prazno, neće biti kartica “Sve”.

4.10 Instagram Widget

Moći ćete prikazati svoje slike na Instagramu u vrlo lijepom odzivnom redu i imati neobavezni okvir za poziv na radnju: Instagram widget

Samo slijedite ove upute i preuzmite svoj pristupni tok od Instagrama i dobro idete:

 1. Prijavite se i preuzmite svoj Instagram pristup token,
 2. Nakon što dovršite korake provjere autentičnosti, kopirajte Access Token u odgovarajuće polje u postavkama widgeta.

Napomena: Podaci instagrama spremaju se u predmemoriju 30 minuta, pa ako dodate / uklonite slike na svom Instagram računu i ne vidite promjene na svojoj web lokaciji, to je zato što su keširani podaci. Možete pričekati 30 minuta i slike će se prikazati ili možete resetirati predmemoriju uređivanjem / ažuriranjem widgeta (napravite promjenu u widgetu. Na primjer: promijenite broj slike widgeta i ažurirajte stranicu, a zatim ga vratite natrag na željeni broj i ponovno ažurirajte stranicu, to će resetirati predmemoriju).

4.11 Weather Widget

Prikažite vremenske prognoze na vašem web mjestu pomoću našeg widgeta za vrijeme.

Sve što trebate učiniti je slijediti upute u postavkama widgeta i widget će raditi savršeno. Prvo što ćete morati učiniti je registrirati se na darksky.net/dev i dobiti svoj API ključ. Nakon što to učinite, samo zalijepite API ključ u postavke widgeta, konfigurirajte koordinate lokacije i ostale postavke widgeta.

Napomena: Podaci vremenskog widgeta predmemoriraju se 30 minuta, pa će se vremenski podaci mijenjati na svakih 30 minuta. Možete resetirati predmemoriju uređivanjem / ažuriranjem widgeta (izvršite promjenu u widgetu. Na primjer: promijenite broj dana za predviđanje i ažuriranje stranice, a zatim ga vratite na željeni broj i ponovno ažurirajte stranicu, resetirat će predmemoriju).

Ovako izgleda widget Weather u ovoj temi: Vremenski widget

4.12 Twitter Widget

Ovaj widget možete uključiti svugdje – u program za pravljenje stranica i na uobičajenu bočnu traku. Za taj widget koristimo uobičajeni WordPress Text Widget.

Prvo idite na https://twitter.com/settings/widgets i kliknite Create new.

Postavke za Twitter

Sada odaberite svoje korisničko ime, visinu widgeta, boju teme i veze. Kada ste zadovoljni s widgetom, kliknite na gumb Create widget. Na web mjestu WordPress dobit ćete kôd koji kopirate i zalijepite u Text Widget.

Twitter kod

5. Klizač

Izgradnja klizača Teme nikada nije bila jednostavnija.

Možete stvoriti klizač Teme na bilo kojoj stranici koju želite. Jedino što morate učiniti je odabrati predlošku stranice Front Page With Slider (možete koristiti ovaj predložak, čak i ako nije za naslovnicu). Nakon što odaberete predložak ove stranice, pri dnu stranice pojavit će se novi meta okvir koji se naziva Klizač i zaglavlje naslovnice. Sada na svoj klizač možete dodati slike ili videozapise.

Kada dodate videozapis, morate dodati i “sličicu” videozapisa, koja će služiti kao područje na koje se može kliknuti (na ovu sliku će se dodati i prekrivanje gumba za reprodukciju). Kada korisnik klikne na ovu sliku, video će se otvoriti u skočnom prozoru modaliteta.

Kao što možete vidjeti na primjeru slike ispod, imate i dvije druge kartice: Postavke klizača i Postavke zaglavlja. Na kartici Postavke klizača možete promijeniti način ponašanja klizača i promijeniti mogućnosti klizača. Na kartici Postavke zaglavlja možete promijeniti stvari pored klizačkih slika (slijeva): Logotip, tekst informacija o zaglavlju, veza s informacijama o zaglavlju i društvene ikone informacija o zaglavlju.

Ovako izgleda podloga za klizač:

Administrator klizača na prednjoj strani

Pogledajte članak o dimenzijama klizača za preporučenu veličinu klizača za ovu temu.

Također možete koristiti Layer / Revolution Slider. Ne uključujemo ih u temu, ali osiguravamo da djeluju. Kada aktivirate predložak stranice – Naslovnica S klizačem sloja / revolucije, pojavit će se novo polje u koje možete staviti id / alias iz Layer / Revolution Slider-a.

6. Opcije teme adrenalina

Sve opcije tema možete pronaći u programu za prilagodbu: Izgled »Prilagodi. Ovo je live editor za vašu stranicu.

Ovdje možete promijeniti:

 • Logo
 • Zaglavlje
 • navigacija
 • Područje zaglavlja stranice
 • Raspored teme i boje
 • Dućan
 • Podnožje
 • Prilagođeni kod
 • I mnogo više …

7. Prečice

7.1 Gumbi

Za dodavanje gumba morate koristiti kratki kôd gumba koji izgleda ovako: [gumb] Vaš tekst [/ gumb]
Postoji 7 opcija s različitim atributima – stil, href, target, fa, uglovi, puna širina i klasa.

Tekst: Možete promijeniti tekst gumba.
Primjer: [gumb] Novi tekst [/ gumb]

Stil: Možete birati između nekoliko stilova – primarnih, sekundarnih, opasnosti, uspjeha, informacija ili zadanih.
Primjer: [gumb stil = "primarni"] Vaš tekst [/ gumb]

href: Možete dodati URL gumbu.
Primjer: [gumb href = "http://www.proteusthemes.com"] Vaš tekst [/ gumb]

Cilj: Možete odabrati želite li vezu otvoriti u istom – “_self” ili novom – “_blank” prozoru.
Primjer: [gumb target = "_ prazno"] Vaš tekst [/ gumb]

Ikona strave fonta: Na gumb možete dodati strašnu ikonu fonta.
Primjer: [gumb fa = "fa-telefon"] Vaš tekst [/ gumb]

Cornes: Možete promijeniti kutove gumba da biste bili zaobljeni.
Primjer: [gumb uglovi = "zaokruženi"] Vaš tekst [/ gumb]

puni širina: Gumb možete ispružiti do pune širine.
Primjer: Vaš tekst [/ gumb]

klasa: Možete dodati dodatne prilagođene klase gumbu.
Primjer: [gumb] Vaš tekst [/ gumb]

7.2 Ikone – font fantastične

Kratki kôd za Font Awesome vrlo je sličan kratkom kodu tipki. To izgleda ovako: [fa]
Postoje 3 opcije s različitim atributima – ikona, href, target i boja.

Ikona: Možete koristiti bilo koju 519 ikonu FontAwesome. Da biste postavili odabranu ikonu, samo uzmite naziv ikone, na primjer “fa-telefon”.
Primjer: [fa icon = "fa-telefon"]

Href: URLu možete dodati ikonu.
Primjer: [fa href = "http://www.proteusthemes.com"]

Cilj: Možete odabrati želite li vezu otvoriti u istom – “_self” ili novom – “_blank” prozoru.
Primjer: [fa target = "_ prazno"]

Boja: svojoj ikoni možete postaviti prilagođenu boju.
Primjer: [fa color = "# ff00ff"]

Dakle, kratki kôd ikone Font Awesome s ikonom kuće, povezivanjem na stranicu i otvaranjem u novom prozoru / kartici izgledao bi ovako: [fa icon = "fa-home" href = "http://www.proteusthemes.com" target = "_ prazno"]

7.3 Tablice

Tablice zapravo nisu napravljene s pravim kratkim kodovima, već vrlo jednostavnim HTML tablicama.

Moraju biti umetnute u uređivač stranica teksta ili u widget Text. Pogledajte slike ispod:

Tekst tabliceStolni widget

Nakon toga sve što trebate učiniti je dodati naše adrenalin-tablica klase u

i to je to.

Primjer naših demo tablica s cijenama:

NAŠE AKTIVNOSTI Za jednu osobu Za obitelj
plivanje $ 19 29 $
splavarenje $ 22.95 $ 20,95
Canooeing $ 22.95 $ 20,95
vožnja čamcem $ 23.95 $ 20,95
Ronjenje 9,95 $ ULAZITE U DUH

8. Dodaci

Koristimo i podržavamo neke od najboljih dodataka za WordPress.

8.1 Potrebni i preporučeni dodaci

Te dodatke možete instalirati i aktivirati tako da odete na wp-admin »Izgled» Instalirajte dodatke.

Popis potrebnih i preporučenih dodataka korištenih u ovoj temi:

 • Napredna prilagođena polja
 • ACF polje ponavljača (u paketu)
 • ProteusThemes kratice
 • Graditelj stranice po SiteOrigin
 • SiteOrigin paket widgeta
 • Demo uvoz jednim klikom
 • Vrsta poštanskog portfelja
 • Kontakt obrazac 7
 • WP Featherlight
 • Krušna mrvica NavXT
 • Prilagođene bočne trake od strane ProteusThemes
 • WooCommerce

8.2 Kontakt obrazac 7

Za stranicu s kontaktima koristimo kontakt obrazac 7. Ovo je kôd iz našeg demo prikaza:

[tekst * vaša klasa imena: rezervirano mjesto forme nadziranja oblika "Ime *"]
[e-pošta * vaša klasa e-pošte: rezerviraj rezervirani obrazac "E-pošta *"]
[tekst klase predmeta: Predmet rezerviranog oblika oblika "Predmet"]
[textarea svoju klasu poruka: rezervirano mjesto forme "Poruka"]
Polja sa znakom * su obavezna.
[predavanje klase: btn klasa: btn-primarna "POŠALJITE PORUKU"]

Nakon toga samo stavite kratki kôd dodatka na svoju stranicu Kontaktirajte nas.

8.3 WooCommerce

Ova tema podržava osnovnu WooCommerce integraciju.

Nakon što se WooCommerce aktivira, vidjet ćete ovu obavijest:

WooCommerce započinje postavljanje

Kliknite na Pokreni gumb Čarobnjak za postavljanje kako biste započeli instalaciju WooCommercea. Time će se pokrenuti čarobnjak za postavljanje, gdje možete postaviti stvari poput stranica trgovine, lokalnog mjesta trgovine, otpreme i poreza i plaćanja.

WooCommerce Čarobnjak za postavljanje

Ako želite promijeniti neke postavke, možete ih promijeniti u WooCommerce »Postavke. Na vrhu se nalazi mnoštvo kartica, koje možete konfigurirati tako da odgovaraju vašim potrebama.

Većina naših tema dolazi s našim vlastitim demo proizvodima za WooCommerce trgovinu, a automatski će se uvesti kada uvozite demo sadržaj koristeći naš dodatak One Click Demo Import. Morate biti sigurni da je WooCommerce aktivirana u vrijeme uvoza demo podataka.

Međutim, možete (po želji) instalirati dodatne demo proizvode tvrtke WooCommerce. Idite na Alati »Uvezi« WordPress i uvežite demo XML datoteku koja se nalazi u mapi u kojoj je na vaš poslužitelj instaliran WooCommerce. Obično je to u wp-sadržaja / plugins / woocommerce / dummy-podaci / dummy-data.xml. Također potvrdite potvrdni okvir za preuzimanje i uvoz datoteka kako biste mogli preuzeti i sve slike proizvoda.

Kada završite, trebali biste vidjeti proizvode:

WooCommerce proizvodi

Ako želite predstaviti određene proizvode, to možete učiniti klikom na simbol zvjezdice u gornjoj tablici.

Kada završite s postavkama, idite na Izgled »Widgeti.

Povucite i ispustite wooCommerce widgete koji započinju s “WooCommerce” na bočnu traku nazvanu Shop Sidebar.

WooCommercer Shop Sidebar

To je sve, vaš WooCommerce dućan je sada spreman!

Sve dodatne informacije i dokumentacija za WooCommerce mogu se naći na službenom mjestu
Web stranica WooCommerce.

8.3.1 Adrenalinska poklon kartica

Pripremili smo detaljan vodič kako postaviti i prodati poklon kartice, što je varijabilni proizvod u WooCommerceu. Možete ga pronaći u našoj bazi znanja.

8.3.2 Rezervacija adrenalina

Integrirali smo najfleksibilniji i najlakši dodatak za prodaju rezervacija izravno s vaše web stranice u Adrenaline temu. Zove se WooCommerce imenovanja. Vodič kako to postaviti uskoro dolazi.

8.5 Krušne mrvice NavXT

Krušne mrvice ove teme pokreće dodatak Breadcrumbs NavXT.

Sve postavke za krušne mrvice možete pronaći u Postavke »Breadcrumbs NavXT. Kad prvi put pristupite toj stranici postavki, možda postoji obavijest koja ima vezu Migracija sada na kraju ga samo kliknite i odvest će vas na stranicu s ispravnim postavkama. Ovdje možete definirati separator (koji bi prema našim temama trebao biti prazan), hijerarhije krušnih krugova za različite stranice (stranice, prilagođene vrste posta, taksonomija, …) i postaviti ostale stvari povezane s krušnim mrvicama..

8.6 Zadane krušne mrvice proizvoda

Pogledajmo kako postaviti zadane krušne mrvice korištene u ovoj temi za vrstu posta proizvoda prilagođeni. Ići Postavke »Breadcrumbs NavXT i kliknite karticu Vrste posta. Pomaknite se prema dolje do odjeljka Proizvod i postavite stranicu korijena proizvoda na stranicu Trgovina, a budući da smo postavili korijensku stranicu, također možemo onemogućiti (poništiti) potvrdni okvir Arhiva proizvoda. Ne zaboravite spremiti postavke.

8.7 Paket webOrigin widgeta

SiteOrigin ima mnogo dobrih widgeta koje možete koristiti u uređivaču stranice ili na bočnim trakama. Pogledajmo widgete koji trebaju posebno postavljanje.

8.8 SiteOrigin Google Maps

Ovo je sjajan widget Google Maps s mnogim postavkama (možete postaviti prilagođeni marker, dodati informacije markeru, koristiti različite stilove karata i još mnogo toga). Ono što najviše smeta je prva postavka koju moraju postaviti prije nego što widget ispravno radi, to je ključ API-ja za Google Maps.

Pod poljem za unos API-ja pronaći ćete ovu vezu na ključnu stranicu API-ja Google Maps. Idite na ovu stranicu, prijavite se na svoj google račun i generirajte ključ API-ja za Google Maps. Kopirajte generirani API ključ u widget. Sada možete početi koristiti widget Google Maps i postaviti druge postavke widgeta.

Napomena: Ako koristite vrstu statičke slike slike, tada ćete trebati unijeti statički ključ za Google Maps, pa idite na ovu statičku stranicu Google Maps i kliknite na “Dohvati ključ” gumb za generiranje statičkog ključa API-ja za Google Maps i umjesto toga upotrijebite taj ključ u widgetu.

9. Podnožje |

Posljednje, ali ne najmanje bitno, postoji područje našeg podnožja. Područje podnožja podijeljeno je na:

9.1 Gornje podnožje

Gornji dio podnožja podijeljen je u tri odjeljka koja su objašnjena u donjim pododjeljcima.

9.1.2 Logo podnožja |

Možete onemogućiti odjeljak s logotipom podnožja u odjeljku Izgled »Prilagodi» Opcije teme »Podnožje, ako poništite potvrdni okvir Omogući logotip podnožja | Ovdje također možete postaviti logotip i verziju retine logotipa, koji bi trebao biti dvostruko veći od uobičajenog logotipa za ekrane s visokim DPI (primjer: vaš uobičajeni logotip je 300×150 px, tako da bi vaš logotip mrežnice trebao biti 600×300 px).

9.1.3 Prilagođeni tekst podnožja |

Ovo prilagođeno područje teksta možete onemogućiti brisanjem sadržaja tekstualnog područja Prilagođeni tekst u Izgledu »Widgeti» Footer. U ovo tekstualno područje možete dodati sve što želite (tekst, slike, HTML kôd, kratke kodove …).

9.1.4 Widgeti podnožja

Ovdje možete dodati widgete u Izgled »Widgeti» Footer. Također je malo opcija za to područje u Izgledu »Prilagodi» Opcije teme »Podnožje. Možete promijeniti izgled widgeta, koliko widgeta za prikaz i promjenu boja podnožja.

9.2 Donji podnožje

Područje Donje podnožja ima 4 prilagođena tekstualna polja. Prilagođeni tekst za lijevu, srednju (lijevu), središnju (desnu) i desnu stranu donje podnožja može se dodati u prilagodbu uživo Izgled »Prilagodi» Opcije teme »Podnožje.

10. Prijevodi

10.1 Ručni prijevod

Ako želite saznati više o tome kako možete prevesti temu Adrenaline, pogledajte ovu vezu.

10. 12WPML za višejezične stranice

Ova tema službeno podržava WPML. Prijeđite na web stranicu WPML, kupite pretplatu, a zatim preuzmite i instalirajte sljedeće dodatke:

 • WPML višejezični CMS
 • Prijevod WPML stringa
 • Upravljanje prijevodom WPML-a

Nakon toga čarobnjak za WPML uputit će vas kako pravilno konfigurirati višejezično mjesto.

Za referencu: widgeti i opcije tema mogu se prevesti samo pomoću String prijevoda.

11. Dodaci

11. 1 Demo slike

Sve slike korištene u Adrenaline WP mogu se naći na Shutterstocku.

Sve slike prikazane na demo stranici Adrenaline WP zaštićene su autorskim pravima i zamagljuju se temom (demo sadržaj).

11.2 Podrška

Ako vam treba pomoć više, možete nam pisati.

11.3 Promjena promjena

Pogledajte registar promjena programa Adrenaline WP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me